Tuesday, June 11, 2013

sedih ku tanggung sendiri




hahaha
tajuk tak bleh blah sungguh
padan la muka sendiri
sape soh memandai p tukar setting masa enpon
nak sangat nyawa cepat kan
bila tukar setting waktu blk
sekali... hamek
ko mampu tggu nyawa selama gini
huwaaaaaaa!!!!

bila aku nak main CC ni, aku kena upkan waktu sehari lebih awal
tapi aku kena sentiasa igt la yg aku dah ubah
sbb kang mau tak sedar nak bangun pagi p keje
engkorang!!!
jgn tiru mcm aku tauuu
skang sudah nyesal!
nangis kuaq ayaq mata biru pun tarak guna wooo
hehehehe

aku main game ni tak link ngan pesbuk pun
malasssss...

41 dok ngomen:

NinaAz said...Reply To This Comment

fuyohhhh. lamanyaa nak tunggu. wawawa

Kakcik said...Reply To This Comment

mak aihhhh... berapa tahun kena tunggu tu???

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

tu diaaaa...hahahahaa...

fauzi razali said...Reply To This Comment

Wargh giler lama nak minta nyawa..hu3x

nabila zaremi said...Reply To This Comment

Sama dengan uda..tak link dengan pesbuk pon...alasan pon sama..malas..tapi kalau nyawa habis cenggini terus tutup fon..tidoq!hahahah

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Buat gabra jer. Ingatkan apalah tadi. Nasib aku masih belum terjebak dgn CC lagi.

Lya Colours said...Reply To This Comment

saya geram kawan2 kat fb dok invite2 main benda ni. saya tak main lerrrrr. saya main dam aji je kat hp hehe

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

sabar je la ingat apa tadi :(

wawa syaida said...Reply To This Comment

hihihi...tajuk buat suspen :)

lieyalatif said...Reply To This Comment

Aku stuck kat level 98 nak dekat 2 bulan!!! Terus aku uninstall game ni kat henset hahahahah....dasar cpt give up aku nih!

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

jap jap nk kira berapa hari tu kn tggu ;-)

elise hamin said...Reply To This Comment

sekali main, terus ketagih, tapi sebelum melarat, ai dah uninstall balik...padan muka CC!

kwang! kwang! kwang!

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

dulu mila pun buat...skank tak dah macam menipu jerk macam makin susah pulak hihi...terus connect facebook senang.

norhidana miswan said...Reply To This Comment

cait.... ni mcm punya olang pun ada ka

Kakzakie said...Reply To This Comment

Ya Allah... kakak ingatkan apalah tadi:)

mama3heroo said...Reply To This Comment

keh3..lame tu nk tunggu..m3h pun main gak game ni

Dee said...Reply To This Comment

kalau tak link..nti level 30++ tu nak mintak tiket utk next level/next episode kat sapa? hehehe...

connectlah..meh saya bagi nyawa..sian tunggu lama sgt tuh..hihihi..

Nieyl said...Reply To This Comment

mak ia..hihihi...huhu
tunggu la yea... :)
singgah pagi...:)

pinky said...Reply To This Comment

mak aihhhh....hehehehe sabar jelah....

NM02 said...Reply To This Comment

kak dee,

utk ticket tu kena main ques utk 1 hari, ada dua ques... so bertabahlah kena main 1 hari satu game pastu baru bleh bukak ticket... sedih kan... hahaha

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Hahahaha...tak pnh amek port psl time. Main je. Habis life, tgu jelah. Main game len. Hehehehe....

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Hahahaha...tak pnh amek port psl time. Main je. Habis life, tgu jelah. Main game len. Hehehehe....

bunga_rose said...Reply To This Comment

pearghhh!! parah tuuuu...

sama la, main tukar setting masa gak.. nak cepat dpt nyawa kekdahnya ahahaha

Aidanisme said...Reply To This Comment

kena link jugak awak... level atas2 tu nanti kita mintak mcm2.. huhuhu...

nizamsani said...Reply To This Comment

clear cache.

Azian Elias said...Reply To This Comment

hee..hee.. jangan sedih.. ketawa...

~MommyAida~ said...Reply To This Comment

huhuhu..sadisnyaaa...lama tuu nak tunggu next nyawa..hahahah

makchaq said...Reply To This Comment

Amboi mak Qays ni.. punya semangat main game sampai sanggup buat macam tu.....

eLL said...Reply To This Comment

erkkks? haha. tak retilah saya main menda alah ni. sekarang duk main game 'ranch rush'

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

Bertabah la nok..

Tak pun, bersara terus CC, macam aku! haha

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Punyalah lama nak nunggu nyawa tu balik....sabar jak lah...
Aku tensen ni masih sangkut kat level 65, tak naik2 jugak....huhu

Amanda Suria said...Reply To This Comment

Mak oi...lama nk tunggu tu....

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

cetttt!!!

AdaM Hawa said...Reply To This Comment

tu dia.. sampai awalkan hari.. hehehe.. penangan.. sy dah serender.. x lepas² level 70..

atty's said...Reply To This Comment

jenuh ler nunggu. :)

aizamia3 said...Reply To This Comment

kehkehkeh.. fuh.. nasib baik ai tak gatal2 tangan kacau setting hp..


psstt: bila chef hubby ada kat rumah memang dia yang masak, ai tukang kemas.. ;)

lizz said...Reply To This Comment

lama nak nunggu tu..

wahida said...Reply To This Comment

aku tak la kot nak ubah setting tu...gigih menunggu...huhu...

sekarang sangkut kat level 79...arghhhhh...lama dah sangkut...tolong aku jah!!

Zana Adieyza said...Reply To This Comment

aarrrgggghhh, kalau zana, trs stress kak.. zana x lepas level pun dah monyok2.. hahaha..

Puan Bui Junaidi said...Reply To This Comment

ADEH2...BYK YG STRESS GARA2 GAME CANDY KERAS NI KAN..HAHAHA..BUI PUN DH TERJEBAK,SKRG TGH STUCK KAT LEVEL 86

NzA said...Reply To This Comment

lama tu kena tunggu.....