Thursday, August 28, 2014

plan B @ paradigm

hapdet laju². citer yang tertangguh sekian lama.

kami ke paradigm utk celebrate beday nor. sebelum tu kami penah celebrate beday jah kat paradigm jugak, boleh tgk sini dan sini. kami suker ke paradigm sebab mcm² ado. cuma takleh nak lelama sebab kami terjah waktu lunch hari jumaat. kasi can pompuan ni posing ala² diva. 

 dari awal kami dah plan nak makan sini. walhal kat publika pon ade je plan B. 

 meh begambar sedas dua. dd tak dapat follow. ade hal lain.

 dia lagik.

 rindu kak jah sejuta persen!

 tak over mmg tak sah.

 tanpa mereka aku sepi!

nor, aku mengharapkan kasih sayang kita kekal selamanya. selamat hari lahir sayang. muahahaha.... gelik la weh. nor, kau kawan aku sampai pencen tau! lepas pencen sambung kontrak, kawan sampai dunia terhenti plak taoooo. hahahaha

 kek utk nor sayammmm...  seketul ni RM14

masa tgh order makan, jah ade tanyer kat waiter tu, boleh tak tlg nyanyi hepi beday utk dia.. jah tjk nor, pastu waiter tu cakap tak boleh. so kami hampa... sekali lepas anto kek, dgn tetiber kuar le segerombolan staff kat situ nyanyi utk beday gurl. wahhhhh... seperais gituuu... kami teruja sampai tak sempat nak amek gambar depa kerumun depan meja kami. meja² lain pun ikut nyanyi sama. bestkan... rasa mcm primadona sangat. hahahaha.. so ni je gambar yg sempat jah amek. jadikla.. asalkan nampak minah ni hepi...

 kenangan di hari tua. 

meh layan menu plak. ni beday gurl punyer. spagetthi carbonara, RM26. sedap gilerrrrr 

 kak jah punyer, softshell crab spagetthi, RM28. makan bekelip² mata. nikmat sangat nih.

ini tak lain tak bukan, mesti la mek gebu punyer!!! harus la over dari mereka berdua. hahahaha.. ni namanya terikayaki salmon soba, RM53. uiii... meletop wak cakap lu. mmg sedap berjuta kali! so mahal pun tadak hal. mmg puas hati.

 disebabkan dia best sangat, aku up lg sedas gambar, disebabkan sedap melampau, aku kasik sejuta bintang. hahahaha

cappucino, RM10 ni beday gurl punyer. HB BABY, sila jgn geli sebab nor mmg dari kecik dikenali dengan baybie. sampai ke tua le gelaran dia mcm tu. kadang kalu nak manja² aku panggil dia B. suwit sangat kan.... *juling mata*

tembikai laici RM11, kak jah punyer. 

 holoh²... anje angat² nihhh... air aku yg oren tu, tapi tak hingat harga brape.

 sebelum jamah menu memasing, meh perabihkan kek dolu... 

jgn tak tau... plan B juga menghidangkan korang dengan citer p.ramlee... retro sangat kann. hehehehe





ade sambungan taoo.. sila tunggu!

12 dok ngomen:

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Manyak syiok wooo...

ada kawan sehati sejawa gitewww... :)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak suka bila reena bercerita kisah kawan sehati-sejiwa ni. Nampak closed sangat..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Syiok tgok korang punya frendship

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

adoi seronok la kakak haaiiii

emy pokden said...Reply To This Comment

amboi menyelerakan..
aku ni paradigm mall tak pernah jejak lagi ni..huhuhu

Shark Kay said...Reply To This Comment

bnyak skrin dia,
heheh.
tgk mcm best je lepas cni.

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

macam wajib terjah nie

lieyalatif said...Reply To This Comment

uwaaaa bertabah le hati kalo masuk blog si niezza nie....sah2 akan dijamu makan yg sedap2 ...dah le gambar terang n cantik...ya Allah noks ko berjaya buat aku nak pi sane try mkn tauuuu....

paling unik coffee tu...aku penah tgk kat youtube care buat die...agak payah woo ...kene skill yg tinggi...aku buat teh tarik terra laaa hahahaahhah

Eye_nee said...Reply To This Comment

True Frenship lasting poreber kan sis...suke sgt akk nengok moment korang ni..real punya no fake fake...

wahida said...Reply To This Comment

Mcm kenal je gambo2 ni semua...ekekek...
Weh jah jgn lupa amek apc aku..tq jah sayanggg

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Sangat suweeet lah korang punya friendship ni beb..... :)

Makanan semua gempak gilerr...ni tunggu poket kembung baru boleh makan sana hehe

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

ok terliur. bai! :D

happy belated bday buat kawan seopis nor hidanah :)