Thursday, January 8, 2015

johnny rockets

jumaat lepas kuar lunch dengan geng capati tapi si nor tak dapat join plak tetiber. mencik, kecik hati kite wak. takpelah.. next time kite kuar makan sesama eh. eleh... walhal tiap pagi pun mkn sama². hahaha

lokasi @the curve

root beer @6.90. berry mix shake @17.00

chicken tenders @14.90

comei je menu si noreen. boleh order kalu bawak qausar ke sini.

black pepper chicken @25.90

ni kak jah punyer. ya ampun.... tak sedap hokei! sian kak jah... mmg tak abis pun dia makan, walhal benda ni chef recommended. hampa! tak tau la kot hari tu tetiber mood chef yang masak ni swing ke kan... tu yang jadi tak sedap. hahahaha

smoke house double RM32.90. Onion ring RM2.50

yang ini torrrbaek! sedap tapi memandangkan besar dan aku order yang dabel.. maka tak abes jugak. padahal aku dah bagi 3 ngan kawan². tu la... pentamak lagi. tekulat² muka memasing nak tolong perabihkan. so pasni kalu nak ke JR lagi, aku nak try beger yang lain plak. jah... jgn serik ke JR lagi tahu! hehehe


14 dok ngomen:

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

chef recommended tapi tak sedap ? aishhh guana tu chef oi

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Blh thn jugak mahal regenya...hehehe

eMMe said...Reply To This Comment

try la burgerbyte NM... penah tak? takat ni burgerbyte je di hati, heee, kot sempat merasa lagi sblm bersalin ni sis, heeee~

norhidana miswan said...Reply To This Comment

chef tu saja je nk dajalkan ko kak heheheh... itu yg recomended tp tak sodap... tak blh cayo itu chef

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

kek mano jony roket ni?

wahida said...Reply To This Comment

aku kecewa untuk kesekian kalinya selepas wondermama...

mahal dan tidak berbaloi.

lieyalatif said...Reply To This Comment

MERAUNG2 AKU tgk beb entry ko kali nie...aku puase ni noks oiiiii...ya Allah...tetelan2 ailiyo aku menengoknyerrrrr...uwaaaaa...

takpenah try lagi nieh...selalu gi klia2 tu ade tak terpandang2....

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

beger & onion ring tu mmg thorrrbaekkk...aku dah makan 2 kali kat situ...

ada tak pekerja2 dia joget2 masa korang makan? hahaha

Cik Ecah said...Reply To This Comment

kalau sedap xpa..tp jgn selalu...sebab harga dia amboiiiiii haha...

Kakzakie said...Reply To This Comment

Mahal kalau tak memuaskan hati macam tak berbaloi pulak.. tapi kalau sedap tak apa...

nuyui a.k.a miss YUI said...Reply To This Comment

Perghh.. nmpk mnrik tp kalau xsdp nan hadooo. Huhu

Amanda Suria said...Reply To This Comment

nampak macam sedap je....kenapa plak wahida punya x sedap...sian wahida..ada diorang buat flashmop x masa korang makan?

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

kaksheenalicious, awat pentamak sgt nih..tabaik tau..hehehe..sian kakak wahida kita, yg diorder tu x sedap rupanya eh..huhuhu..mahal2 tapi x sedap..kureng 200 betul la chef tu..

aizamia3 said...Reply To This Comment

boleh tahan harganya.. tapi part menu yang recommended by chef tu.. rasanya yg buat chef lain tu.. tu pasal rasa dia larik.. ;)