Friday, October 25, 2013

teh tarik place @ paradigm mall

ini siaran terakhir kami berjimba kat paradigm mall. lepas berspa, kami terus carik tempat utk cuci tekak sebelum balik ke pangkuan keluarga masing². kemana kami? atas baliayu spa ada teh tarik place yang berjaya mencuri hati kami utk masuk dan terai ape yang menarik kat dalam tu.

 tu dia, kan aku dah kata.. dia ni kasi lepas sengsorang pun dia ok je. tgk, dah shopping pon. dasat!

 yehhh... muka puas dapat urutan

 tengkiu nor sudi bawak diri sepanjang kami menikmati urutan. ahaksss...

 candid

 ha, ni bukan candid... ni mmg sengaja

 kami dah order, tunggu menu sampai. 

 batang paip besi mengalirkan arus letrik. hehehe

unik tak kerusi dia. comei je kan. besi tempat sandar dia pakai ensel pintu... hebak!

 huh... tu dia... sampai dah air kami. aku order neskepe ais, nor ngan kak jah order teh tarik. ko tgk buih teh tarik tu... terangkat kannn... tu blom rasa, dah rasa... uiiiii..... melekat buih kat bibir. harga segelas teh tarik RM2.90 / neskape RM3.90

 roti planta kak jah punyer. lembut weh roti dia. RM2.90

 roti milo aku punyer. sedap bagai nak giler roti milo dia. hahaha... mkn mcm tu je dah sedap. kalu cicah kuah dah larik rasa dia. RM4

roti bakar nor punyer. RM2.50

 lenkali kalu ke paradigm mall harus singgah sini lagi. air dia mmg terangkat. tempat dia pun santai jek

ok la uols... tu jek kesah jimba geng antu jepun. jumpa lagi dia lain siaran dengan tempat makan yang beshh utk dikongsi bersama. 

24 dok ngomen:

Farid NZ said...Reply To This Comment

Hi... saya tak tahu plak paradigm mall ade Teh Tarik place. If dekat my office area, Plaza Sentral memang ade satu. Roti Canai, mee goreng and mee hoon goreng terbaik!!! Memang sedap!!!!

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

aritu lalu ada nampak tak singgah pulok..lepas ni kalo G boleh la singgah kan

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

sedapnya

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

aaaa...nak roti milo!!!esok nak kene pegiiiiii...

mamasuri said...Reply To This Comment

ko bt aku membuak2 nak jalan kat paradigm mall tu...huhuhu

yana aina said...Reply To This Comment

owhh .. milo !! hehehh .. nmpk mcm best jerk tmpt tue .. unik dari kedai mamak.. hehhh

attyfir said...Reply To This Comment

nescaffe ais tu mmg feveret kty gak tu ..

kalo makan roti milo..mmg kty mkn gtu je.kalo cicah ngn kuah dah tak sedap

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Ahad ni klu jd g paradigm boleh tryla..
Tq na for the info..
Tgok pun kecur liur ku..wuwu

Kakcik said...Reply To This Comment

Seronoknya dapat memanjakan diri dengan urutan dan dengan makanan juga. :)

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Umah dkt je ngan paradigm. Klu g sane, lalu lalang je dpn teh tarik place. Lgsg tak teringin nak singgah. Ntahlah nape eh? Huhuhuhu....

NM03 said...Reply To This Comment

fara,

biasa la beb... benda depan mate mmg takde rasa nak mencuba. kehkehkeh

sudipVSsenduk said...Reply To This Comment

kaki kerusi kayu yg berat tu, kalau kena buku lali... pergh! sakit tak terkata

wahida said...Reply To This Comment

woi apa barang pi teh tarik place tapi minum nescafe?

hahahaha...

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

roti milo teruja ni....
pekena pula dengan teh tarik...terangkat abis ha..ha..

Rai Ourkizuna said...Reply To This Comment

lapo!!

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak bukan suka tengok makanannya aje tapi lebih suka tengok hubungan mesra tu:)

aizamia3 said...Reply To This Comment

pernah pergi sekali je kat situ.. eemm.. itupun tak ronda habis sebab malas.. hehehe..

mamyharraz said...Reply To This Comment

teh tarik buih begitu mmg mengoda iols.
rindu my opis lama bila tgk paradigm

☆♥L@dy @yU♥☆ said...Reply To This Comment

Jakun nyer ai baru taw wujud nyer roti milo ituew
Nangessss 😭😭 hentak kaki

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

teh tarik tu nmpk mengancamlah....nk g nntlah.. :)

Amanda Suria said...Reply To This Comment

eh..sama plak tajuk entry ari ni....tp aku pi lunch tadi nok kat KL Sentral...

uncle gedek said...Reply To This Comment

Macam baca kat blog Amanda Sura la pulak?

deja -vu ke ni..?

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

bukan teh tarik place ni ada kat kl sentral gak kan

QasehnyaRania said...Reply To This Comment

tak pernah sampai sana lagi