Tuesday, September 8, 2015

warkah untuk anakku



qausar,
lahirnya kamu dari kasih sayang mummy dan daddy
belaian untukmu penuh naluri
membesarkanmu sampai dunia terhenti
dewasalah kamu penuh agama dalam diri

qausar,
sejauh mana didikan kami beri
berusahalah jua sekeras hati
jgn manjakan diri
kuat, tabah sejauh mana kamu pergi

qausar,
kami tetap disisi
ingatlah pengorbanan kami
wahai anak si jantung hati
menyayangimu sampai mati

tedetik detik dalam hati
jauh manakah usia kami
andai dijemput Illahi
jgn lupa pesanku ini



19 dok ngomen:

safurara said...Reply To This Comment

boleh buat lagu ni kak, kalah lagu arjuna beta ni hehehe #gurau je, sobs, sedih lak baca.

NM03 said...Reply To This Comment

SAFURARA,

cita2 mcm tu jgk... hahahahaha

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

simpan kenangan nie

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

jadi anak yang membanggakan ibu bapa ye qausar
amin insyaAllah

mokjadeandell said...Reply To This Comment

Semoga doa ibu ayah diperkenankan Allah.Besar dan dewasa menjadi anak yang menyejukkan hati.Bertuah Qausar .

Nieyl said...Reply To This Comment

Salam selasa..
Singgah pagi di sini :)
Semoga menjadi anak soleh di dunia dan akhirat..Amin...

Pokok Manggis Depan Rumah said...Reply To This Comment

Semoga menjadi anak yang solah mengembirakan keluarga.

OhPanduan said...Reply To This Comment

Kenangan abadi boleh tengok lagi dalam blog inikan.

Jobdirumah Buat Duit said...Reply To This Comment

Comelnya gambar Qausar.

norhidana miswan said...Reply To This Comment

entry apa nih... bt mata aku masuk abuk je huhu

Eye_nee said...Reply To This Comment

masuk habuk lak mata ni ha....tetibe ko jd taching sgt ni sis...apa2 pun semua ini dalah naluri semua wanita yg bergelar ibu....

lia ummiirfan said...Reply To This Comment

terkesan

Trip PERCUMA luar negara

aizamia3 said...Reply To This Comment

jiran mana lak ni potong bawang, pedih mata kita.. sobsobsob..
tapi bila kite tengok gambar dak Qausar kena cium tu.. macam redha kena serah muka je.. ekekeke..

Rizziela said...Reply To This Comment

comelnya dia

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

dh beso dah qausar...nampak mcm abam2 dah..

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

wowww..menusuk di kalbu

sudipVSsenduk said...Reply To This Comment

tu diaaaaa...
habis kena gomol

Aula Mommy Razim said...Reply To This Comment

iskh iskh masuk abuk lak mata..
too sweet semoga berbahagia hendaknya ameen

Rahsia Bayi Pintar

Dewi Aja said...Reply To This Comment

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)