Monday, March 10, 2014

doa buat mereka


aku jugak merasa simpati dan sedeh atas ape yg telah terjadi
mengalir jugak air mata melihat gambar² keluarga mangsa
doa dan harapan aku mcm korang jugak
moga keluarga mangsa terus tabah, kuat dan teruskan berdoa

Ya Allah, Engkaulah Yang Maha Agung
Maha berkuasa atas segalanya
tunjukkanlah kebesaranMu Ya Allah
temukanlah petujuk berilah petanda
permudahkanlah kesulitan ini supaya berhenti air mata keluarga yang masih menanti


makbulkanlah doa kami Ya Allah... amin

14 dok ngomen:

eMMe said...Reply To This Comment

Yea, masih menanti, tak pasti sampai bila begini.. sudah masuk hari ketiga, Ya Allah kau dengarla permintaan kami..berikan lah petunjuk buat kami Ya Allah

Amiin...Yarabbal A'lamin...

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

Ya Allah permudahkanlah urusan pencarian MH370

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

moga di beri petunjuk

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Smoga urusan mencari dan menyelamat dipermudahkan olehNYA.

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

semua penduduk dunia mengharapkan segalanya akan selamat..aminnn

Kakzakie said...Reply To This Comment

Berjuta umat manusia mendoakan yg terbaik buat MH370...

wantie said...Reply To This Comment

menanti latest news je ni... sebak .

bila baca kat FB lagi kecamuk perasaan..

Eye_nee said...Reply To This Comment

Ya-ALLAH berikan lah petunjuk MU utk kes ini...

Kakcik said...Reply To This Comment

Semoga segera ditemui...

Amanda Suria said...Reply To This Comment

semoga allah permudahkan nasib kesemuanya....amin...

norhidana miswan said...Reply To This Comment

amin2..... aku pun sedih kak... rasa sayu n ternanti2 jugak selagi tak tau apa terjadi

Dee said...Reply To This Comment

Berilah petunjuk kepada kami Ya Allah..amin..

Muhammad Taufiq said...Reply To This Comment

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

.:fyzz:. said...Reply To This Comment

moga ada sinar harapan..amin..