Tuesday, July 9, 2013

party heaven ; kedai kelengkapan harijadi

moh le kita sambung lagik pasal bufday party anak aku. hari ni aku share pasal belon yang sempat kami rembat sebelum hari kejadian. takde belon mcm tak meriah gitu kan. puas aku mencari kedai yang jual barang² utk bufday party, gugel mcm² last sekali aku terjumpa kat blog nana pasal n3 kedai jual barang bufday party. ha... roger lakik, balik keje terus terjah.

 rambang mata gak la nengok barang² yang hado. en. lakik dah sound awal², beli belon je, yang lain² tak penting. ok... tapi dalam hati nak mcm². hahaha

 kami beli belon yang ada gas sebab aku nak gantung kat kerusi. aku beli 25 biji, ngan harga 74.90

order hari jumaat, kol 12tgh ahad pegi amek. tokei kedai ngan staff dia siap p anto sampai dalam kete kooo.. pastu tokei kedai tu mmg peramah giler dan sporting habes. korang jgn risau, kancil pun leh muat 30 biji belon. sebab tu dorang anto sampai ke kete sebab dorang sendiri yang akan masukkan dalam kete, dorang ade cara dorang, nnt kalu kita yang masukkan kompem la main sumbat je kan. hehehe

gini la ngupanya... janji nmpk ceria sikit udah le. habes majlis, belon aku pun laku koo... takde tinggal satu pun. hahaha... 

korang kalu berminat, boleh la terjah kedai ni dekat melawati. lokasi kedai ni berdepan ngan tapak pasar mlm sebelah ngan food court melawati. senang je beb. ni alamat penuh kedai ;

Party Heaven
No 316 Lorong Selangor
Pusat Bandar Melawati
53100 Kuala Lumpur

email : partyheaven@yahoo.com.my
fb : party heaven

24 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

senang kan ada kedai mcm nie

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

sekangkang kera dr umah sy ni ;-)

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

haaa dah lama cari belon halogen ni melawati er. tau tempat tu. eh tapi nak buat apa belon tu belum tiba masanya hihi...

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

comel2 kalerful

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

alahai jauh no kedainya..teringin nak borong gak nanti..huhuhu

~::Chenta::~ said...Reply To This Comment

waaa menariknya ...
suasana yang simple tapi dengan belon2 angina y berterbangan tanpa gantungan tali Nampak sangat meriahhhhh!!

nak tiru lah ...^^

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Menariknya. Tapi tulah, seme area2 sana. Hahahaha~ Kena usha area KJ ni jelah. Heheheh~

emy pokden said...Reply To This Comment

wah bagus nyer kedai tu...nnti2 leh g ushar2 gak ni..

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

kita pun gi kedai ni kak...fayel theme bola kan byk brg

norhidana miswan said...Reply To This Comment

25biji tuh rm70+ mahal gak yek kak.. ke kire murah dh tu, selalu kalu pg psr mlm tmn melawati mmg lalu kedai tuh tp tak penah terpikir nk msk hehehe...

aizamia3 said...Reply To This Comment

sesuai bagi mereka yang nak adakan birthday party.. entry ni dapat membantu.. ;)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...Reply To This Comment

wah, mcm2 ada..
kalo kite pun sure rambang mata
seb bek kat trg ni tadak kedai camtu,
kalo tak rabak gak poket suami.. muahahah

re:
ko nk area kuala trg ke kat mane..
kalo ktrg, primula la yg syiok ngadap laut, dkt ngan pantai batu buruk. normal dlm rm180++ gitu ah
nk yg lg best, riyaz heritage pulau duyong. mmg best r, tp rege mahel le sket. tp orgg review situ mmg best, nk gitau byk aku lom pernah tido situ.. hehe

tp kalo kat kuantan, suke impiana..
pergghhh... feeling animum beb!!!!

lizz said...Reply To This Comment

waa memang meriah warna belon ni pun semua ceria....

lizz said...Reply To This Comment

waa memang meriah warna belon ni pun semua ceria....

ameris said...Reply To This Comment

giler heaven bday qausar. mama dia bersemngat buat deco2 smpai demam..

Rose Azadir said...Reply To This Comment

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Kalau nak bli kelengkapan utk sukan pun kt sinila cikgu2 sek i terjah..but mahal jgk la rasanya

Puan Bui Junaidi said...Reply To This Comment

WOW,CERIA DAN MENARIK WARNA SEMUANYA..^_^

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa !!

Ha'ah...belon selalu kalau abis majlis memang laku, tak payah sibuk2 nak clearkan semua...hehe

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

senang semua ada kat sini...

selamat berpuasa...

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Good info. Nak terjah nnt.

wahida said...Reply To This Comment

teringat belon adik kena rembat dgn sorang budak kecik tu...hahaha...

sharul anuar said...Reply To This Comment

kat melaka ade x kdai mcm nie...

"Kak Syam" said...Reply To This Comment

Mencari candy Buffet / choc buffet... liked iris bakery cupcake / cupcake/kek/ aneka kuih talam/roti jala/ catering ..... 0166026253 ksyam.... lokasi kajang, putrajaya, bangi, semenyih