Monday, July 29, 2013

popia SS Ali

lambat sampai opis hari ni
setengah jam kot lambat
jem giler kat duke
aku bantai sambung membuta dalam kete
lakik kata xsiden 3 biji kete
ooo patot la jem
hahaha


ni popia SS Ali yang orang kata femes
sedara aku beli kat subang
inti dia mmg padat
makan seketui pun kenyang

hari ni hari malas aku
jadiknye
apepuntakbleh!


23 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

nyum2

Elle Kamarudin said...Reply To This Comment

ye mmg jem gilaaaa arghh

emy pokden said...Reply To This Comment

huhuhu..ko sebut pasal lambat..aku bulan posa ni dah 3 kali punch card merah...supervisor aku dah siap bt memo warning lagi..tp bila memo masuk bilik bos, bos takmo sign..bos ckp aku bukan kaki dtg lambat..lega mak..hahaha...

elise hamin said...Reply To This Comment

popia SS Ali ni memang pebret ai...sedap gilos kot... nyamsssssssssssssssss!!!

wahida said...Reply To This Comment

ya Allah sedapnya nok...sumpah terliur...huhu...

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

teringinnya nak makan NM...
sedap nampaknya...

Dee said...Reply To This Comment

kemsalam jelah kat SS Ali tu ye..entah bila aku dpt rasa..hahaha..

lieyalatif said...Reply To This Comment

yups beb!! peberet aku...aku suke yg goreng bersambal tu...selalu request sambalnye lebih...meleleh2 mkn beb heheeheheh

nabila zaremi said...Reply To This Comment

Akak kalu up entry mesti da gambar makanan..dah la pagi nie tak bangun sahur..aduhai..kecur ailiur..

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

Grrrrrr...sedap nyerrrrr...

wantie said...Reply To This Comment

nyummmmmmmmmmmmm. tayang le tayang le...

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

nyumsssssssssss...ss alikt greenwood yg dekat tu pun tak terjah..

Qashmere said...Reply To This Comment

Popiah SS Ali asalnya dari Ipoh. Memang sedap! Saya suka yang garing punyer

Amanda Suria said...Reply To This Comment

Hari ni aku bz giler...x leh nk buat apa...boss meroyan..bw pun kjp2 je

norhidana miswan said...Reply To This Comment

dpt nengok sambil telan liur lah kak, dh msk minggu ke 3 sekali pun aku tak pg bzr lg nih

Riedaffya ibrahim said...Reply To This Comment

popia nampak sedap tu

Fazleyatul Aini said...Reply To This Comment

feveret popia !!

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

katanya Q panjang gila nak beli popia SS Ali ni..

Ainim Suju said...Reply To This Comment

saya pulak teringin nak makan kepsi la kak

Azian Elias said...Reply To This Comment

fofular kat shah alam.. depan bangunan Plaza Alam Sentral.. tenpat bloggers kumpul.. heee

memangg sedap tapi akak tak boleh sangat makan yg goreng tu..keras..

whitecappuccino said...Reply To This Comment

ssedapnya!!!! kempunan akak nk mkn benda ni..xdok kat sini lerrr

pena rozie said...Reply To This Comment

Sedap....

ieda immi said...Reply To This Comment

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa