Monday, April 22, 2013

perfect365



botoxxx ker???
oh tidak!!!!
terpengaruh ngan dak lieyalatif la ni..
habes semua muka anak branak aku godek kasi cun habes
termasuk la muka aku yang nan hado ni
kau giler cenggini tak cun lagi
hahaha
muka bolat boleh dikuruskan
jengrawat, jengragat... usah risau
tanpa tabita, tanpa aurawhite, tanpa beauty skin
lihat....
comey tak kak ton... comeyyyyyyy
kikiki...

ape lagi, install leeeee




tumpang bahagia dengan kemesraan nora danish yang melawat fasha. alhamdulillah...

49 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

kurus ko kak
hehhehhe
tomei2

NinaAz said...Reply To This Comment

Hehehe.. nina pun duk godek benda alah ni smlm. Haha

izan mama mia said...Reply To This Comment

wah..bertambah comel nih..kalah kak ton.. hihi

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

kwn aku ada edit jgk gmbr aku..seyes mmg menjadi..tp mcm pkai botok plak tang hidung tu..haha

norhidana miswan said...Reply To This Comment

walaupun itu comel tp pelesu kak, ngko yg sebenar2nyer lg asli n comei tau kak...

tp mmg ada gaya mcm k ton la ahak2

elise hamin said...Reply To This Comment

peeeewwwwiiittttt
super gorjes noks! retis sangat :)

mama3heroo said...Reply To This Comment

comeynyer..

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Comel dan ayu gitu...

Lepas ni aku nak install lah juga, nak juga comel cam kak ton....hahaha

mama maman aka yana said...Reply To This Comment

aduh.. cumel sekali.. kiki

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

Phewittttt...☺☺

Hana Soffelia said...Reply To This Comment

kalah kak ton.. muahaha

atty's said...Reply To This Comment

sangat gorjes..

Lelaki Ini said...Reply To This Comment

wow!
cantik betul.

adarnadzmie said...Reply To This Comment

akak dah install... yg lawaknya suami akak yg mengmakeoverkan Isrerinya...hehe

cun woooo....

ummiross said...Reply To This Comment

Waa comelnya, kulit pun nampak gebu je.

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

kak ton telan ubat berapa botol sehari? hehehehehheeheheheh

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

kerlassss ko nok!!!

whitecappuccino said...Reply To This Comment

wow! tomeynyer kak ton!!

Ibu Lala said...Reply To This Comment

cantik kan. anak sy pun suka men game ni. siap pakai contact lense bagai. igt dia pakai contact lense. rupanya edit dari perfect365 ni. tertipu maknye.

Acik Erna said...Reply To This Comment

lawanya mami qays ni..memang sesuai dengan qays yang tersangat la comel tu

wantie said...Reply To This Comment

fuyo.. cung ler. adei.. kalau muka aku cam ne la kan. nanti kalau aku wat muka cung ni. maka akan ada pepatah baru

" Indah rupa dari khabar" hahahaha

wahida said...Reply To This Comment

kalau aku buat kan nok, sure muka aku tetiba berubah jadi Nora Danish...

hahaha...

wisata outbound said...Reply To This Comment

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Ema Blog said...Reply To This Comment

ok nak install..nanti nak melawa...tp tak baiklah kalau tipu utk niaga brg kecantikan kan

lieyalatif said...Reply To This Comment

Hahahahahaha kelas ko noks!!! Terus runcing muke kooo....mmg best kan app ni...aku dok ralit memplastic surgerykan muke aku nih hahahaha....

Noks ko buat qays plak mesti jadi anak mak saleh dgn kulit putih gebus die tuh hehehe

Chik Att said...Reply To This Comment

leh jadi duta...

BUI JUNAIDI said...Reply To This Comment

WOW..CANTIKNYA
MCM ANAK DARA GITU..:p

Dee said...Reply To This Comment

lepas ni aku tak caya dah tgk2 gambar ni..nak jumpa depan2 meh..hahaha..

With Julia said...Reply To This Comment

sgt awesome hahahha hebatt betui :)

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

lain sangat...makin cunlah

Riedaffya ibrahim said...Reply To This Comment

sangat comei..

Kella said...Reply To This Comment

wow... gojes.. gojes...

AdaM Hawa said...Reply To This Comment

cun!!

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Tapi klu takde perfect 365 ni, ko mmg ctk pun noks....heeeee~

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

mang comeiiii....hahaha

mimiEhalim said...Reply To This Comment

salam perkenalann..heheh trimas.. kak ton mmg comelll.. keep in touch ya!

Amanda Suria said...Reply To This Comment

pewitttt ..pelesu rupanya...hahhahaha...

Eye_nee said...Reply To This Comment

Boleh meroyan kak ton nengok ko sis...heheheh...

SangRatoo said...Reply To This Comment

cantek tak kak tonnnnn...~ hohohohoh..mama sherry..kite pon ada buat..hohoho

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

Boleh celen Nealopah ni..haha

Zura Zue said...Reply To This Comment

perfect 365 tue mende..??

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

perghhhhh muka mantoppppp

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

phewitt....hihii

Cik Yatt said...Reply To This Comment

haha..yatt tak pernah try lagi

aizamia3 said...Reply To This Comment

memang kelasler.. ;)
comel + lawa.. ;)

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

Alamak br 3 hr xmasuk cni tuan blog dah berubah hbs, comeynyer mummy Qays..

Cer touchup Qays plk, comfirm comey dr mummy...hehe

lizz said...Reply To This Comment

lawo...dan2 nak gak download 365 ni...sonang tak yah pakai ps..

ieda immi said...Reply To This Comment

mak aihhh tergoda mak !!! ;)

Elya Roza said...Reply To This Comment

elya pun terpengaruh jugak guna technologi ni..hahahha