Thursday, September 5, 2013

hujan, sejuk, tido...sedap



hahaha... tak bleh blah tajuk hari ni
lebat sungguh ujan pagi ni kan
nasib baik sempat sampai opis
eh... mcm la aku naik motor
hehehe


bekpes pagi ni bertemankan cengkodok pisang
dan neskepe tarik
uiiiii....... layan!!


sejuknyerrrrrr

32 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

best kan dpt tarik selimut

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

melaka pon hujan jugak. layan nescafe dgn biskut gula hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...Reply To This Comment

pergh..layan kaakk..hihi

lieyalatif said...Reply To This Comment

YE NOKS...putrajaya pun renyai2 pagi ni...sejuk gilos kat opis ni..dah rase mcm daging lembu dlm esbok je ni ekekeekekke

adarnadzmie said...Reply To This Comment

penang pun sejukkk pagi ni sbb mlmnya hujan lebat...
akak pekena roti canai + teh o panas... mantapppp...;)

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

terasa memanggil2 je bantai tu kan

ZazaMyMoon said...Reply To This Comment

sejokkk gilos pagi ni sis..
best woo dapat panaskan badan dgn nescafe ;)

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

Sedap nyer tido kat umhh!!! Hahahahaa...

Hanis Azla said...Reply To This Comment

As-salam..

bila time hujan.. mata makin kuyu he..he.. akak tak reti minum nescafe.. nnt kepala peninnn..

Chot said...Reply To This Comment

meh sy smbung.... "tapi tak boleh, kena bangun pergi kerja"
dan layan cekodok pisang...:)

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Kat sini pun ujan......sikit lg tak keja sbb nak sambung tido...hehe

nabila zaremi said...Reply To This Comment

ujan2 nie sy bfast ngan popia goreng beli kat mak cik ujung lorong kat umah..dah sejuk pon tetap rangup..pagi2 dok krup..krap..krup..krap..

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak ingatkan fresh oren tadi:)

Dee said...Reply To This Comment

td bfast nasi lemak & neskape tarik gak..layaaaannn...

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

bila hujan perut jadi lapar...
bekpes cekodok pun sedap...

fazilzura said...Reply To This Comment

diri ku naik moto .. tp tody ku keje dr umh ...

attyfir said...Reply To This Comment

pagi yg sejuk ni besh layan nescaffe panas..cicah biskut lemak . :)

wantie said...Reply To This Comment

tengok cekodok tu teringat la hari wat tahlil kat arwah ayah.

My adik beli pisang tuk beruk ayah makan. kami lak tak tau. nampak je pisang terus wat cekodok.

last beruk pulak tak de pisang, takkan nak kasi beruk makan cekodok kot. muahahahaha....


nescafee white coffee yang 3 in one tu memang sedap. nanti nak beli la sepeket.

Rai Ourkizuna said...Reply To This Comment

memang layan ni.. lepas makan..bergulung dalam selimut sampai petang pun best! hahaha

Ema Johari said...Reply To This Comment

kesin tgk orang yg naik motor..terpaksa berteduh di bawah jambatan

eMMe said...Reply To This Comment

Wow..kalo kat umah best la.. dah lame berkelubung dgn selimut, hehehe... tu pun kalo anak pun tido skali la, hhahaha...

Kakcik said...Reply To This Comment

Sejuk sejuk ni pun mak tetap nak minum milo ais. :)

ieda immi said...Reply To This Comment

huwaaaaaaaaa sodap2 ... poseee nie !

MuMMie BeRRy said...Reply To This Comment

hujan mmg sedap tido je...hahaha jom tarik selimut..

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

aku ada meeting...uwaaaa!!

Cinta Cinta said...Reply To This Comment

cekodok pisang tu pergh... tulahkan.. hujan2 ni mmg entry makanan jelah..

Ibu Lala said...Reply To This Comment

Kalau tak keja hari ni kan best.

Aida78 said...Reply To This Comment

hi3 kalau dok umah x keje boleh arr tarik selimut huhuhuhu ni kene koje lar...

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

heheheh hujan & tido mmg x dapat dipisahkan hehehe

emy pokden said...Reply To This Comment

nescaffe...mmg terbaek..aku suka minum pagi2..wat hilang ngantuk tau

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

pagi td mcm mls je nak p keje tp kugagahkan juga.....heheh

norhidana miswan said...Reply To This Comment

mmg syok lyn tu je pun