Thursday, November 13, 2014

arghhhhhhh bosannyeeee



aku kan...
kalu bosan time dok ngumah
kegilaan aku suker layan nafsu...
oi... jgn pikir bukan² k
nafsu aku suker makan eskim dengan conflakes
tabur plak coklat m&m
curah dgn hershey's
nikmat nak oiiii

eskim tak main dalam cawan tau
very the sikit
mesti pakai pinggan
baru puassssss
hahahaha

berkali² repeat pon takpe..
boleh kena kencing manis woooo
matik la nakkkkkk




19 dok ngomen:

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Untunglah boleh menikmati eskem tanpa diganggu gugat anak tecik! Sobs! Teringin nak bt gak!

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Mak berkenan pulak dengan pinggan putih tu. Kalau ke Langkawi, bolehlah cari.

Buat masa ini, mak suka eskrem Wall's Hershey tu...

wida said...Reply To This Comment

Amboi..sedapnya aiskrem kak.

lovelywa said...Reply To This Comment

haah kan..nape laa tak tergerak nak buat camni kat umah kan..semua bahan ade..tggl nak cedok je dah tabur semua2 tu kat aiskrim..takde la plain sgt kan..hehe

Rizziela said...Reply To This Comment

sedapnya

nuyui a.k.a miss YUI said...Reply To This Comment

aduhai.. tension tgk entry akk ni..hahahaha

eMMe said...Reply To This Comment

kene balance Nieza..kalo rasa manyak makan/minum yg manis2, bilas dgn air masak / air kosong bergelen2, heeeee~

Kakzakie said...Reply To This Comment

Cantik pulak presentation bila duduk dlm pinggan tu kan... itu sebenarnya yg buat selera memanjang:)

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

huwaa bikin panas betul la entry ni!!

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

Hahahaha..layan nafsu..
Mesti kau terpengaruh dgn gaya bahasa Harian Metroseks kan..kah kah kah

attyfir said...Reply To This Comment

ayork..Terus lapaq cheq za ,,tgk ekserem ngn cornflakes

Mama Niza said...Reply To This Comment

wow.. sedapnya,.
Mama Niza

Ania said...Reply To This Comment

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Sangat menggoda kalbu eskrim tu ...

sudipVSsenduk said...Reply To This Comment

kalau asik fikir kencing manis & darah tinggi tiap kali nak makan, memang tak merasa la. Yang penting biar berpada-pada... kan

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...Reply To This Comment

Salam Perkenalan.
drshikinzainal.blogspot.com

Salina@IbuAqil said...Reply To This Comment

Aduhaiiiii sis terliur sehhhh
Dtg ziarah sini hujung mggu.. ;)

aizamia3 said...Reply To This Comment

lenkali kalau bosan ajak ai sekali join tau.. boleh jumpa my nantu.. ekeke..

Aida Salleh said...Reply To This Comment

sangat sangat heaven...huhuhuhu...