Friday, October 5, 2012

cheeeekaboomm saya yang . . .


cer teka
tgk gambar satu per satu






ferasan tak?
anak manja daddy yang punyer leher pendek
hehehe
tok ayah kata, bergaya bukan main
tapi koler baju sampai ke pipi
sampai nak masuk mulot pun ada
hahaha
nakal tok ayah ni tau



inilah gambar pertama qays pakai jeans
masa raya pertama di kg
masa ni bersiap nak p umh tok mek dia
sekali nenek sedara mommy tego
" ishh.... kesian kat anak kecik ni, naper kecik² dah pakaikan dia suar keras "
kami semua bantai gelak separuh giler
nenek sedara sambung lagi
" keras suar ni, sakit bontot dia, sakit pinggang dia nnt "
maka mak tok menjawab
" budak² skang, kecik² pun dah pandai bergaya "
nenek sedara dok ulang lagi perkara yg sama sambil belek² suar qays
hahaha
tu dia belum tgk qays pakai kemeja koler sampai ke mulot
entah ape pulak dia nak kata kan...
muahahaha

leher pendek pun muka sweet
kan qays kan...
(:


31 dok ngomen:

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

takde leher pun hensemmmmmmm!!! :)

Anum said...Reply To This Comment

tomei je

Kakcik Nur said...Reply To This Comment

Comel betul Qays. Dahnpandai bergaya dia, nampak macam dah 'besar' je :)

Mila Ahmad said...Reply To This Comment

baby pakai ape pu comey jerk :)

Nens Collection said...Reply To This Comment

macam ammar la xde leher..bambam sgt..tp comellllll!!!!!...suker2!

fiza said...Reply To This Comment

Sluar guess qays sama ngan qhalif. Tapi qhalif nyer sluar pendek >_<. Encemnya anak bujang nih.

Hana Soffelia said...Reply To This Comment

Geramnya tgk Qays ni. Comel and bergaya gtu. Org cakap baju gegirl je bnykkan untuk bergaya. See, tgk Qays, bergaya what? bnyak je baju lelaki yg comel2. hehe Tapi kenalah mak dia jadi mcm akak dlu, pandai gayakan anak. kan? hehehehe

Dee said...Reply To This Comment

leher pendek ikut sapa? hihihi..btw..dee perasan..puting tu mmg xleh lepas eh? semua pic ada ha...kehkehkeh...

ieda said...Reply To This Comment

alor2 comelnyaaa dia ..
ekekke
aloor budak zaman skrg , omak dan pak nyee yg x sabor nak pakaikan ekke .. sbb dulu omak dan paknyee x sempat nak pakai ;))

wahida said...Reply To This Comment

comel comel!!

nak jumpa qays la...rindu ngan budak kecik tu...

Kakzakie said...Reply To This Comment

Bukan leher pendik tapi sebab dia montel-chubby itu yg nampak pendik. semua baby montel macam ini comeeeel sangat. Geram kakak tengok:)

NM02 said...Reply To This Comment

kak dee,

haah... tu trompet dia. hehehe

Cikgu Ma said...Reply To This Comment

hensem jugak ^_^

:: Riri-Fatieha ::~ said...Reply To This Comment

comel la qays ni...

angahMia said...Reply To This Comment

comell nye baby! geram tgk..

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

dah tengok satu persatu... semua comel.. :) tak pasan plak pasal leher.. mgkn qays dok baring je kan.. nanti dia dah pandai angkat kepala pandai merangkak ke.. baru nampak leher dia.. comelllll dia pakai jeans... ibu ni.. i'm okey tau.. :) i look encem kan... :)

Mimy Hamid said...Reply To This Comment

hensem la qays...kecik kecik dah bergaya...

norhidana said...Reply To This Comment

hehehe takpelah kak qays kecik2 dh boleh pakai jeans, aiyan dh beso baru leh pakai jeans, maklum saiz dia kecik sgt hehehe...

walaupun takde leher tp ttp comel gebus tau

Qhaifa Nur said...Reply To This Comment

walaupun nmpk ketat...hati meronta2 nak pakaikan pada anak2...sebab nmpak smart dan handsome juga kan qays.......

JaSSNaNi said...Reply To This Comment

Pstt>>>> dia tak tarik h.break... mmg dah tengok dah.. tapi gear nye dia letak kat P.. P for parking.. mana leh gerak gak.. kalau dia letak N baru leh gerak.. 3 org sasa tolak pun tak leh tadi... uwaaaaaaa.. bahlol betul org tu..

azam said...Reply To This Comment

Hensem...
Semoga menjadi anak yg soleh hendakNya

Tentang Kita said...Reply To This Comment

smart betul..pakai baju berkolar tu...

whitecappuccino said...Reply To This Comment

geramnyer nengok! comel!

dhiashahida said...Reply To This Comment

pandainya si comell ni bergambar..btw..singgah follow awak..salam kenal..:)

dwaty said...Reply To This Comment

waaaaaaa... kenapa comelllll sangat ni???? leher pendek pun pendekla... janji encem...

rindu kat anak juga... anak saudara...:)

Mia Kassim said...Reply To This Comment

comelllnya....salam singgah dan follow....

RaFFLeSiA MeRaH said...Reply To This Comment

comelnyer dia...geram tgk tang pipi tembun dia tu...hehehe....

Bui Junaidi said...Reply To This Comment

WAH,LAMA SUNGGUH BUI TAK SINGGAH..DAH MELAHIRKAN RUPANYA..HENSEM LAGI BABY TU..

TAHNIAH2..WELCOME TO THE CLUB..

Zura@Iwan said...Reply To This Comment

cute tul la dier....

mcm irfan pn...kecik2 dh pakai jeans..haha

eMMe said...Reply To This Comment

hensem la anak u Sis...

Anonymous said...Reply To This Comment

You have some genuinely beneficial information composed here. Good job and keep posting good stuff.