Friday, August 19, 2011

nanang KU

hari ni entah knp gedix nak bukak nanang. udah lama tak bukak sbb mcm tawar hati ngan nanang kebelakangan ni. takde keje tadi, terus hati cakap bukak la nanang tgk kot² ada yg best. nak tgk jumlah... mmm, nan hado la. itu yg jadi tawar hati. hehehehe.. lain la korang.. mesti dah dua tiga kali atau lebih dah cash out. ^_^

uik??? biar betik? glakmer kah aku?

 sori, esrum banting kawe tak pernah jejak lagi. resepi jejari oat? oh...salah tmpt. aku bukan rajin buat kuih. ngeeeeeeee

nak fensan ke nak berbuih mulut ke nak melekat kat dinding???? aku pelik naper nanang tetiba baik kat aku. hehehehe... mesti dia kesian kat aku sangat² kot. ke dia tau aku majuk sebab aku tak pi amek tiket wayang yg dorang kasi sempena beday aku ari tu? hehehe... bukan tak nak pi amek, tapi aku luper. muahahahaaa.. sila terima alasan saya ye nanang. jadiknye, terima kasih le banyak² sbb bagi BE yg masih baru ni.

lebiu lah nanang
tetibe
>_<


38 dok ngomen:

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

ye la nanang oii...:)

fiza said...Reply To This Comment

Wah...ada 2 BE tgh running. Smoga amount BE manaik dgn jayanya lah.

Aku pon tak amik tiket wayang yg dorang bagi. Nak soh amik time weekdays, bilanya nak gi.

Huda said...Reply To This Comment

wah! dua be terus :) tahniah!

bujal X said...Reply To This Comment

lepas beli topap tu~keh keh~~

cheqna said...Reply To This Comment

bagusnyer la...
cheqna ni??nan hadoooo

aqishah said...Reply To This Comment

bestnyer dapat.. :p

fazilzura said...Reply To This Comment

muroh rezeki

Papa Mifz said...Reply To This Comment

Rezeki ramadhan ;-)

azam said...Reply To This Comment

wow.....byk oooo...saya xde pun

wahida said...Reply To This Comment

itu namanya rezeki nok...

tahniah beb!! aku punya BE masih lagi running dan harap2 akan running lebih lama lagi...

jah, yg pasal negara tu, kebanyakannya org Malaysia jugak...duk Malaysia, tapi IP dorang saja tukar konon2 duk kat obersi...benda tu semua boleh buat...aku tau pun sbb byk blogger duk citer pasal ni...
dulu aku heran jugak sbb mcm2 negara tgk blog aku, tapi sebenarnya org Malaysia je pun...hehe..

mesti nanang ko masyuk kan jah...ko tak nak citer pun kat aku...

ieda said...Reply To This Comment

tahniah dik !

tetiba je kan kita semua sayang nanang nie ahaksss :)

NM02 said...Reply To This Comment

wahida,

aku tak sesohor kau. kau tetap lagi hebat dari aku. percayalah!

NM02 said...Reply To This Comment

kak ida,

haah la kak. bila jadi mcm ni, terus teringat kat akak

KSWSK said...Reply To This Comment

sekali majuk je tau..pasni lau majuk lg nanang xmo kasi..hehehehehe

misya said...Reply To This Comment

nanang sayang tu

azzey said...Reply To This Comment

nanang dg mula baik le tu..amik je ape nanang bagi.;;;)

Dinas Aldi said...Reply To This Comment

Kiut sungguh nama nanang tuh :D

Teratak Hami said...Reply To This Comment

Akak pun tgh cerita pasal Nanang... masih jakun/kalut dgn Nanang ni.

pena rozie said...Reply To This Comment

PR dah nak ngajuk gan nanang...

kayzie said...Reply To This Comment

igtkan sape la nanang td..hehe..best r akak..:)

dwaty said...Reply To This Comment

wah... tinggi2 amountnya...

mamaNoriz said...Reply To This Comment

rezeki anak :)

nanang tu lansung tak hingin kat sya ...huhuu

LiLy @ MumMyQiStInA said...Reply To This Comment

Tahniah.. ^_^

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...Reply To This Comment

tahniah babe..
ai nanag tak kesian kot..
langsung yillek BE tuk ramadhan ni.. huhuhuhu, sedey.. ;-(

deqlis said...Reply To This Comment

tahniah....byk duit raye:)

Nazri Razra said...Reply To This Comment

Alang alang dah letak nanang tu, letak skali ngan google adsense. Baru ada dua jalan masyukk. Cer cuba. Blog ni dah ramai visitor. Bley masyukk tu

cik asam jeruk said...Reply To This Comment

kak,jelesnye..bagi la tips cket kui3 :P

azieazah said...Reply To This Comment

Tahniah. Boleh buat duit raya kot? hehehe

Yan said...Reply To This Comment

seronoknya tu..ada gak lah..hakak niii???

wida said...Reply To This Comment

wah..rezeki ramadhan tu sis.
tahniah!

eelobor said...Reply To This Comment

aku dah lama buang si nanang nie. cuma sempat cash out 2 cek jer, itupun tak seberapa, cuma sempat la bagi kepada beberapa orang untuk hadiah (topup) buat GA yang tak rasmi.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

tahniah....

absolutely emy said...Reply To This Comment

wahhhhhhhhhhhhh banyak nyer nanang bagi kat u.. jeles ai.. hihihi.. tahniah2...

Edy Zaidi said...Reply To This Comment

dah lama kecik hati ngan nuffnang...letak je iklan..malas amek tau ada duit ke tak...fedup

Sz said...Reply To This Comment

boleh wat tabung ke mana2 tu kak!

dhiera said...Reply To This Comment

tahniah~ saya ada satu sudah jadi BE~

ILA HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

wah3...

nanang kasi wit raya neh....ila satu ja dia kasi...hehe...nak majook la...eheh

Masni Syafie said...Reply To This Comment

tahniah =)

xpernah dapat BE lagi =(