Monday, June 17, 2013

selamat hari bapa buat mereka


buat ayahanda a.k.a atok ayah tersayang. terima kasih atas segalanya... kasih sayang, pengorbanan dan nasihat yang dicurahkan kepada kami adik bradik. manis tak atok ayah qausar... manis kan... lesung pipit menawan hati mak tok qausar. hehehe...

juga kepada insan yang paling aku cintai, dedi qausar. kamu pelangi indah buat kami berdua. kami sayang dedi sendat melekat, bak kata omputes, we love yu very strong!!


sekian

26 dok ngomen:

Lya Colours said...Reply To This Comment

happy father's day !
amboi QQS haus ke tu hihi

mama3heroo said...Reply To This Comment

happy fathers day untuk semua daddy di seluruh dunia

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Happy Fathers Day !!!

Dee said...Reply To This Comment

selamat hari bapa buat semua bapa2 di malaysia dan di seluruh dunia..

aizamia3 said...Reply To This Comment

moga semua yang bergelar bapa sihat dalam mengharungi kehidupan seharian.. ;)

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Ololololo.....suweeet gituhhh!

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

SELAMAT HARI BAPA...

ct@m@n@qieem said...Reply To This Comment

happy fathers day!=)

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

hihihi...rugged daddy Qays...Happy Fathers day to all of them!!

ummiross said...Reply To This Comment

Selamat hari bapa..moga mereka sentiasa dalam limpah rahmat kasih sayang Allah SWT. Ummi tengok bulu mata Qays lentik,encem, ikut dedi ke ikut Tok Ayah?

ps;NMO3...nanti sms address kat ummi ye (016 8784960), ummi nak pos souvenir untuk top 15 commenter.

Tq.

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

selamat hari bapa...

Kakzakie said...Reply To This Comment

Moga yg bergelar bapa sentiasa isitqamah.. syukur kita ada mereka ini kan..

lizz said...Reply To This Comment

selamat hari bapa,,,rindu dengan ayah sesangat...

NM02 said...Reply To This Comment

ummi,

saya antara top 15 ker ummi... bestnyer... baek, jap lg saya sms ye

NM02 said...Reply To This Comment

mommyaida,

hehehe.... dedi qausar mmg gitu...

NM02 said...Reply To This Comment

lizz,

bertabahlah

Rai Ourkizuna said...Reply To This Comment

happy father's day buat bapa bapa!

Aty_Fared said...Reply To This Comment

Selamat hari bapa juga tuk mereka2...:-)

ismaliana sulaiman said...Reply To This Comment

selamat hari bapa utk semua papa2..daddy2..ayah2...bapak2..ibuk2..opsss...ibuk2 dah lepas ea... heheee...

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

happy father's day!

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

doakan yg terbaik aje buat mereka yer !

Anonymous said...Reply To This Comment

Assalamualaikum,

Iklankan apa saja barangan yang anda ingin jual atau iklankan perniagaan anda di laman web www.produkmuslim.info

Terima kasih

wahida said...Reply To This Comment

hepi father's day to along...

elise hamin said...Reply To This Comment

atok comel,dedi qays comel, qays double triple comel! :-)

Puan Bui Junaidi said...Reply To This Comment

SENDAT MELEKAT YER..HAHAHA..SELAMAT HARI BAPA JUGAK BUAT MEREKA

Kancil 8349 said...Reply To This Comment

selamat hari bapa...untuk mereka yang bergelar bapa