Tuesday, December 9, 2014

terima kasih sahabat

celebrate besday aku yang sekian lama tertangguh dek kerana si kak jah tu cuti bersalin. dah kak jah masuk opis, tak tau bila ke harinye yang sempat pulak nak kuar. plan punyer plan menjadi jugaklah kuar lunch sesama jumaat bila entah ni. 

 tk tau nak makan kat maner, so marilah kite pekena chilis kt bsc. first time tau aku sampai bsc.. jakun giler la kejap. hahaha... syiannn

 kali ni turn aku plak order, makan dan blah. hahaha... maksudnya aku tak payah kuar satu sen pun sebab besday gurl kan. ha gituuu.

 oooo amek lagi sekali, gambar tadi bibir tak merah. haermmmm.... 

 si baybie punyer. dia kalu kat maner² pun suker order beger. 

ni kak jah punyer. aku cakap, pegi chilis tapi ordr nasi goreng. hahahahaha... saje la sakat dia. dia kan skang ni aku tgk asyik serius je... penat berjaga malam la kot. syiannn

 hah  ni aku yang punyer. mesti la kena gempak dari depa semua kan.

 dtg chilis maner boleh tak order ini. mau balik kempunan wooo.

 mkn berebut tu nikmat kan.

ko tgk la si baybie ni menyakat aku. dia tarik kepala aku pastu soh dgr dalam hati dia ade nyanyi lagu hepi besday kat aku. giler punyer kawan!



hepi ada sahabat giler macam dorang berdua ni. harap kekal memahami sesama sendiri selamanya. gitulah....

15 dok ngomen:

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Seronoknya ada kawan yang saling memahami dan bersama dalam senang mahuopun susah... :)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak ni tengok gambar last boleh pulak terkekek sama. Alahai mesranya kakak tengok pun suka:)

mamawaiz said...Reply To This Comment

hehe..kelakar lah kawan kak tu.
wah..sedap2 lah makanan tu

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

wah seronok dapat makan meriah gini kan

Mar Mansor said...Reply To This Comment

seronok ada member cam diorang kan..hepi belated birthday

Aida Salleh said...Reply To This Comment

Happynya...best best...happy belated birthday ya....

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

happy belated besday !!

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

happy belated birthday nok..

aku lagilah jakun, tak pernah makan kat Chilis ty..hahaha

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Happy belated birthday noks..
Semoha berbahgia selallu

Farwizah Darwisha said...Reply To This Comment

Wah..sedapnya makan tu...best ada kawan yg memahami kn...

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

hahahaha...gambar last paling epic!!

Amanda Suria said...Reply To This Comment

suka tgok korang la..kelakar...

Suriya Majid said...Reply To This Comment

comel gambar last sekali tu, true friend aiyte?

whitecappuccino said...Reply To This Comment

happy belated birthday sis! semua food sedapppppp!

norhidana miswan said...Reply To This Comment

best2.... lama tak lpk chilis ngn geng