Thursday, March 5, 2015

indomie dan cheese tart, sakit gigi aku... huwaa!!!!

lambat hapdet hari ni... sakit gigi dah dua hari, makin ku sabar makin sakit jadiknya. gigi aku ni dh bergoyang sebenarnya, dari tahun sebelum aku peknen, dh peknen pun sakit menjadi², skang qausar dekat 3 tahun dah... ku tabah jugak membela gigi yang sakit ni. hahaha...

tapi... aku dah nekad, tadi aku call kenet buat appointment malam ni. gigil lutut ke, tempurung lutut tecabut ke.. urat lutut larik ke... eh, lutut ade urat ke.. ade kan... hahaha... lantakla... aku dah redo, ape nak jadi, jadi la... gigi aku tetap kena cabut. 

tu dia, bekal botingkek² utk geng capati

nikmat hidup geng capati, hari² makan mewah, alhamdulillah... berkat rajin kawan², mcm² bekal depa bawak. aku??? aku tukang bancuh neskepe je la. dtg rajin, aku singgah beli kat tepi jalan. hehehehe... 

hari ni si B belanja indomie kat bestari solaris tu... B, ko lupa tapau cili potong kan. pashtu aku dah cakap nak dabel... ko tknk dgr cakap aku kan B. tak cukup tau sebungkus utk aku. sila tgk susuk tubuh aku cemana. hahahaha... gurau je la B sayang.

tghari di jamu plak dengan premium cheese tart yang sangat lazat ni. tgk pun dah mengiurkan. tebelit² lidah aku tao. klu tadah air liur, mau penuh satu besen. hahaha... aku potongkan cheese tart ni, utk aku, aku potong lebarrr skit. korang diam² k, jgn pecah rahsia ni ngan geng capati. klu depa tao, aku tumbuk korang. kahkahkah..

tengkiu B... walopon skang ni ko jarang ade belah pagi, kasih sayang kami kat ko ttp sama dari dulu sampai laaa ni. memandangkan ko takde lunch tadi, meh datang amek ko punyer bahagian cheese tart ni. aku dh tapau baek punyer utk kau. cepat skit! nnt aku ngap, melepasssss... ko gigit kening sendiri. 

hi oyen! dia ni meh aku nak habaq. paling rajin bawakkan kami bekal. Ya Allah... setiap hari ade je menu dia. pastu tak kasi aku beli ape² kt cafe opis, soh aku perabih... oooo... mentang² aku besar, semua aku kena perabih la... hahaha... manissss oyen aku ni... mcm budak sekolah darjah 3 merah. hikhikhik...

buat kawan² geng capati semua, terima kasih byk². moga murah rezeki kalian... yang lain² pun begitu, wawa (kak jah), kak ct, fafa dan mujibul. oooo... fafa ahli baru, ada citer pasal dia. nnt aku citer lain hari eh... 

tolong doakan aku moga aku kuat dan tabah utk peperangan malam ini. perang ngan doktor gigi. hahahahahahaha.. bai uols!


11 dok ngomen:

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

ya allah kek!!!nak kekkkkkkkk...!!

wahida said...Reply To This Comment

untungla gambo danah ngan kak oyen masuk blog ko...aku nak sentap beramai2 dgn fafa, marissamassara, mujibul...

nantikan gerakan kebangkitan kami...muahahaha...

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

perghhhhhhhhh seronoknya

NM02 said...Reply To This Comment

hahaha,

ko jgn mcm2 la wawa... aku sembur ngan pemedih mata nnt. hahahaha

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Kalau sakit gigi memang stress. Ko sama macam aku. Dari dalam pantang qhalif dah kena. Skang dah nak masuk 3 tahun masih bertahan klo sakit gigi...hahaha...

Kecur ailio aku tgk cheese tart tu.

norhidana miswan said...Reply To This Comment

gile ko kak... tayang bende2 gini time2 ptg yg hening gini... ko bedal jgk ke kek manis tuh walaupun ko sakit gg?

moga berjaya mlm nih, jgn ko sepak lak doctor gigi tuh yek kak

lia ummiirfan said...Reply To This Comment

nak indomie!, :))

aishah nin said...Reply To This Comment

cheese tart tu menyelerakan sungguh. penuh dihias atas tu...hihi

Cik Ecah said...Reply To This Comment

cheese tart tu order kat mana..sedapnyaaaa nasib i x ngidammm hahahaaa

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...Reply To This Comment

Assalam sis,
ooooooooohhhh itu tart :P
pa pun chaiyok2 cabut gg naaaaaa

izzeyda said...Reply To This Comment

wahh ini membuatkan perut kembali lapar..