Monday, October 14, 2013

sakit kepala pulak

korang yg bekerja...
dapat half day tak?
opis aku, kalu utk raya haji
mmg susah bos besar nak kasi half day
mmg jgn harap la
mmg takkan ada
tapi tak tau le
kot² terbaek hati ke dia hari ni
mmmm

naper tetiber aku pening kepala ni
serabut ngan keadaan kaunter hari ni kot
aku kena cover lobi ari ni
cover rakan setugas coti
igt tak bz, mmm.... bz jugak mcm hari biasa


aku nak tido dulu rehat nnt
dah beli actifast
kasi lelap sejam
bangun kang baru belasah paprik ayam ngan telo dada
korang kalu dapat half day
best ar....

balik kang nak beli tulang arr
igt nak buat sup tulang aje raya esok
nak buat rendang... ala... asyik rendang jek
MIL aku kan tak sihat lagi
so aku le kena masak
sebelum ni mengharap MIL je kalu raya
mmmm... aku ni cakap je
esok blom tentu menjadi sup tulang aku
silap² mengharap ehsan rendang dari nenek
hahaha

13 dok ngomen:

cweet pinky said...Reply To This Comment

hehehe , alaala , siannya , CP student so dah tentu la cuti kan ??

salam singgah , CP membalas kunjungan dan folow...

jemput ke blog :D

~MommyAqilMedina~ said...Reply To This Comment

selamat hari raya aidiladha..boss aida pon tak bagi cuti half day..lagipun takde keperluan sangat..hihih

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

kami igt arini kunun2 dpt la half day...sekali dtg pg td, bos eeelek! bos da cuti dulu.... arghhhhhhhh

wahida said...Reply To This Comment

all the best 4 ur sup tulang jah...kalau nak tanya apa2 roger je aku...aku sedia membantu...

:)

Nastyna said...Reply To This Comment

owh paprik ayam sangat menarik. Hrap tak berpanjangan la sakit kepala u, nak raya pulak ni.

azieazah said...Reply To This Comment

Kami langsung tak merasa la half day. Keja penuh juga hari ni.

Ahhh lama tak makan telur dadar...!

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Aku cuti hari ni nok...ambil AL, mana dah cuti separuh hari kalau keja dengan orang putih ni....huhu

Selamat Hari Raya Aidiladha.....harap sup tulang ko menjadi lah ye untuk santapan hari raya esok...:D

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Aku cuti hari ni nok...ambil AL, mana dah cuti separuh hari kalau keja dengan orang putih ni....huhu

Selamat Hari Raya Aidiladha.....harap sup tulang ko menjadi lah ye untuk santapan hari raya esok...:D

nuyui a.k.a miss YUI said...Reply To This Comment

ingt td halfdAy rupanya yui kena full smpai petang..

huhu..

salam aidiladha sis.

Ummi Iman said...Reply To This Comment

Salam Aidiladha. Terima kasih singgah. Mcmana jd tak sup tulangnya :)

mala said...Reply To This Comment

Salam aidil adha...

Sya Mimie said...Reply To This Comment

saya mtk je halfday..kje smpai kul 3.. tu pun terpaksa balik awal sebab ada urusan urgent..

singgah follow sini juga.. tima kasih ye sudi singgah & follow saya.. :)

hainom OKje said...Reply To This Comment

Masa okje keje dulu pun ......Raya Haji mmg susah nk dapat half day....... nasib kita tak delah menyambut sangatkan NM. .