Tuesday, March 3, 2015

gombak horse riding club

tajuk omputes sangat. hari ni nk share xtvt baru qausar. semenjak nmpk dia suker menunggang kuda, maka kami bawak dia riding kalu ade kelapangan masa tiap hari ahad. tempat ni kazen aku yang sajes, sebab dia dh pegi banyak kali sblm ni, lagipun ni tempat kawan dia. 

 ghrc, singkatan utk tajuk hari ini

baju putih tu kazen aku... si marzuki le sape lagi. tu bini dia yang tgh pangku anak tu. baju pink tu syasya... ade yg ingat lagi tak? yang depan kak sue tu anak ke 2 dia. aku ngan family marzuki berpisah tiada. hahaha

 kat sini boleh memanah jugak. brape bayaran aku tak sure... lupa nak tanyer.

ade karaoke dan atv deeer. nak main atv tu pun aku tak tanyer. leka ngan qausar.

 ini budak tak menyabar nak riding. tu dok ralit nengok orang lain riding. 

sikit pun dia tak takut. ade makcik sebelah aku puji kemain lagi...

 skali pandang, mamat tu nampak mcm farid kamil kan. 

 ok dah, dua round dulu cukup. nnt sambung naik ngan daddy plak.

 muka tak puas hati sbb naik kejap sangat. dok berzikir nak naik lagi. ibu (kak sue) dok pujuk dia.

 qausar riding tadi tu tempat budak², kuda pon kecik. ini tempat dewasa. 

 besar dah anak aku ni. dolu² manja kemain. skang pon manja lagi. 

 baju merah tu owner tempat ni. 

 sblm riding sila bayar dan dapatkan kupon ni. setiap 2 round bayaran 5 hengget. 

 qausar dan daddy beraksi.

 dari jauh dia jerit mummy!!!!

 hepi kemain.

 dik, pisyoooo dua jari je dik. hahaha

 buat muka lagi.

 kasi abah ngan zaza dulu ye dik. kazen aku ni dh pandai riding sendiri. tak perlu bantuan. dia pon dh ade kuda sendiri, ada kat kampung tu ha. raya sesok qausar naik la sampai jemu.

 riding ngan abi yan plak. mami nak belikan awak kuda, takde tempat nak tambat. takkan nak bawak naik atas ngumah plak kan.

 sblm balik, usap² horse dulu, siap cakap baibai horse... 

korang kalu berminat, sila cari tempat ni, alamat dah ade tu. ade jodoh kot² ketemu aku kat sane.




jgn tanyer aku naper tak riding sama... aku gayat.. lagi satu aku takot kuda tu tetiber dapat semput. tak pon urat kaki dia bersimpul 44 hari. hahaha... 

13 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

macam best nie nak kena terjah

NM03 said...Reply To This Comment

terjah num, aku tingin gak nak riding.. tapi segan. hahaha

mamawaiz said...Reply To This Comment

Bagus lah qausar..berani. nnti boleh naik sorang2..jadi zorro, hehe

Anonymous said...Reply To This Comment

hahahahahaha

mummy gemok sgt

NM03 said...Reply To This Comment

anon,

diam la kau!

Suriya Majid said...Reply To This Comment

Wah bestnya, mungkin boleh bawa anak2 kenal kuda

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

wahh berani gilerr..aku sendiri pun takut kuda wehh...agaaga..

wahida said...Reply To This Comment

kalau aku jah, lama dah aku naik kuda sekali...best weiii naik kuda...ekekek..

qausar boleh geng ngan anak aku lah si adik tu, tak takut langsung naik kuda...
anyway, comel qausar dengan topi tu...

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Dekat ngan umah mertua ni. Boleh lah terjah kalau balik gombak ☺

Najib Ariyan said...Reply To This Comment

memang la nak tanya kenapa lah takder gambar mommy dia... lom sempat lagi nak tanya dah jawab... comel dah Qausar tu... esok besar boleh jadi joki lumba kuda tu kan... teringin nak tengok maknya naik...

AYuNG said...Reply To This Comment

boleh dijadikan hobi baru nih..

=)

aishah nin said...Reply To This Comment

Puteh melepak Qausar ye..peace...hihi

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...Reply To This Comment

Assalam sis,
he3
kena bwk lagi la qausar ride horse
minat dah tu :)