Wednesday, March 12, 2014

serba tak kena


batuk
selesema
sakit kepala
sakit tekak
malas
ngantuk

bertambah kusut bila nak transfer gambar dari enpon ke pc tak boleh. ergghhhh!!!! geram! 

aku nak hapdet dak qausar melalak pagi tadi, bangun dari tido je dia minta ayam. adoiii.... takde la gambar dia melalak pagi tadi... arggghhhhh!!!

mimpi ke ngigau pepagi minta ayam. mata pun tak celek abes lg masa tu...  qausar, qausarrrr....




budak kuat makan... semua benda dia bedal. ni masa tgh lepak mapley, abes beger seketul dia makan sorang. dia penah makan nasi 3 kali waktu malam. bila aku marah, bonda dia marah balik kat aku... bila aku suap, maktok dia plak marah kat aku... dia kata rosak usus budak. kadang tu bila aku tak layan, maktok dia jugak bising kat aku, kesian budak tu asyik minta je... abes camnooo??? skang mami senang je... makan la dik, selagi ada selera.... 

13 dok ngomen:

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

heheheh...qausar...qausar..selera makan erk

adarnadzmie said...Reply To This Comment

suka akak tgk dak qausar ni makan...selera bebenor..hihi

wantie said...Reply To This Comment

seleranya kau qausar... aku ni kalau si aleesya mintak makan memalam aku bagi yg light light je...

kalau dia over makan sure muntah balik. qausar gitu tak?

NM03 said...Reply To This Comment

wantie,

tak... dia lepas makan susu lagi. tapi jgn sampai dia guling2 la... kalu gitu nnt dia boleh muntah

.:fyzz:. said...Reply To This Comment

fyzz suka kalau anak selera makan.takpa..asal sihat kan..

Eye_nee said...Reply To This Comment

hahah...dlm dilema ko yer sis...jap maktok ckp bg jap tak payah...bg ajer..selagi ada selera...

norhidana miswan said...Reply To This Comment

seronok kalu tgk bdk2 suke mkn nih kak, mcm aiyan memilih betul kalu nk mkn, skt2 hidu.... senang la ko kak, selagi nk ko bagi yek...

wahida said...Reply To This Comment

aku suka tgk budak suka mkn nok...
anak aku si adik tu sampai besar memilih nak makan, sampai kena paksa...huhu...

Nurfaezah Abdullah said...Reply To This Comment

si budak tomey ne geram sy tgk

ummiross said...Reply To This Comment

hehe..rasa lapar agaknya tu, Takpelah selagi berselera kan, lagipun cute je tengok dia makan.

:: idzwa :: said...Reply To This Comment

comot pun comel :)

JunAina said...Reply To This Comment

Berselera betul dia makan...

Zura@Iwan said...Reply To This Comment

selera sggh qausar ni..

beza ngn abg irfan..selera kurang..huhu..

makan nasi smpi 3x? wahh...perut tk semengah ke qausar? hehe