Tuesday, October 8, 2013

dialah yg akan kami rindu tiap hari



gambar pertama buat muka kesian habes la konon bila kena marah
gambar kedua wat muka habes comei la konon bila aku buntang biji mata
gambar ketiga buat² lapar giler mcm tak cukup makan
lagi nakal aku tgk bila potong rambut ngupa gini



semakin hari semakin... ya ampun!! hari² mummy urut dada
bertabah dengan perangai anak bujang sorang
betul orang ckp, 8 tahun penantian
sekali dapat... nah!
cuba tanyer dia dah mkn ke blom
kompem dia geleng dan cakap blom
entah bila dia penah kenyang aku pun tak tahu
mengunyah saje kejenye



saya suker korek idung
sebab dia besssttttt!!!



qausar nakal la cemana pon, mummy daddy tetap kasih dan sayang pada qausar tahu...

30 dok ngomen:

ZazaMyMoon said...Reply To This Comment

hah rajin nau korek hidung.. lepas tu jgn selet kat mami dedi plak ye sayangggg selet kat sofa mami boleh.. muahahahahaha ;P

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

bersabar la ek

eLLy said...Reply To This Comment

Salam nok.. alhamdullilah ayah ko dah selamat menjalani pembedahan.. hope lepas nie mak mertua ko pun kembali sihat ya nok...

Baby qausar dah besar sekarang semakan comel dah montel mcm mummy and daddy dia :-)


psst aku dah update sila la perchayaaaa!!!

Rai Ourkizuna said...Reply To This Comment

hahaha..memacam gaya.. comel betul..

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

hensem !!!

Eye_nee said...Reply To This Comment

hahaha..satu baru ni sis..bersabar jer lah dgn amanah Allah ni...setakat pelepikpelepak sikit tu Allah tak marah kan kita der...itu mangajar....

Mummydearie said...Reply To This Comment

Buatlah apa saja dah nama anak memang sayang lain macam rasanya. Umur macam ni memang keletah lebih. Memang urut dada sentiasa.

wantie said...Reply To This Comment

sayang kat anak ni lain mcm sikit. kadang babab. sambil babab tu pun di selami dengan penuh kasih sayang. hahaha...

korek hidung. hahahaha... suka suka suka..

ummiross said...Reply To This Comment

Allah..Allah..memang kasih ibu ayah tak terungkap dek kata-kata kan, tengok wajah pun dah cair seluruh jiwa.

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

selalunya NM bila tak beradik macam tulah...manja sangat...

lieyalatif said...Reply To This Comment

hahahaah ye ke noks...asal tanye jek jawapannye belom....lawak okey ....

ala kireok laa qausar suke makan...dayyan ni payah betul...kene pakse...dulu kecik3 senang jek mkn..skrang ni payah hah...

Seri Selaseh said...Reply To This Comment

comel sgt. Kena print gmbr2 nih simpan dlm album, kenangan2 dah besar nnti

wahida said...Reply To This Comment

comel giler...

lawak okeh dia asyik jawab belom...hahaha...

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

amboi macam2 keletah er.

Acik Erna said...Reply To This Comment

nampak comeeeelllll sangat

Anonymous said...Reply To This Comment

Jgn korek idung je...nti lubang idung tu besar qays...

syariza09 said...Reply To This Comment

geram tgk si boboi ni,comel sgt2

Kakzakie said...Reply To This Comment

Tanda otak Qausar ligat/pandai kalau kata dah makan tak dapat makan lagi. Cerdik kan:)

elly nadyra said...Reply To This Comment

sebijik anak saya suka korek idong...kiut je tgk, cuba kita yang korek idong, buruk ok!

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Budak encem ☺☺

norhidana miswan said...Reply To This Comment

makin beso makin banyak akalnyer kak... seronok lah kak bdk suke mkn... jgn mcm anak aku... takmo mkn

sudipVSsenduk said...Reply To This Comment

dia dah start panjat dinding mcm spiderman belum? Tungguuuuuu...

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

hensem sungguh budak Q ni...jom meh kawan Fayel meh

Mas reena said...Reply To This Comment

Comelnya ank.. teringin nak dapat baby boy juga =)

Kek Tiramisu yang paling sedap pernah saya rasa

QasehnyaRania said...Reply To This Comment

saya yg tgk ni pon geram hihi

mm, npe pergi ijn ye? sapa sakit?

Mak Long a.k.a Kunang-kunang said...Reply To This Comment

Salam NM. terima kasih singgah blog maklong. Seronok layan kerenah anakkan. Hilang rasa penat bekerja. Alhamdulillah NM dikurniakan anak yg cerdas dan comel

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Rajin Qays korek biji timah ye....hehe
Comelllnya Qays.....

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

Alololooo comel!

Ini Osman said...Reply To This Comment

assalammualaikum niezza...tq dtg melawat akak...i followw....hehe..

Myra Jay said...Reply To This Comment

Comellll sangat..

Biasalah kak, budak tengah membesar ;D