Tuesday, September 1, 2015

assalamualaikummmmm

krik krik... tompang lalu bersiaran hari ni... ade ke lagi yg sudi singgah sini nak baca mami qausar membebel? ermmm... tapi ade je yang dok wasap, komen kt IG dan FB soh hapdet. kiranya ade jugak la merindui blog aku kannn. hehehe

sowi la... mmg malas tahap dewa dh skang ni nak hapdet. niat ade tp seru tkde. hahaha...cemana tu. nak try rajin mcm muda² dulu, hapdet sehari 2 kali mmg tak dah la kot. maka blog ni akan timbul time tuan tanah rajin aje lah. kalu tak... tenggelam la sementara. 

sebenarnya mmg banyak aku nak hapdet. tapi dek kerana gambar² dalam memory card abes si qausar delete, kecewa robek hati jadinye. nak jadi cerita lagi, aku ade simpan gmbr² tu dalam pc opis, pon tak tau cemana hilang. aku terdelete tanpa sedar ke... cemana pon tak tau la heh. banyak tau gambar² tu... kenangan dari qausar kecik² tuuu... ape la naseb. dah nak jadi biarkanlah....

ni cerita ahad lepas. kami ke klang ada majlis tunang kazen lakik aku. 

 budak ni makin kuat makan. aku nak dokong pun tak larat dah.

 dialah paling kepoh dalam surau masa majlis berlangsung. ayooo ini budak banyak mulot skang. 

 skang dah pandai posing. ni dia sendiri yang posing, aku tak ajar pon. pakcik² yang lepak kat belakang aku kemain gelak tgk dia. hahahha

 tu spek apak dia tapi dia cakap daddy dah bagi dia. 

 aku cakap lepas la tangan tu jgn pegang kaki, dia cakap tak boleh nnt kaki dia jatuh. hahaha

 masok kete dh ke laut posingnye. 

 acah² seksi, dah mcm azwan ali mami nengok kamu dik. 

maskulin duaploh tahun akan datang. hahahaha




ade sape² berminat nak jadikan dia model? boleh komen bawah ni ye. kahkahkah.... 

17 dok ngomen:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...Reply To This Comment

Kemain lagi possing si Qaushar ni ye..
Bertambah2 hensem lagi tu..
20 tahun lagi boleh jadi Aaroon Aziz..
Jadi model tu :)

adarnadzmie said...Reply To This Comment

abang sado sgt posing yang last tu... auww...:) hahaa

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

handsome...macam rockers dah gayanya...hahahaa

mamawaiz said...Reply To This Comment

somel sgt qausar ni..pandai posing. ikut sape lah agaknya tu?

NM03 said...Reply To This Comment

hayati,

ni dh org ke berapa cakap dia boleh ganti aaron ajis. hehehe

Eye_nee said...Reply To This Comment

Nnt kaki jatuh...hahahaha..ini ayat klakar....bukan main dah yer...amboi besar sgt dah sekarang ni...dah pandai posing cekci ala ajwan ali...

aizamia3 said...Reply To This Comment

Ntahnye.. biasa tengok dalam FB je.. dalam blog kelaut dah sekarang ai tengok.. hehehe..

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Bukan main lagi gaya dia ya... comel sangat... :)

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

amboiii panjang nyer rambut dia!

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

berminat nak jadikan menantu bleh ? hahaa
posing majalah mangga tu tak menahan

lia ummiirfan said...Reply To This Comment

kemen posingg...
siap dengan sunglasses lagiii.. hihihi..

Tips WAHM untuk cantik dan sihat

Pokok Manggis Depan Rumah said...Reply To This Comment

Bergaya betul dengan cermin mata hitam..hehe.

OhPanduan said...Reply To This Comment

Macam azwan ali betul. Bergaya..

Jobdirumah Buat Duit said...Reply To This Comment

Pandai berpozing bergambar macam ni. Bergaya.

Ägip Steven Filån said...Reply To This Comment

sengkyu kak sheena sbb sudi hadpet...ok i ngaku suka baca karya anda esp ur adorable son

norhidana miswan said...Reply To This Comment

cuba babap diri ko sendiri kak sbb mls nk update blog... ish3

anak bujang ko blh jd model kanak2 lah kak... cer ko try,.... geram aku nengok

Ibu Muda 30series said...Reply To This Comment

Lamaaa dh x singgah sini..baby pon dh besar ye..hihi.. ok jugak tu update la jugak blog jrg2 kan... kita ni baru nk bernafas smula lepas 2 tahun biarkan bersawang...hehee