Friday, March 7, 2014

jumaat, hari yang indah

terima kasih pada semua yang mengAMINkan doa aku di n3 hari selasa
terima kasih pada semua yang risau dan mendoakan keselamatan aku di n3 semalam
kalian mmg best, moga Allah membalas jasa baik kalian.

alhamdulillah, aku ok dah sekarang
perasan teguris hari selasa aku cuba lupakan pelan²
kalau timbul lagi cerita itu, aku malas nak fikir
aku anggap manusia tu tak cukup sifat sebab sentiasa dengkikan aku
biarlah, aku serah pada Yang Maha Esa

gangguan jiwa kerana masalah guard semalam pun dah selesai
tenang aku nak wat keje skang
semalam aku call ofis security
tanyer pasal guard tu
dia dah ditukarkan jadi guard sekolah
ahai... kesian plak kalu tekena kat pelajar
tepuk dahi jugak aku bila dgr dia kena transfer kat sekolah
entah la... dorang pun mungkin keliru nak transfer dia kat maner
kalu berhentikan dia... meybi dorang kesian
eh, malas la aku nak fikir hal dia
sekurangnya aku dah ada semangat utk keje balik
trauma wei.... aku ibarat mcm kena kejar dek pembunuh besiri plak rasanya
ish... simpang!


lama tak berselfie
maka hadap la muka aku yg semakin kembang ni
ceria selepas derita
muahahahaha


molatnyepipiakuweiiii

19 dok ngomen:

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Alhamdulillah. emosi dah stabil yer noks. Tak bahaya ker guard mcm tu erk.

norhidana miswan said...Reply To This Comment

aduhla antar kt sekolah lak... kang ada kes kuar sotkabor lak kes bdk sekolah kene kejar pak guard sambil gelak2...

Eye_nee said...Reply To This Comment

ko dah ok sis...Alhamdulillah...ko abaikan jer manusia2 yg suka dengkikan org ni..tak kemana hidup dia..budak guard tu pulakkk..sian akk dgr..tp cukup baiklah kompeni dia tak buang dia..cuma tulah kan anta pulak gi sekolah...harap2 tak der apa2...

Zura@Iwan said...Reply To This Comment

alhamdulillah ko dh ok..

ada ujian yg Allah hntr utk uji umatnya...
semoga ko redha...pk positif ye beb..

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

cantik ko mek oiii....!

NM03 said...Reply To This Comment

mrs. eady,


ye ke nok??? maceh la puji aku. dapat pahala satu hari ni. muahahaha

Queen said...Reply To This Comment

kenapa? kenapa? moh godek entry =p



alhamdulilah u dah ok=)

Amanda Suria said...Reply To This Comment

lega bila tgok ko dah ok nok..dah senyum manis tu dah ok la tu kan..jangan trauma2 eh nok..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

comela mu noks

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

apa kes cerita guard tu nok? kau ada tulis pasalnya ke? jap aku nak godek entry semalam

Hanis Azla said...Reply To This Comment

As-salam..

Alhamdulillah semuanya dah ok.. semoga segalanya akan baik2 saja selepas ini.. take care ya adik comel.. cantik sangat awak ni..

aizamia3 said...Reply To This Comment

takpelah.. kita doakan yang baik-baik untuk dia..

nampak gebuslah awak.. ;)

aizamia3 said...Reply To This Comment

takpelah.. kita doakan yang baik-baik untuk dia..

nampak gebuslah awak.. ;)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Lagi bahaya ke sekolah sebab dia kan kecundang nak sambung belajar.

Harap tak jadi apalah.

Dah macam pipi Qausarlah gebusnya:)

Uni Aqilah said...Reply To This Comment

hai. salam perkenalan. :)

Muhammad Taufiq said...Reply To This Comment

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

ummiross said...Reply To This Comment

Alhamdulillah, nampak muka pun dah ceria dan tenang.

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

muka kita pon makin kembang heeee ~ ~

.:fyzz:. said...Reply To This Comment

takpa ttp comey lote