Wednesday, April 17, 2013

ape yg pelik sgt tu...


 beriya beno muka dia

 sampai penyek bibir. budak ni kalu ngalit, mmg bentuk muka dia jd cenggini

 jakun dan pelik melihat dedi dia dok berkaroksss
mana penah dia tgk dedi dia ngupa ini

sudahnya dia pun join sekali. hahaha


44 dok ngomen:

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

oo ingat apa le.. hehe

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

Qays awat muka bekerut nie..panas ke ? tengok mummy daddy tengah syok berduet tu...hihihihi

lieyalatif said...Reply To This Comment

nape qays...daddy nyanyi tak sedap yeak heheeheh..beriye kerut muka....

tuu daguuu tu..comel gile...ko gegetkan bujang ko ni utk aku nok!

Ainim Suju said...Reply To This Comment

geram tengok pipi dia...gebu semacam..nak cubit sikit

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

kenapa comel sgt ni gaysssss..???
comel giler tau tak kamu ni!

norhidana miswan said...Reply To This Comment

sampai berkerut2 kening si qays, pelik nengok apasal deddi dia melalak gitu.... geram aku nengok dagu si qays tu tau

atty's said...Reply To This Comment

agaknya dlm ati qays awat dedi ni..
knp tak masuk kilauan emas..ko..? af ke..eh.

misz sheyla said...Reply To This Comment

nape ade bintik2 2..kena gigit nyamuk ke..syiannye...

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

comelnya dia...ikut muka ko la lalink.... sejuklah kata org kalau ank laki ikut mak.. :D

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

apasal muka tu merah2 syg oiiii...nyamuk wat love bite yaaa...eeee jahat sggh nyamuk tu yaaa

Kakcik said...Reply To This Comment

Comel betul dia. :)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Alaa.... kakak geramlah tengok Qausar tau. Muka serious ke muka khusyuk ke tetap kakak suka:)

Hana Soffelia said...Reply To This Comment

Ngalit benorrrr... yg last tu lawak, mcm perhati deddy karok, pastu dia sama karoks. belajar nyanyi, cuma tiggal kasi mikrofon je sure lagi sakan tu qays nyanyi oii..

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

geram... rasa nak gigit2.. hehehe..

ummiross said...Reply To This Comment

hehehe..dak tomei pandai nyanyi ye, nyanyi lagu apa tu qausar?

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

kah kah kah ...patutlah qays berkerut muka...dedi karoks sedap sangat suaranya! hahaha

bunga_rose said...Reply To This Comment

ahahahaha.. comel bebeno mimik muka tu

Mia Kassim said...Reply To This Comment

Comel 3 orang berkarokkss.....hehe

wantie said...Reply To This Comment

hahaha.. picture yang ke 3 tu memang betul betul nampak muka kehairanan.

Acik Erna said...Reply To This Comment

dahi dia pun sampai berkerut he he..macam mana pun menten comel sangat.

Eye_nee said...Reply To This Comment

Dah akk pulak ngalit nengok muka si Qausar ni....nak jer gigit dagu dia tu...muka yg join sekali tu mmg tak bleh blahhh....

adarnadzmie said...Reply To This Comment

geram tgk dagu seketoi Qays tu... geget pun konyang...hehe..

Carl Lesmana said...Reply To This Comment

gerammm nengok dia buat memek muka cenggitu . comeyyyyy ! :) hihi

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

alolo..comei je weyhh dia bt muka gitu..comeiii sgt!!

Tihara said...Reply To This Comment

ololo comey sungguh, geram tengok dia :)

lizz said...Reply To This Comment

dia kagum ngan daddyer tu...kemain pipinyer tu geram nengok...

BUNDA a.k.a KN said...Reply To This Comment

ooo ghupe nyer...

eLL said...Reply To This Comment

amboi qays kemain lagi ye. comel

Kella said...Reply To This Comment

hololololo.. comeynya dagu cotet dia tu.. =)

wahida said...Reply To This Comment

comelnya qausar nokssssss....

tak sabar nak gi krabi ngan qausar...heheh...

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

terperanjat Qays, baru tahu dedinya pandai nyanyi he..he..

Nisah Idham said...Reply To This Comment

Salam Ukhwah..
alahai comelnya anak.
nak pinjam pipinya boleh tak ??

hehe, dh lame follow sini. cume tak pernah komen. terima kasih jenguk ke teratak nisah (^_~)

Rinna said...Reply To This Comment

heran dia tgk daddy dia yer nyanyi..sampai berkerut mukanyaa tapi cute sgt.. :)

whitecappuccino said...Reply To This Comment

jelas sekali dia hairan.comel qays!

Cik Yatt said...Reply To This Comment

comel sangat la anak akak ni.. geram!

Riedaffya ibrahim said...Reply To This Comment

lucu tgk muka qays..

Cho Zila said...Reply To This Comment

memang comeller dia geramnyer tengok ..

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

hahaha sweet sgt2!

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

hahaha sweet sgt2!

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

kusyuk sgt ye....

Zana Adieyza said...Reply To This Comment

alololo... tomey sesangat muka qays tau..

ikafantasi said...Reply To This Comment

comelnye anak akak..mesti hensem bsr nnt..suka tgk..

Amanda Suria said...Reply To This Comment

berkerut2 muka dia...

Zura Zue said...Reply To This Comment

dia pelik dgr suara dedy dia kot...hikhikhik..