Tuesday, March 4, 2014

kuatkah aku?

Ya Allah, aku berlindung kepadaMu daripada rundungan sedih dan duka,
aku berlindung kepadaMu dari sifat lemah dan malas,
aku berlindung kepadaMu daripada sifat pengecut dan kedekut,
aku berlindung kepadaMu dari beban hutang dan penindasan orang.



kuatnya aku kerana mereka


28 dok ngomen:

Muhammad Taufiq said...Reply To This Comment

Dah lama tak terjah sini, hari ni baru dapat terjah blog awk :)

Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

amin :)

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Amin...in shaa allah ko kuat.

msredcheesecake said...Reply To This Comment

Syukur Allah beri kita kekuatan...

wahida said...Reply To This Comment

amin...
chill beb...

takde masalah tak boleh selesai, ko kan otai...

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

amin...

::NureeN:: said...Reply To This Comment

amin... insyaALLAH, bila kita lemah, anak n suami sentiasa d sisi, pembakar semangat...

Ibu Lala said...Reply To This Comment

Comel jek dgn puting tu. Eii geyam..

tasekM said...Reply To This Comment

mlm td aku mimpi ko beb.

kah2.


.

NM03 said...Reply To This Comment

tasekM,

what??????????

kejadian mimpi tu???

sila bagi pencerahan skang....

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

moga semua di permudahkan

wantie said...Reply To This Comment

amin... kita kuat kerana ada insan tersayang yang sentiasa lay a shoulder for us ti lay down. tul tak?

Kakzakie said...Reply To This Comment

Itulah adilnya Allah diberinya seseorg utk menjadikan seseorg itu kuat dan tabah...

QUEENPINK said...Reply To This Comment

kuatkan semangat :)

Queen said...Reply To This Comment

amin =)

Kakcik said...Reply To This Comment

Aminnnn Ya Rabbal Alamin

azieazah said...Reply To This Comment

Betul. Tanpa mereka, agaknya kita jadi cemana, kuatkah hati kita...

lieyalatif said...Reply To This Comment

nape ni noks...mendayu2 entry ko...jgn sedey2 key...qausar pi kiss mama manyak2 kali key pujuk mama....

Hati Ema said...Reply To This Comment

amin......

Zura@Iwan said...Reply To This Comment

Ameen..
semoga ko kuat ye
sm2 kita harunginya ujian ini dgn sabar..

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

amennnnnnnn

Gieyana said...Reply To This Comment

Ameen...bstrong bb..for me too..insyaallah..

Eye_nee said...Reply To This Comment

Aminn...semoga ada jalan...

ummiross said...Reply To This Comment

aameen2x..
Permata hati,suami dan anak,adanya mereka kekuatan kita kan.

Tihara said...Reply To This Comment

insha Allah
Tuhan akan bagi kekuatan kepada hamba-hamba Nya

JunAina said...Reply To This Comment

Amin.

Senyum depa adalah tawa kita.

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

amin amin ya rabbal alamin..semoga dipermudahkan segalanya kak..take care

norhidana miswan said...Reply To This Comment

amin2... doakan yg terbaik utk ko kak