Wednesday, December 4, 2013

aonang stadium gym ~ thai boxing ; krabi

lepas makan, kak jah plan nak tgk thai boxing. dari hotel kak jah dah tanyer kat miss phat pasal thai boxing ni. kata dia perlawanan thai boxing ada tiap hari isnin dan jumaat. arr... mmg cantek la, kami sampai kan ari isnin... maka jom lah terjah, dah alang² sampai krabi, mesti la nak tgk live cemana gaya thai boxing ye dak. mula cari stadium kami sesat. ah... sesat kat aonang, ape la sangat. kehkehkeh...

akhirnya sampai kami kat stadium aonang. hah... masa ni kamera aku wat hal. pastu hubby plak tak bawak lens biasa, dia pakai lens fisheye... eermmm... sudahnya semua gambar pun nampak melengkung. geram! alaaaa... tutup keeee... kat signboad tu cakap bukak setiap isnin bila high season. abes, kami pegi ni bukan time high season ker?? nyampahh.. takde la rezeki kami nak tgk thai boxing.

 tepi stadium ada gym utk mereka berlatih. masa ni ada trainer dan budak² yg baru lepas bersenam. 

 sila pasrah ngan kualiti gambar aku. mencik tau... budak² ni buat sit up dari atas kerusi tu selamber jek. laju kemain. selut! budak yang ketiga dari kiri tu perut dia dah six pack ngko... 

minta maaf la, gambar ni agak seksi skit. budak ni tgh mandi sebenarnya. dua lelaki tu yang mandikan dia. dibelai, dimanja gitu. sape entah tanyer kenapa dia dimandikan, trainer tu cakap sebab jumaat dia nak masuk lawan. so??? kalu nak lawan, kena mandikan la?? hehehe

 acah mak enon je tu... hehehe

 bagus trainer baju biru tu, bukan baju belang tu ye, yang tu hampeh nak jadi trainer gym. hahahaha... ape kami tanyer dia berusaha utk jawab. 

 ewah shidi... kemain mu ye... ada gaya, ada gaya, kalu yang baju belang tu takde gaya langsung, keras kejung. hahahaha... sori daddy sayammmm

  tiket utk tgk thai boxing 800 baht = RM80

ada la jugak kenangan kat stadium aonang kannn.... jadik leee




16 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

sayangnya kan tutup

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

ada gaya tu yang acah mak enon tu..kikikik...

BUNDA a.k.a KN said...Reply To This Comment

assalam, cerita pancake tu yang terbaik...kira pancake lebih femes kat sana macam femesnyer roti canai kat sini yer...

Aida Awie said...Reply To This Comment

wooo... bestnye!

Zura@Iwan said...Reply To This Comment

jadi la..
ada gak bgmbr kt stadium Aonang

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

Huntung laaaa org mandikan..keh..keh..keh..

Aiza Haris said...Reply To This Comment

wahhhhhhhhhhhhhh bestnyeee.... jiwa kacau dibuatnya... hehehe

thanks 4 follow me! ;)

Cik Puan Rara said...Reply To This Comment

sampai kena mandikan.erk sabo jelah~

JunAina said...Reply To This Comment

Cam best jew...nanti kalau dpt gi sana senang ambik note jew mana2 nak pergi dari sini...:)

Dee said...Reply To This Comment

jadiklah..kalau dpt tgk lagi best..tp leh tahan mahal gak ye harga tiketnya..huhu..

Aida Salleh said...Reply To This Comment

sayangnya tak dapat tengokkan...tapi sekurang-kurangnya dapat tgk training pun jadilah kan

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

tak ada rezeki....sayangnya

wahida said...Reply To This Comment

anak aku ulang2 ckp soh dtg lagi krabi sbb nak tgk muay thai...huhu...

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

best ke nengok boxing ni weyhh??
aku tak berapa gemo boxing gusti dan seangkatan dengannnya

Nieyl said...Reply To This Comment

TQ follow nieyl..
Actually,nieyl dah lame follow blog akak...ade la dapat 7 8 bulan :)

attyfir said...Reply To This Comment

sbb mlm tu jadi bintang kot..jdk kena dimandikan ..kuikuikui..mcm malu je org yg dimandikan tu