Thursday, October 24, 2013

baliayu spa @ paradigm mall

cikuuuuuuuu cak! hi uolss... kembali bersiaran hari ini seperti biasa. moh le kita sambung kisah berjimba kami geng antu jepun kat paradigm mall. lepas puas menikmati hidangan di serai, kami pun pusing² tgk ape yang menarik. sekali kak jah kata nak urut kaki bila nampak spa baliayu ni. aku ok je, aku kan mmg suker urut² ni. ketagih weh... sebulan mesti aku kena urut badan ke kaki ke. nasib baik maid aku pandai ngurut, aku tepuk tangan panggil dia tunjuk belakang badan. ha... terus dia datang urut aku. hahaha... hebat tak majikan melampau macam aku. kikiki... korang percaya ke aku mcm tu. takde la.. aku la majikan yang baek hati. kehkehkeh.. setakat ni aku blom naik angin ngan dia. dia takut ngan aku. aku kan singa. muahaha... hoi, ni nak citer pasal spa ke pasal maid. demmm...

ok ok.. meh sambung citer baliayu. tempat ni cantek.. aku suker. teringat zaman berspa kat bali. mmg besti gilak! so baliayu ni mengingatkan kembali memori kami berkasih sayang kat bali dua tahun lepas di mana masa tu sebenarnya aku dah peknenkan qausar. tanpa sedar ok. punyer sedap sepanjang di bali aku asyik berspa je. orang kata kalu awal peknen tak elok ngurut kaki kan. hah... rezeki namanya. udah la asyik mengurut, lasak plak tu di sana. ngan kesan gegaran lagik. ape pun syukur kandungan tanpa sedar aku kuat, sekuat qausar sekarang. hehehe...

sementara menunggu kak jah deal pasal rawatan yang kami nak buat, aku sempat amek gambar nor yang ala² mak dahtin sangat masa ni. hah... sudah la kau nok, ajak spa sekali tak mahu. sudahnya dia layan shopping sengsorang sementara tunggu kami. puas aku pujuk soh join sama. nyampah tau...

 mari rendamkan kaki dulu ye

 nila tempat rehat kami sambil dilayan manja oleh dua orang bidadari. hahaha

 kak jah dah syok abes.

 kami juga diberi air halia yang sangat sedap utk menambahkan lagi nikmat berspa.

 yes... kami puas. kalu anda mahu mencoba, sila lah datang ke baliayu spa! lepas ni kami plan nak ngurut satu badan plak kat sini. sedapnye urutan kaki dan belakang. layan habes.

so korang kalu berminat sila la ke ;

baliayu spa sanctuary
UG-25, upper ground floor
paradigm mall
03-7887 1213

rawatan kami  ;
foot reflexology, 60minit RM78


dah syok berspa, kami ke sini pulak, cuci tekak dan alas perut sebelum kembali ke pangkuan suami. hikhikhik... bersambung...

22 dok ngomen:

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

syok wehhh berspa nie :D

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

Teringat masa g bangkok dulu, full body massage rm25 je..giler murah! Kt sini mmg x dpt la harga tu..

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

kalu sy sure dtg urut n zzzzzzzzzzzzzzzzzz ;-)

wahida said...Reply To This Comment

oh heavennya urut kaki dan shoulder...hrmmmm, terbaik lah minah indon tu urut...

kalau masa panjang mmg kita dah buat full body massage kan jah...

nnt kat krabi kita pi amek full body massage ok noks...

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

wow bestnya

Kakzakie said...Reply To This Comment

Berurut memang syok!
Kakak sejak kawen tak pernah lagi masuk spa tau...

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

Syoknya..dah lama x ke spa..uhuhuhu

norhidana miswan said...Reply To This Comment

aku tak penah lg jejak spa2 nih kak oi... kadang tingin nyer nk pg... tp kene pg ngn kwn2 opis lah... kalu nk pg ngn family pyh pulak

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

lama tak urut badan gan kaki...lega rasanya bila dah diurut....

Cik Puan Rara said...Reply To This Comment

wuwuwuwuwuw best nya~ rara xpenah g spa spa ni.percaya x kak.hehehe

makchaq said...Reply To This Comment

Amboi... mentang2 nama baliayu... posing korang pun bukan main... ayu habis la ek...
yang last tu macam iklan jamu mak dara...

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

syoknya ber'spa'...

Rai Ourkizuna said...Reply To This Comment

bestnya.. bebudak opis saya selalu ajak pi makan situ.. tapi tak penah la berspa..hehehe

Nazayiena Ayiena said...Reply To This Comment

Bestnya...

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

mmg best lah kalau sesekalai diurut2 mcm ni hehehe

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

seronoknya berSPA ni

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Bestnya berspa.......nyaman bila kena urut2 kaki tu...

elly nadyra said...Reply To This Comment

mesti sedap rasa badan kan lepas bermassage bagai, saya sendiri pun suka massage2 nih

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

kentut2 la minum air halia hehe

wantie said...Reply To This Comment

that day 3 jam kat spa pun tak puas.

nape ek tetiba rasa lenguh lenguh badan la pulak.

Amanda Suria said...Reply To This Comment

sempat SPA lagi tuh....bestnya...

DYatie said...Reply To This Comment

Kat maluri ssh nak cr spa oi. Sedey bosan sendu je daku bila rehat jumaat. Grrr.