Tuesday, September 2, 2014

pancake house @ paradigm mall

sambungan dari n3 plan B

lepas melantak kat plan B, kami merayap dulu cuci mata. kalu tak kerana kak jah peknen, aku ngan dia dah masuk spa yang best kat situ, yang penah kami terjah sebelum ni, tgk sini. dah tak larat nak bejalan, kami carik tempat best utk hi tea plak. wah... hi tea gitu padahal dok keja masa ni nak masuk opis balik. hahahaha... maka tempat yang kami pilih adalah pancake house yooooo!

kita ikut pilihan dan selera mak buyung. nnt dia cuti lama, kena pantang makan kan. ha meh la kita rasa ape yang best kat sini. tgk buku menu aku dah terliur. walhal, salmon dalam perut tak sempat hancur lagi. hahahah...

wajib kan amek gambar sudu dan gerepu. hihihi

kita bagi laluan kat mak buyung order lu. kejap nak itu kejap nak ini... ehhhh.... semua benda dia nak la. ko tgk muka aku, penuh tabah tunggu dia order. cepat la cik salmah oiii... aterrr aku pun dah menahan nengok menu sedap² belaka.

haaaaa... tu dia... ini kak jah punyer. nama dia caramel banana walnut waffle, RM10.90. pisang sira dia tu sedap weh... 

tadaaaa.... ni aku yang punyaaaa. terliur tak??? hahahaha. nama dia waffle foldover, RM11.90. mahal ek... padahal waffle kapit eskerim je pun, tabur m&m ngan curah coklat. ermmm.... ko nak sangat hi tea kan, sekali sekala ye dak.

seksi kau

nor tak order ape. dia kenyang. kami pun order makan kongsi². ko tgk aku sakat mak buyung, over kan

si jah pasrah je dengan keoveran aku. si nor dah gelak sakan. 

yang ni si nor plak yang over, sampai melentik jari jemari ko dah kenapa senah oi. 

yang tolong amek gambar kami ni pun pasrah je dengan peel kami. ikut je kehendak kami. hahaha

sebelum pulang ke pangkuan jalan, si nor ajak singgah juice works, sebab hari tu bufday dia so dia dapat free air dan satu lagi tu 50%. kemanisan je satu hari... balik rumah sila teguk air masak banyak².



sekian cerita beday nor dan geng antu jepun di paradigm mall utk ke dua kali. lepas ni aku tuntut makan² utk beday aku plak. cepat masuk keje jah, tak sabar nak jimba lagi ni.

13 dok ngomen:

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

menarinya waffle2 ni

Kakzakie said...Reply To This Comment

Bila wahida naik kerja?
Lebih syok mengulek baby dia sekarang ni..

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Best2 tengok korang makan2 bebs. Terasa kekenyangannya .... hehehe

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

Amboiiii ko jemahhh punyer la lame cerita..hehehe

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Pancake tu gebus!!kenapa aku buat tak gebu cmtu ek

Aida Salleh said...Reply To This Comment

Nampak sedapnya waffle tu....yummyyyy....
salam kenal dari saya :-)

eMMe said...Reply To This Comment

ni yang rasa nak pekene wafle ni sis...huhuhhu..lapar...

norhidana miswan said...Reply To This Comment

amboih asik nengok gambo je bile lah nk sampai sana tuh ek... aduhala

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

expression muka ko usik si wahida mmg terbaik lah nok...bahahahaha

waffle kapit macam tu RM12? hahahaha...buat sendiri la wehhh lagi berbaloi

Dee said...Reply To This Comment

kita pernah makan tapi kat mid punya..bolehlah..sedap gak kan..

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

nomnomnom...sodap!

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

drooling btol tengok penkek dengan pisang sira tu

Elya Roza said...Reply To This Comment

Kuih kapit letak ais krim hehehehe... Best ayat tu