Tuesday, April 16, 2013

rezeki lagi


wan nur qalesya alia




tahniah pada bonda dan baba icha
juga pada kak icha
tahun depan timang anak lagi
tahun depan kak icha jadik kaklong
alhamdulillah
rezeki dapat anak buah lagi
bertambah lagi cucu mak tok dan tok ayah
yey!!!!

patotla qays takot semacam ngan bonda dia
makin garang plak bonda dia kebelakangan ni
bila bonda soh diam
diam sungguh anak aku koooo
hahaha

dedi qausar kata, kak icha dah nak jadi kaklong
qausar bila nak jadi abanglong

hamboiii dedi!!!!
sesedap rasa je ye
tak puas berjaga malam ke. hahaha
in shaa Allah, klu ada rezeki lagi
mami ok je

..... urut dada .....

44 dok ngomen:

Kakcik said...Reply To This Comment

Anak itu adalah rezeki. :)

NinaAz said...Reply To This Comment

wahahh. bestnya. murah rezeki. i'm still waiting for my rezeki .:)

Khai♥Rin : anies said...Reply To This Comment

pinjam pipi kak icha ;-)

Sue-Rya Qistina said...Reply To This Comment

syukur alhamdulillah. tahniah buat mereka!

ala kak, kalau dpt lg sorg ok la tu, nak2 kalau dikurniakan baby gurl pulak. dah sepasang. hehehe. rezeki rezeki.

Nurzakiah Hanum said...Reply To This Comment

tomei2

pinky said...Reply To This Comment

alhamdulillah rezeki...

Rai Ourkizuna said...Reply To This Comment

semalam pun dengar berita orang nak dapat anak..hehehe.. tahniah icha.. jadi kakak yang baik ya..

Hanis Azla said...Reply To This Comment

Alhamdulillah.. akan semakin bertambah umat Muhamamad.. comelnya kak icha tu.. geram tgk pipi dia yang chubby dan gebu tu..

Dee said...Reply To This Comment

kau tambah lagi..buat peneman qausar dan leh jadi geng kau bila besar nanti..hihihi..

maria firdz said...Reply To This Comment

tahniah... sy pun sdg ttc utk ank kedua mga ada juga rezeki pas ni.. :)

lieyalatif said...Reply To This Comment

Wahhhh meriah lee kawan2 qays nanti!!!

Jom nok kite boyotttz hahahaha

Aida Salleh said...Reply To This Comment

tahniah tahniah....me pun nak dapat anak buah baru...in sha allah awal bulan depan...best best best...

Chekgu Azrine said...Reply To This Comment

tahniahhhh!!suker betul dgr org nk tmbh ank ni..diri sendirj dah tutup buku..

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

bab ni mama kena jawab Qays he..he..

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

alhamdulillah...suka-suka-suka!~~

Lynn Hamzah said...Reply To This Comment

syukur rezeki...nanti nm plak tambah anak yer...

Zana Adieyza said...Reply To This Comment

bertambah anak buah!! bestnyaaaaaa...

qemaishak said...Reply To This Comment

Tahniah..
ada rezeki qay lak jadi abag long ye, insyaAllah :)

Riedaffya ibrahim said...Reply To This Comment

Rezeki dr Allah,...

Hana Soffelia said...Reply To This Comment

Kak Icha ada iras2 mommy qays la..

Siti Asiah said...Reply To This Comment

Anak2 penyeri rumah tangga...kalau diaorang takde mesti sunyi kita...(",)

lizz said...Reply To This Comment

comel nyer kak icha...
ok jom sesame kiter tambah lagi ...hehe

wantie said...Reply To This Comment

alhamdulillah...

ha part tambah baby tu. kita nak join jugak boleh?

Amirul pun dah request ni.

Ratu Hatiku said...Reply To This Comment

Comel... mst seronok dia nak jd kakak.. :D

sudipVSsenduk said...Reply To This Comment

apa salahnya 2 atau 3 pasang lagi...

Irfa said...Reply To This Comment

COMEYNYA ANAK DARA :)

ainnoraini said...Reply To This Comment

alhamdulilah...
Bertambah meriah la lagikannn..

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

Tahniah! dah nk jd k.long, jgn notti2 lg tau kak long icha...

pssttt...mummy sambut cabaran daddy tuh...

Cho Zila said...Reply To This Comment

seronok bertambah ahli keluarga sepupu sepapat... syukur...

Kakzakie said...Reply To This Comment

Tahniah buat Kak Icha nak jadi kaklong. Qausar pun kalau jadi abanglong alhamdulillah... selagi boleh kan... cepat dapat cepat rilex lepas tu. Masa muda inilah jaga malam dah tua senang...

e k i n ♥ y u s r i said...Reply To This Comment

akak bile lg?
hehehe

syariza09 said...Reply To This Comment

hahaha...dedi bagi soklan cepu mas

misz sheyla said...Reply To This Comment

seronoknye tambah family....suami akak x puas berjage malam la tu...biar die yg jage 2 baby esok2

wardah @ fie shah said...Reply To This Comment

Tahniah kak long Icha..hehe..nak baby juga please..hurmmm wangiii..

Fiza Rahman said...Reply To This Comment

lhamdulillah. Rahniah kak icha...comelnya dia.

Good luck utk ko yer nok, smoga qays cpt jadi abg long...ahaks...

Mia Kassim said...Reply To This Comment

hehe dah bagi hint2 tu....
Tak lama lagi Qays nak jadi abang long lah ni...hehe

faraherda.razalan said...Reply To This Comment

Bia pnt skg. Jgn penat kendian. Hahahahah....jgn jdk mcm sy ni. Plan2 bagai, bila ready for 2nd....pyh nak lekat. Takde rezeki g. Huhuhuhu.....

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

Tahniah!!!

Kesuma Angsana said...Reply To This Comment

mmg rezeki lah tu !

ieda immi said...Reply To This Comment

besar dah kan ...

amboi2 .. urut dada akak lak ekeke ;)

norhidana miswan said...Reply To This Comment

hehehe wah2 daddy qays tak sbr nk bg adik kt qays ek

kakngah said...Reply To This Comment

tahniah.. berita gumbira nih!

Rinna said...Reply To This Comment

Tahniah bambam nak ada adik yer.. alhamdullillah.. :)

Haryati Faizal said...Reply To This Comment

alhamdulillah...tahniah!