Thursday, October 16, 2014

tengkiu beb!

kak jah EL lagi sebab anak kecik demam. gws junior raed! esok masuk keje tau jah sebab esok hari jimba. hahaha... semalam hari bosan aku. semua benda pun aku rasa bosan. nak makan pun bosan sebab cafe asyik menu yang sama. tapi....

tapi hidup kembali ceria sebab dapat makan nasi kukus tersedap dekat masjid bukit damansara. ada orang baek hati tolong delivery utk kamii... ermmmm... *libasbulumata*. sape lagi yang sudi hantar, mesti la suami tercenta si babynaz yang tgh sorok muka jelita dia tu. hahaha... ko igt muka ko kecik dari bekas air tu... pidahhhhh *angkatkainlarikkkkk*

nampak biasa je kan tapi kuah dia toorrrbaek! sambal dia pedas nak mamssss, ayam dia lembut gilerr! igt dapat nasi je, ada jugak air mata kucing. uiii sejuk tekak kite wak!

tengkiu tuan nazrul sebab sudi taja lunch kami semalam. moga rezki terus terbentang luas utk kamu sekeluarga. in shaa Allah, amiin...




15 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

sedapnya

lieyalatif said...Reply To This Comment

gilo kooo...licin!!! kucing tgk pun nangis hah ...takde ape nak hongges tgl tulang ajeeee...

ko sje laa niezza buat aku terliur...dah lame tak pekene nasi kukus gini...kat putrajaya ni ade satu due tempat la yg agak sedap....

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

ish..ish..licin tuh..hahahaha

Lynn Hamzah said...Reply To This Comment

adoiii...lum breakfast lagi nie...makin lapar perut nie...

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Untunglaaah! Dah lama x pekena nasi kukus!

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

aduhhhh lapar ok lapar!!

nuyui a.k.a miss YUI said...Reply To This Comment

mmg btol sdp ni smpai tggl tulng semata..hihih

Eye_nee said...Reply To This Comment

laparrrrr..nasik kukus....ada geng bg tau pasal nasik kukus ni....mmg sedap katanya...tak pernah try pun lagi...

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Sedapn sgt tu sampai tinggal tulang ☺

Kakzakie said...Reply To This Comment

Masya-Allah sampai tinggal tulang aje. Tendennya pun licin kena kerjakah haha...

Rinna said...Reply To This Comment

Wow tinggal rangka ayam jerk.. tgk pun mmg terbaik laa sambal dia.. menyelerakan laa plak.. :)

aizamia3 said...Reply To This Comment

cantik gambar yang tinggal tulang tu.. ;)
Moga makin murah rezeki yang belanja makan tu.. ;)

norhidana miswan said...Reply To This Comment

peeerkkh mmg torbaik

Amanda Suria said...Reply To This Comment

tu diaaaa.....bukti tinggal rangka pun wajib tayang....baru kelasss....

Zura Tahir said...Reply To This Comment

sedap sgt tue..