Friday, October 24, 2014

abg luq ohh abg luq!

eii... geram kite wak! ngape luq setuju kawen jugak ngan si sarah tu. padan muka kau sarah, kau jgn harap abg luq nak sentuh kau. ada hati nak goda belai manja kunun.. ko habeskan air mata kau, lepas tu sila balik kampung jaga mak kau yg suker nyanyi tu. hahahaha... nampakkkk.... pembawakan perasaan geram tgk mjats. dah la citer tu nak penghujung, banyak plak flashback bagai. pastu iklan pun menjadi² pulak. saje je nak panaskan jiwa kite. 

balik keje semalam terus besilat buat lempeng permintaan suami. jiwa aku dah tak tenteram kat dapo, mau idaknye, sampai umh dah 6.15 gitu... aku dah ehhh mana tepung ni, mana minyak ni... ah mengada sangat semua benda tak jumpa kannn. demi suami ku turutkan, tetap masak penuh kaseh sayang tahu! lempeng aku mcm² size ade, ahhh... lantak la, janji lempeng aku sedap. hahahaha

suami minta sambal bilis. sori suami, tak cukup masa nak buat walo sambal bilis bukannya payah mana pun. cicah sambal sardin sudah la yee... 



sarah, aku doakan kau bertemu jodoh ngan umar. hehehehe

24 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

nyum2

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

rasmi pinggan baru eh hihi

norhidana miswan said...Reply To This Comment

rajin ko noks.... rajin ko menyambal sadin semata2 nk mkn ngn lempeng tuh...

- said...Reply To This Comment

waahhh udah rasmi pinggan baru ni..kekeke

amboi kak..penuh emosi layan drama tu yer..

Anonymous said...Reply To This Comment

hahahhaahha.... bodoh tau ko ni .....

peminat setia abg luq - hanna

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

aduhhhh..terliur kita tgk kak!

Falsya said...Reply To This Comment

Geram kan tgk si sarah tuh..rase nam tarik je bulu mata die..hahaha

Wahhh, betul la ckp en somi..pinggan tuh wat lauk nmpk cantikkkkk..;)))

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

kak, eskrem dalam pasu tu kat aeon bandaraya melaka hihihi
meh2 datang melaka pulak la

Sherwieyna Muzzawer said...Reply To This Comment

Mak aiii sedapppnyaaaa!. Terliur dah ni tau..hehe

eira eixora said...Reply To This Comment

saya pun geram tgk sarah tu. haha. sian mel

SangRatoo said...Reply To This Comment

mamaaa sherryyyyy..hahaha kite pun sama doakan sara bertemu jodoh dgn umar..takyahla sebuk² dgn abg luq tu..menyampass..hehehehe..

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Tempting tgk lempeng ko tu noks.

Aku dah baca novel ni dulu. Nanti abg luq ceraikan sarah sebab x der hati langusng ngan sarah yg perasan tu...hahaha...aku dah pecah lubang ☺

NM03 said...Reply To This Comment

fiza!!! ye ke noks?? aku suker

Eye_nee said...Reply To This Comment

hahaha..ayat ko tak bleh blah terhadap Sarah..yg akk pulak smlm kan...Hah kan Sarah...ko mampu memiliki title bukan kasih syng dia...ko nk sgt dia kan..sampai anak2 akk ckp..rilek lah mak citer jer pun...

idzwa kamaruddin said...Reply To This Comment

aduhh wehhhh lapar nyer aku!!!!

Kakzakie said...Reply To This Comment

Ewaahhh.... dah pakai pinggan Langkawi dah - mesti lebih seleralah ye:)

Salina@IbuAqil said...Reply To This Comment

aduhaiiiii
terliurrrrrrr..
nak nangis tgk nyer...

aizamia3 said...Reply To This Comment

psstt: cantik pinggan tu.. meh bagi ai rasa pulak hidangan tu guna pinggan tu.. ;)

aizamia3 said...Reply To This Comment

psstt: cantik pinggan tu.. meh bagi ai rasa pulak hidangan tu guna pinggan tu.. ;)

ain.ya.nun. said...Reply To This Comment

Kita pun geram dengan abg luq tu juga. Haishhhh.

Mesti semua tu plan sarah kan kan kan?

wida said...Reply To This Comment

Amboi..menghayati cite sgt kak ni

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

nok, kau ni nak cerita pasal lempeng ke, pasal drama? krisis pemikiran betul la kau ni...hahahaha

Ania said...Reply To This Comment

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Saya baru menemukan blognya - nice:)
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Amanda Suria said...Reply To This Comment

stresss...makanan sesajork....