Wednesday, June 12, 2013

perkembangan QQS



suker nooo ngan bubur mekdi. tak reti menyabar kalu nampak makanan depan mata. tak boleh tgk kita makan ape, dia pun nak jugak. dah pandai makan sendiri. gigi belah atas dah ada 4, bawak menten dua. muka dia time ni betompok ngan bedak. hehehe

kalu pegang makanan nak kena pegang dua belah tangan. perkatan nak dan dapnye mesti kuar dari mulut dia masa dia makan. sejak dua menjak ni dah pandai mkn sendiri pakai sudu. tapi lebih banyak tumpah dari masuk mulut lah. takpe... mencuba itu perlu kan dik...

ko tgk kalu dia mandang orang. mmg sebiji perangai aku. hahahaha

dan yang best sekali, ahad lepas dia dah start mabuk bejalan. walker dah tak mau langsung. keje dia asyik nak bejalan je. jenuh satu umh dia pusing. tesungkur tu perkara biasa, kalu tidak bila nak pandai. semalam dia dah pandai jalan dan pusing belakang dan terus jalan balik. pastu yang aku tekejut, dia jalan undur belakang. hahaha... mmg kelakar giler. turun naik katil pun dh pandai sendiri. suker mami tgk adik dah membesar dengan jayanya. aku cuba amek gambar time dia bediri tapi semua gambar goyang. hahaha...




"ciumlah anakmu kerana pahala setiap ciuman itu dibalas dengan darjat di syurga. 
nisbah di antara dua darjat adalah 500 tahun"

44 dok ngomen:

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

oh comel!oh comel!oh gebu!oh gebuuuu!!

Acik Erna said...Reply To This Comment

comel sangat..manis senyumanya

Lya Colours said...Reply To This Comment

qqs yang gebuuuu geram2

nabila zaremi said...Reply To This Comment

tengok qqs terbayang anak sendiri..sama mcm qqs tak boleh tgok org makan @ mknan nnti dia terkam.lagi 1 boleh berdesing teling dgr dia jerit nak makan.hehehe

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

xla,a lg da boleh berlari keliling rumah ya QQS

norhidana miswan said...Reply To This Comment

gogo cayok qays ensem... kalu dpt jmpa nih aku nk peluk kuat2... sampai anak bujang aku tu jeles...

lieyalatif said...Reply To This Comment

Alahaiiii beruntung ko nok...anak bujang ko putih gebus hensem hah...mane leh tahan kalo x gomol kan...

Ehhh syok tau budak suke makan nih...senang keje....pi check up kat klinik pun x yah risau2 under weight bagai.....

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

Yeayyy..dah besar qaisy...

ieja amieja said...Reply To This Comment

assalam..
dah lah aunt x jenguk qays ..dah pandai makan sendiri, pandai berjalan..x lama lama pandai la dia bercakap..hahahaha..masa tu mmg jenuh ler nak melayan dia

atty's said...Reply To This Comment

hensemnya lah qays nie..dah jdk big boy ye..

kty lor ni selesa berjubah..now tgh buat collection.. :)kalau nak sedekah jubah ..leh ar kasi kty..hehhehehe ..(x malu kan )

ameris said...Reply To This Comment

alololo... tomei nya dia

ainnoraini said...Reply To This Comment

hensem..comey plk tu..
geram jer tengok..anak2 yg ada dh beso2..rindu ada anak kecik..

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

geram tgk qays the hensem boy. rase nak geget je bibir mungil dia tu. hehehe

AYuNG said...Reply To This Comment

comel nya...
comel nyaaa...
comel nyaaaaaaaa.....

geram!
=)

Qashmere said...Reply To This Comment

cutenya

Kakcik said...Reply To This Comment

Anak - permata dan penawar bagi ibubapa. :)

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

Yeay, Qays dah besar lepas ni boleh tolong mummy dia.

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak yg cuma dapat tengok gambar pun suka/geram apa lagi yg dpt gomol Qausar ni.. bestkan.. dah makin cerdik:)

Dee said...Reply To This Comment

comel, gebu..semua pun ikut kau mek jah..

adarnadzmie said...Reply To This Comment

alahai dak gebus ni...gerammm tau...:)

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

comel sgt.....

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Budak handsome. Elok jer qays duduk dalam baby chair tu yer. Klo qhalif habis dipanjatnya. Nak makan pon tak senang...huhuhuhu...

Cho Zila said...Reply To This Comment

akak memang suka bebeno tengok si Qaysni... geram rasa cam nak gomol2jer..

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Comel!Comel! Peyot uncit!! Hehehehe...

wahida said...Reply To This Comment

cara qausar tgk org tu mmg mcm ko nok...mcm ko tgh tenung samad koperasi tu...

hahaha...

Rashila In Da house said...Reply To This Comment

comeynya anak depa;)

Eye_nee said...Reply To This Comment

Goram Den nengok Budak QQS....

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...Reply To This Comment

geram tegok qays ni comey sangat...putih gebu...auntie cubit pipi aikit

Nurfaezah Abdullah said...Reply To This Comment

hehe cutenye qays :D jangan naughty tau lil cutie ^^

jom singgah http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

Azian Elias said...Reply To This Comment

perkembangan budak too fast sebenarnya. tengok je baju2 dia.. cepat sempit..

so cute..

NM03 said...Reply To This Comment

wahida,

ko takde orang lain ke sebagai contoh. hahahaha

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

Blh la mami main kejor2 dgn Qays pasni, yg pasti tak terkejor yeop!

Zuraidah Butang said...Reply To This Comment

tomelllnye die....senyum jek muka die..tak selalu nages budak ni..hehe

Puan Bui Junaidi said...Reply To This Comment

YA AMPUN,GERAMNYA TENGOK DIA..COMELLLLL SGT..MATA BULATTTT

AdaM Hawa said...Reply To This Comment

aduhai QQS.. comel sangat kamu ni.. bibir merah delima..

syariza09 said...Reply To This Comment

x lama lg leh main kejar2 ngan QQS

whitecappuccino said...Reply To This Comment

comel sgt budak ni!

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

haha...next entri ko cerita kan lah pasal " samad koperasi" tu....wakaka...nak gak tau apsal ko tenung dia. :)

fizafantagirO said...Reply To This Comment

comellll! geram tgk :)

aizamia3 said...Reply To This Comment

semakin hari semakin banyak perkembangan yang kita dapat tengok kan.. ;)
nak pulak bila sentiasa depan mata..
kalau gambar goyang, pasni upload video pulak.. ;)

ct@m@n@qieem said...Reply To This Comment

comel sgt...suke kan tgk pkembangan ank dpn mate...salam perkenalan dear....=)

http://ctamanaqim.blogspot.com/

NM03 said...Reply To This Comment

daddy ziyah,

hahahaha.... takleh, rahsia... kelakar la aku baca komen ko noks... terus kol wahida

cha said...Reply To This Comment

alahai cair tgk di senyum. haha mabuk berjalan? mentang mentang baru dapat kaki kan kemain lg

Ainim Suju said...Reply To This Comment

oh..tengok betis dia geram..dah macam ayam goreng je..nak gigit boleh kak?