Wednesday, March 11, 2015

magnum kuala lumpur

balik dari i-city, kami singgah mid valley semata² nak pekena eskim magnum. kami pegi ni time cuti raya cina, parking punya la senang.. masuk je basement terus dapat parking depan lif. uiii lazat la ini macam. hehehe... kami parking area garden mall kalu tak silap, naik lif terus kuar kot cinema, lalu depan mekdi depan skit terus sampai magnum kl. wah... begitu mudah. takyah tercarik². aku pun first time nak rasa kesedapan magnum ni, so tk tau sangat dia celah maner. rezeki dapat parking senang, naik lif terus nampak kedai ni. dh bertahun aku tk pegi MV. aku benci nak ke sana sebab parking susah. begitulah...

sampai MV baru dak qausar bangun. tu pun mamai². aku cakap jom dik, kita nak makan eskim... buntang besar mata dia dgr ekim. hehehe. dan tak dapat dinafikanlah, kedai ni mmg tak penah lengang. beratur tak penah putus.

 tak sabar nak masuk dalam

 arahan

 tertarik

togel muka qausar kalu potong rambut depan

 mami love u more more

 seni

 makan ngadap dinding... bosan ah..

 dalam banyak² topping yang ada, ini paling win. mcm disalut emas 

ok, siap dah kami punyer

 dedi dan qausar punyer dark chocolate drizzle, dan kazen aku punyer cookie monster. 
RM9.90 satu

sila layan dak qausar tgh syok menikmati magnum


 kedekut, takmo share ngan aku...

 dak ehhhhh... dia kata


tekatup lobang idung. hehehe




 ok takpe... qausar taknk share ngan mami, mami share ngan dedi. nyesal tak beli 4, nak Q balik? oo tidak le, kosa la aku heh...

 tetiber... nah mami... alolololo...

 dia plak yg tejelir lidah. hehehe


 siap thumbs up gitu..


puas hati kan dik... nnt kita dtg lagi ye, kita try yang paling mahal plak. ko jgn tak caya, ade yang harga 60 ke 80.. ape yang lazat tak tau la.. 


kalu korang makan kat sini, korang akan diberikan air suam segelas sorang, percuma ye... lebeh enjoy makan kat sini tapi nak dapat tempat mmg payah. bertabahlah korang menunggu tempat kosong. hehehe



20 dok ngomen:

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

ya allah aku plak yg terliur gilerr gilerr niii....hoiiii telan telan air liur aku laaaaaa....

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

comelnya dia

mamawaiz said...Reply To This Comment

bersungguh-sungguh muka qausar makan eskrim.

Falsya said...Reply To This Comment

Mmg betul tau..everytime lalu xpenah xramai org..beratur pjg nak makan magnum nie..kemain qausar..sedap betul tgk qausar makan..

Nieyl said...Reply To This Comment

hamboi..sedapnyer...
nieyl berkali2 nak try makan..
kat ioi mall kat putrajaya..
Peh!~nak beratur panjang2 tuh yg malas...

lieyalatif said...Reply To This Comment

pandai anak bujang ko makan beb..tak comot sgt mulut die..baju pun elok jeee...bagus qausar....aku tingin nak try...nanti2 le aku terjah magnum kat ioi mall baru tuh..dekat ngan umah aku jek pun tapi pegi baru sekali...

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Tengok anakmu makan bebs ... cam nak meleleh air liur nak jilat eskrim .. hehe
cuaca panas camni dapat sebatang magnum camtu memang sangat pergghhh ...

Nooriah Abdullah said...Reply To This Comment

sedapnya nieza anak kaknoor suka sngt ni termasuk mak nya jugak haha

Kayu Manis said...Reply To This Comment

comel sungguh rambut qausar..
tak nak share dgn mummy ye...mmg pun kan...mana ckup kan!!

kat sini telan air liur jer lah..

salam ukhuwah dr knor...tq follow.

wahida said...Reply To This Comment

ko dah kenapa tak order sekali eskem jah oiii..pelik aku...

wei, qausar boleh jadi duta eskem magnum ni...aku tgk cara dia makan, aku pulak telan air liur...hahaha...

tapi lepas makan eskem, laju2 aku akan cari air suam bilas tekak...ekekek...

Cik Ecah said...Reply To This Comment

sedap aihhhh...terlioqq...tp hargaaaaa awat murahhh sangat! hahaha sekali sekala xpa..dua kali dua kala pitamm nak bayaqqq.. ;)

NM03 said...Reply To This Comment

wahida,

dorang sediakan air suam kalu ko makan kat situ weh...

AnneRaini said...Reply To This Comment

sedapnye tengok qausar makan... tp sy kalo mkn eskrim magnum xabis sbb manis.

Qaseh Abadi said...Reply To This Comment

manissss... mau kena topup banyak2 air suam nanti.. layanlah makan magnum

norhidana miswan said...Reply To This Comment

telan liur aku nengok qausar mkn wei... ngko th lah konon2 nk shar ngn qausar mmg tak lah... nsb dia baik hati bg ko share sian mami dia kempunan kn hehehe

~aSHa~ said...Reply To This Comment

cantik2nya gambar..clear

emy pokden said...Reply To This Comment

nnti pm aku...setakat nak g midvalley hari cuti..senang je cari parking..hehee..aku tau port baek punyer nak parking..tp mahal skit ler duit parking...aku tak pernah lagi nak beratur kt magnum ni..laki aku allergik skit bab beratur2...hehehe

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Pandai qausar makan eskem. Tak kotor pon baju. Kalau si qhalif...hurmmm...memang kena tukar baju gamaknya.

mak Jemah said...Reply To This Comment

ke mana saja awk pergi kazen awk mmg ada eh?hikhikhik

btw memang sedap eskrim magnum ni.hihihi.. bila tah nak dapat makan kat sini..

comel qausar dapat makan aiskrim :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...Reply To This Comment

Assalam sis,
hamboih adik sakan yer dok ngadap sekim tuuuuuuuuuuu
he3
mami bagi makan seketui tuuuuuuuuuuuuuu
mami sayam adik lebeh gitew he3