Thursday, June 11, 2015

gemuruh jiwa

tajuk n3 apekah?

jgn tepengaruh ngan kulit wajah kami yg tulus mulus ni. hanya tiruan semata². hakikatnya nan hado. hehe... mempersembahkan abg sado dan kak sado yang makin hari makin sayang menyayang. pon tipu semata. hahahaha... hakikatnye becakaran hari² ada je yg tak kena. gws daddy... kalu demam, manja dia kalahkan anak. huh..

lama tak cerita pasal ini budak. anak yang tak pernah tahu erti tak boleh. nakal makin menjadi². semalam nak pegi umh maktok dia nak bawak beg tarik balik kampung. bila aku kata tidak dia kata boleh. bila daddy dia kata jangan, eh takpe plak. tapi melalak salahkan aku... apehal plak kan?

dah tu je nak cakap... ok bai


10 dok ngomen:

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Abg sado dan kak sado yg cute ... :D

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...Reply To This Comment

Memang halus mulus jer CH tengok kulit dua couple yg sado ni...
Terserlah ke cute tan nya :)

Falsya said...Reply To This Comment

semangat membara, dari puncak hingga ke angkasa!....ehhh, hahahaha..tetibe mcm nk nyanyi bile ternmpk tajuk..kihkihkih..

eMMe said...Reply To This Comment

karenah anak2 tak penah memjemukan dan membosankan...penghibur mama baba ni... walaupun akalnya ada ada aja... wat kite senyum je...

aizamia3 said...Reply To This Comment

geram kite tengok my nantu tu..
hahaha.. ok bai..

norhidana miswan said...Reply To This Comment

engko sado2 pun ttp maintain cun kak...
hehehe itu nama nyer makin banyak guna akal si qausar tuh

::NureeN:: said...Reply To This Comment

tarik bag blk kg tu nak ajak g cuti2 malaysia kot :P

Nory Zoulkefle said...Reply To This Comment

family yg comelll

eima said...Reply To This Comment

KORANG 3 BERANAK NI MMG COMEY LA .. KH KIH KIH

Anonymous said...Reply To This Comment

lawa henbeg. pinjam