Monday, March 3, 2014

isnin oh isnin....

nak kuar pagi tadi ada van block kete aku
tak pasal² dah memekak ngan hon pagi² buta
perkara yang lakik aku tak suker buat
dah terpaksa nak wat cemana
nasib baik hon sekali dua je
kuar pun tuan van tu
tak penah² plak ada van parking kat depan kete aku
huh...

masuk duke mcm hari² biasa
walaweiiiiiii
apa pasal duke skang makin menjadi² sesak ek
kuar awal pun sama, dah takkan aku nak kuar jam 6pg kot
huh...

masuk opis dah kenapa panas membahang ni
adoi... semua serba tak kena
huh...

elok la tu jemah, keje kau asyik mengeluhhhh je la kan
eh, dah betul.... nak buat cemana
aku pun ada sifar baran jugak
sekali sekala... bukan selalu baran aku datang
huh...


nasib baik ada neskepe float
penyejuk kemarahan aku hari ni
tengkiu akak cafe
baek punyer tarik utk saya
ailapyu lah!




kat pasar pagi smlm ada adik tegur kita, "akak ni blogger kan" alahai, tesipu² ahkak dik. rasa mcm blogger pemes la plak... tengkiu adik silent reader. ahaiiiii.... cuit bahu adik syomel tu. >_<

22 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

macam2 ya dugaan

cheqna said...Reply To This Comment

hai akak blogger femes...=)
sabar mak jemah oi..minum nescafe dengan tenang ye =)

msredcheesecake said...Reply To This Comment

neskefe float tu letak apa? ke buih je cam tea tarik tu?

jgn baran2 sgt, nanti naik wrinkle...hhee

Muhammad Taufiq said...Reply To This Comment

Dah lama tak terjah sini, hari ni baru dapat terjah blog awk :)

Mohon singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

nnt saya tegur akak, saya cuit akak nanti yee

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

retis yuuuu hihihi

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Wah...femes ko jah. Nak autograph ☺☺

Chot said...Reply To This Comment

Nah main cuti-cuit la depa.
Pagi2 dah kacau mood. Keep calm n smile. Hehe
Eh.tak kan minom je. ?

emy pokden said...Reply To This Comment

dugaan tolak tepi asalkan dpt nescafe float..terbaekkkkk

::NureeN:: said...Reply To This Comment

sedapnyerr nescafe float tue... meruntun jiwa pagi2 ni :)

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

hari ni jem tahap bapak punyer sb kl ni jln tutup dek kerana PM nak dtg mara ko!!!sesak giler dari selayan..kg baru..klcc..merata la pendek kata!

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

samalah jugak nkve ke jalan duta tu kak. kdg2 naik gak kemarahan ni. huhuhu

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

eh..ko blogger ek??

norhidana miswan said...Reply To This Comment

sbr kak sbr.... kadang mende2 gitu blh bt pagi kite spoil kan....
teringat pertama kali cuit ko masa jumpa kt nagoya... ko malu2 kambin je, nyampah

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

perrrghhhhhh...celebrity blogger siot....nak otograpppppp :P

JunAina said...Reply To This Comment

Akak hari2 minum nescafee nipis kalau tak layu jerk mata... Wahhh ada peminat nampak!

attyfir said...Reply To This Comment

fuh terliur nengok nescafe
feveret kty tuh, tp dah sbln tak minum,

sama lak kita.kty ada terjumpa kwn blogger yg dah kenal hanya dalam blog selama 7 thn..kt pasar dia tegur..

eray ayang said...Reply To This Comment

sedapnya air nescafe tu. tp jem memang menjadi-jadi, AKLEH pun camtu..sabar jelah

Eye_nee said...Reply To This Comment

kat akk sekali tau nnt bg atograp...weee wiittt...

wahida said...Reply To This Comment

kawan ku ini blogger femes...

nak otograp, nak sain belakang baju tau!!

Ibu Lala said...Reply To This Comment

Betul la. Skrg ni ramai betul org. Nek tren pun sesak. Kete pun banyak. Niza keje kat mana

Ibu Lala said...Reply To This Comment

Betul la. Skrg ni ramai betul org. Nek tren pun sesak. Kete pun banyak. Niza keje kat mana