Monday, October 14, 2013

aku keje ri ni wehhh

ari ni aku bangun lambat. memang sengaje sebab dah tau mmg jalan clear punyer. kami tak coti pun sebab simpan coti yang dah ciput utk bulan depan. mak aku pun tak jadi balik kelantan sebab keadaan ayah skang. adik badek yang lain pun semua bekumpul kat umh mak je. aku je malam nnt balik banting. sejak MIL kuar sepital, kami tak balik pun lagi jenguk dia. so malam ni balik, esok ptg atau malam gerak balik kl semula.

pagi tadi duke clear giler. masa ni jam 730pg. kalu ari keje biasa, jgn harap nk nmpk lengang ngupa gini. biasa dah besusun kete. syoknya dapat balik kampung. aku mmg rindu giler ngan kampung. tahun ni mmg tak pernah balik lagi. rasanya mmg tak balik langsung kot tahun ni. in shaa Allah, cuti raya cina tahun depan balik la kot. 

punya la bosan hari ni. sunyi sepi je opis. bekpes pagi tadi pun sengsorang. hah... ni kudapan merangkap bekpes yang kedua. hahaha.... jap lagi nak cicah roti ngan neskepe yang dah tinggal separuh. pastu nak krup krap keropok batang sambil berkhidmat utk negara. hehehe...

selamat hari raya aidiladha semua!!

18 dok ngomen:

Kakcik said...Reply To This Comment

Salam Idul Adha Ena..

Mak pun kerja hari ni wehhhh...:)

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

sm la kite keje arini... dtg keje pon lmbt...sbb bgn lmbt hehehe
btw slm aidil adha

:: Riri-Fatieha ::~ said...Reply To This Comment

sama lah kak, kita pun keje... bosan gile + mengantuk. hehehee...

Ibu Lala said...Reply To This Comment

Kite pun keje gak. Pg td apply haf day leave tp boss x reply msg pun. X kira lor. Nak cuti jugak ptg ni. Nak main masak masak.

aizamia3 said...Reply To This Comment

samalah kita.. simpan cuti untuk hujung tahun.. ;)

Syazana Zainn said...Reply To This Comment

hi thanks follow ;)
nnt rajin2 la drop2 komen ke kan haha
nice to know u

wahida said...Reply To This Comment

la nok, ko nak aku tapau ke breakfast aku tadi tu...hahaha...mkn nasi putih, telur kicap, hotdog ngan sambal belacan je pun, tak gamak aku nak tapau utk ko jah...hahaha...

kang perut ko memulas pagi2 dah mkn sambal belacan...wakakaka...

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

Uhhhh jalan clear yg sgt heaven!

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

yati pun dok keje lg arini... apapun selamat hari raya

cik didiey said...Reply To This Comment

follow balik :)

ros_reeza said...Reply To This Comment

Hari ni memang lengang jalan. ramai yang balik kampung :)

Ros dah follow sini dah rupanya :)

MulutPayau said...Reply To This Comment

Salam Aidil adha. .
Akak pun kerja hari ni..

Maria Firdz said...Reply To This Comment

skm eidul adha...

dh lma follow sini... but jrg mngomen.. hehe... :)

Kakzakie said...Reply To This Comment

kakak dah cuti hihi... kopek bawang pedih mata tu yg buka pc kejap...

Selamat hari raya aidil adha dari kakak..

adrianna syaz said...Reply To This Comment

Slmt hari raya aidiladha dan slmt bekerja :)

Dee said...Reply To This Comment

salam aidiladha..arini saya posa..hihihi..

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Lengangnya jalan........:D

Sya Mimie said...Reply To This Comment

salam aidiladha.. :)