Friday, April 19, 2013

pedas berapi !!



 order pizza ngan kwn² tiga suku, tapi masa ni kak jah cuti. klu dia ada pun bukan dia nak mkn sbb dia tgh diet segalanya. bagus! aku respek dia. ok, aku bukan nak citer pasal dominoz hari ni.

aku ni kalu mkn dominoz ke pizza ke harus ada sos. yang aku nak kempen kat sini adalah sos yang aku beli kat kedai koperasi opis aku. keluaran agromas, sos cili padi. tahap kepedasan dia ok la dari sos biasa. tak le sepedas kita geget cili padi yang betul. nak tau rasanya, sila cuba! masa balik banting ri tu, aku ada beli sos life cili padi jugak. tapi tak sempat nak cuba. kekonon nak goreng nuget, sibuk ngan persiapan kenduri kawen adik ipar aku, sampai terlupa akan sos life cili padi tu. baru² ni aku ada carik kat giant, alahai.... takde pulak. nnt try carik kat tempat lain la. nak carik sampai dpt, nak tahu rasa dia cemana. smlm baru perasan ada kicap cili padi keluaran agromas jugak. aku dh beli nnt aku gebang ye. skang ni kicap mudim pilihan keluarga kami. mmmm.....sedapppp!


50 dok ngomen:

lieyalatif said...Reply To This Comment

produk tempatan terbaik dan berkualiti jugak kan noks....

alaaaa teliur i tgk pizza...lame gak ni tak calling2 dominos....mlm ni mkn pizza lah heheeheh

ameris said...Reply To This Comment

xpenah lagi beli sos agromas.
nnt bole try laa.. biasa saya beli sos ayamas kalu nk buat nasi ayam. mmg sesuai sgt.

Eye_nee said...Reply To This Comment

jgn bebanyak sis..melecet ekzos nnt....

mama3heroo said...Reply To This Comment

salam kenal dr m3h
done follow
sedapnye..lme x mkn dominos

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Nak trylah pulak...cam best jak tengo, berapi.....

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

uhhh nak kenetry gak ni!

Ainim Suju said...Reply To This Comment

saya suka sos cili thai life..hehehe

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

nyum2

Puan Awin said...Reply To This Comment

sejak morning sickness teruk ni, x de perasaan tgk pizza :(

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

lamanya xbeli dominos......tengah lapar nie....

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Nak cari lah nnt.

Kakzakie said...Reply To This Comment

Kakak belum pernah rasa. Teringin juga. Kalau kicap guna kicap kipas udang yg manis (label merah)..

lizz said...Reply To This Comment

boleh la try nantik ni...sekali sekala tukar biasa guna sos cili life jer...

errmmm terliur ngan pizza tu...

Ati Masrif said...Reply To This Comment

tapikan pizza dominos lani mmg makin sedap kan...

kat banting tu dimana nak cari sos tu yang?

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

belum pernah cuba kalau jumpa blhlah beli nnt..

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

bagus product tempatan sekarang ni.. rasa lebih sedap lagi dan memang puas hatilah..

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

bagus product tempatan sekarang ni.. rasa lebih sedap lagi dan memang puas hatilah..

wahida said...Reply To This Comment

korang kalau aku cuti mkn best2 kan...tak pernah nak order masa aku tak cuti...

takpe la jah...sentap di situ...

Ibu Lala said...Reply To This Comment

sedapnya. lpr tgk mknn pg2 ni.

Ena's Palace said...Reply To This Comment

terliuq dibueknye!

ummiross said...Reply To This Comment

tang cheese pizza tu yang tak tahan tu, bukan cheese je yang meleleh, ayaq liur ni pun boleh meleleh juga tau, hik!!

NM02 said...Reply To This Comment

wahida, kau jgn nak ngengada eh... orang lain baca komen kau nnt igt aku kawan yg suker lupa kawan baik sendiri. kecik hati aku tau

kasihredha said...Reply To This Comment

X pernah beli SOS agromas ni
Nak try Nanti

Dee said...Reply To This Comment

wah..aku suka tu yg pedas2..brp hengget tu? leh ar kirim kalau nak rasa..lagi satu..kicap mudim tu..kicap utk orang belum bersunat je ke...teeeetttt...hahaha..

mamyharraz said...Reply To This Comment

nasib baru smlm sy ngap pizza
so imanku kuat lg tatkala memandang pic diatas ekeke

wantie said...Reply To This Comment

ya.. produk tempatan. terbaik.

uits.. kicap mudim tu keluaran Pendnag kedah ke? yang tu memang best!!!!

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

belum penah jumpa sos cili pedas berapi yg betul2 pedas.. sbb diorang banyak guna gula dan cuka utk kurangkan pedas.. kan

dwaty said...Reply To This Comment

rindunya nak makan piza.... sos tu tak pernah jumpa lagi...

Aida Salleh said...Reply To This Comment

wahhhh...sos cili padi? cili biasa pun tak tahan....huhuhuuuu....

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

1st time tgk sos tu...

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

sodapnyer ...

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

baru juga makan pizza 2 hari lepas bos belanja...

sudipVSsenduk said...Reply To This Comment

mesti tok mudim tu dah pencen...
tu yg dia buat perusahaan baru.
Wa caya sama Tok Mudim!

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

alamak terus lapa....lah!

ieda immi said...Reply To This Comment

wah terbaik nie kempen nie !!
best2 .. ;)
kena cari nie ..

atty's said...Reply To This Comment

wah,harus terai nanti..
kty ada beli kopi 3in1 dr agromas kalo tak silap pun sedap..tp lepas tu cari2 nom hado dah jumpa.

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Suke komen Kak Eye Nee tu. Jgn mkn bebanyak beb. Ekzos melecet oooooooooo!

norhidana miswan said...Reply To This Comment

pds ke kak? aku tak penah cube rasa lain selain sos cili biasa or thai, penah beli life yg campur halia+cili api tp tak sedap

Mooniqueen said...Reply To This Comment

lama xmakan pizza... dapnye..
tq sudi follow.. done follow ;D

whitecappuccino said...Reply To This Comment

sentiasa tergoda oleh pizza.tak pernah beli lg sos agromas.

whitecappuccino said...Reply To This Comment

pizza yg menggoda..

Zana Adieyza said...Reply To This Comment

produk tempatan skrg ni jauh lebih baik kan kak... sedapppnya pizza tu!!

Cik Tia said...Reply To This Comment

saya kurang sikit makan pedas .. hehe

BUNDA a.k.a KN said...Reply To This Comment

bunda kurang makan pedas2 ni..

BUI JUNAIDI said...Reply To This Comment

SEDAPNYA PIZZA..TERLIUR JUGAK TENGOK..:)

Amanda Suria said...Reply To This Comment

Waaa..mcm menarik jer sos cili api tu...boleh belikan?

nuyui a.k.a miss YUI said...Reply To This Comment

nyum2 sedapnya..

Ema Blog said...Reply To This Comment

tak suka pedas

Zura Zue said...Reply To This Comment

tgk cili api pun dh berapi..

aizamia3 said...Reply To This Comment

nak tryler.. asyik try yang cili besar je.. ;)