Tuesday, September 10, 2013

2 orang budak nakal

mereka sebaya
qays qausar shah
muhammad rayqal aryanshah (anak adik bongsu aku)
tahap kenakalan mereka melampau
tahap gaduh paling hebat mereka, tarik rambut
moh saksikan lagak berani mereka
hehehe


 qausar : cepat la qaqal, nnt dorang nampak kita nyorok kat bawah ni
qaqal : ok ok... jap laaaa... pelan² ni nnt dorang dengar plak
qausar : alamak!!!!! ade cik kiah propa plak!!
qaqal : maner maner????

 qaqal : alamak qausar!!!!! habes la kita cenggini, cemana leh kantoi ni!!!
qausar : entahla... boleh kantoi plak... cemana ni qal?
qaqal : takot la qausar.... (pegang kaki qausar)

qaqal : cabot qausar cabooootttttttt!!!!
qausar : ala, releks la qaqal... meh sandar kat sebelah kitew... dok diam² kat sini
qaqal : kitew takottt... nnt mummy betukar jd tarzan!
qausar : ala... gelabah la qaqal ni tau... ape² entah.. tgk, kan mummy dah buntangkan biji mate dia. habesla kitewwwww



mak tok tepuk dahi dengan kenakalan cucu²nya. tu blom si otai cik leha memok ade. kalu tidak lagi huru hara jadinye. bila ketua dah arahkan mcm², ape pun boleh jadi tau terutama sepahkan kain baju dalam bilik mak tok. pastu mula la mak tok jd tarzan pastu betukar jadi harimauuuuuuuu. hahahaha

33 dok ngomen:

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

hahaha...lebih kurang je ank aku suka main bawah meja.. kejap je da besar qausar ya.. :D

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

tomeinya dia

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

nakal ye. babab sekali nak. hihi

eMMe said...Reply To This Comment

ada kawan, best la...takde la bosan qausar... twin pun dah start lasak tau Sis.. best tgk kelasakan dowang.. kekadang tu gerammm.. je..terhibur dgn gelagat anak2...

lizz said...Reply To This Comment

ololo dua2 nampak comel sangat...baik jer nengok ni...

Kakzakie said...Reply To This Comment

Heee... bestnya kalau ada baya-baya macam ini. Tengah syok nak digomol dua-duanya:)

Eye_nee said...Reply To This Comment

betul kata kakzakie...ni dua2 tgh sedap digomol kasi sampai nangessssss.....

Mia Kassim said...Reply To This Comment

haha cute jak budak dua org ni....hehe

syawalsimpsons said...Reply To This Comment

alahai cumill je budak dua org ni

Amanda Suria said...Reply To This Comment

hahahaha...sama macam si kembar..

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

kihkihkih...sakan bila ada geng yer...

Sian Maktok na, xpe jd tarzan pun tarzan la...hehe

lieyalatif said...Reply To This Comment

hahahaha...mmg gabungan yg mantop utk meletihkan mak tok ni hahahaaha...

comel muke dok celah meja tu noks!

adarnadzmie said...Reply To This Comment

syoknya dpt main bwh meja gini kan... acik pun nak join sekali boleh tak mak tokkkk...heheee

Cho Zila said...Reply To This Comment

seronokjer diaorang berdua yerk.. buak2 bayani memang suka main bawah meja...

Izzuddin Fauzi said...Reply To This Comment

bukan nakal kak... anak tu aktif...

syue wana said...Reply To This Comment

hahah..anak sy yg pmpn pun suke main bawah meja..
siap baring nak tido situ.

jom singgah ke blog saya.
perkongsian ilmu dan cerita menarik di sana
http://www.freevitamin.my/2013/07/kenapa-aku-tembam-lepas-start-bekerja.html

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

tunggu la budak berdua tu lagi besar..lagi seronok gaduhnya..hahahaha

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

ada geng NM...seronok main
bawah meja tempat kebiasaan anak-anak kecil...

Rai Ourkizuna said...Reply To This Comment

hahaha..bebudak memang suka main bawah meja kot kan..

~MommyAqilMedina~ said...Reply To This Comment

hihihi..comel je tgk dua orang ni..sebaya..mesti banyak akai ni..hihi

ummiross said...Reply To This Comment

hehehe..walaupun terpaksa menghadapi kenakalan mereka, tapi percayalah inilah antara saat2 bahagia kita, keletah dan telatah anak2 kecil memang menghiburkan.

wantie said...Reply To This Comment

keletah cucu ginilah yang selalu buat Mak Tok rindu bila cucu cucu tak de.

nabila zaremi said...Reply To This Comment

meh pos qausar tu kat kedah nie haa..nak cubit2 pp bambam dia...hehehe geram toll..cumill...

wahida said...Reply To This Comment

comel qausar dan qaqal...

kelakar tgk qaqal buntangkan bijik mata tu weh...comellll sgtttt!!

ieda immi said...Reply To This Comment

ahhaha memang mereka berani dan nampak lasak ..

trah zain said...Reply To This Comment

eh, sama la,, teringat zmn kecik2 dlu,,haha

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

cerdiknye diorg ni....ada sj idea dia..

ezaiza Iza said...Reply To This Comment

Cutenya... kalau anak akk x abis2 nangis sbb kpala x lepas nak masuk bwh kusi atau bwh meja...

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Kelakaw!!!

IntaNBerliaN said...Reply To This Comment

hihii comel je..

Aida78 said...Reply To This Comment

ishhh kenapa main bawah meje hi2 senang kali ni kalu hilang bw meja cari yerk...

norhidana miswan said...Reply To This Comment

bdk2 laki mmg gitu kot kak... kasar n aktif lain mcm...

aizamia3 said...Reply To This Comment

bila geng takde sunyi rumah kan..