Monday, August 22, 2011

minggu ni minggu....haaaaaaaa semmmpuuttt!!!

malas sungguh nak keje ari ni. ngantuk tak payah cakap la.. perasaan, jiwa bukan lagi utk senarai tugas yg diberikan. badan hanya menurut perintah terus melangkah lagi 4 hari utk bekeje, yang lain² sudah terbang jauh entah kemana. jiwa meronta tak sabar nak pulang ke kampung halaman. terasa lama nak tunggu 4 hari lagi.. dah, kau jgn igt kau ada share kat kampeni ni. kalu dah mkn gaji buat cara kuli aje ye.. hahaha.. dushhh utk diri sendiri. uols camner? masih berkobar utk keje tak? hadoi... sungguh la.. ai mmg takde mood dah ni.

uols dah tukar duit raya? banyak? ai sikit je.. dlm gambar tu bukan ai punyer semua.. tu campo mak dan adik ipar ai punyer.. hehehe.. minggu ni adalah minggu utk membuat kira² nak bayar mcm². mcm² yg nak dibayar termasuklah tempahan baju raya.. haaaaaa... itu yg semput!!!! tu la, tak hengat punyer bli kain, skang hamek. sesak nafas mak jemah tahu.. haaaaaaa semput lagi!!!!!


58 dok ngomen:

♥cikmOt♥ said...Reply To This Comment

mak aih...ni kira raya sakan gak ni...hehehe

kita jap lagi baru nak p eon bank...mau amik duit yang ditukar itu...hehehe

Fitri Senin said...Reply To This Comment

samala...nak pengsan bila buat bujet..xtahula sempat x sampai gaji seterusnya..kena puasa juga kot nampaknya

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

iyo semutttttttttttt & ketaq nak hulur duit utk baju raya okey!!

Eye_nee said...Reply To This Comment

Aduhaiiiii..bila bab bajettt ni semputtttttttt....

ieda said...Reply To This Comment

org ramai minta tukar ngan akak sbb adik akak kerja maybank .. cari2 akak punye sekali akak punye x tukar layie .. huwaaaaaaaaaaaa sedih2 ..

Chik Att said...Reply To This Comment

nak duit rayaa...

aqishah said...Reply To This Comment

lum tukar lagi... nak duit raya utk qaisara... huhuhuhu

Teratak Hami said...Reply To This Comment

Tahun ni akak memang "semput" so perbanyakkan tukar RM1 utk duit raya.

Anum said...Reply To This Comment

bestnya nak duit raya...

lieyalatif said...Reply To This Comment

lieya pun dah tukar...tak byk pun 500 jek....tu pun tukar rm5 ngan rm1 jek wakakaakak...note merah takde.......keh keh keh....

wida said...Reply To This Comment

sy pon tengah menghitung hr nak balik ni.badan jer datang ofis..roh dan jiwa sampai kg dah..hehe

AYuNG said...Reply To This Comment

aiyoooooo....

baju raya x ambek lagi..
duit raya x tukaq lagi..
kueh raya xbayaq lagi...

semputttttt!!!

cheqna said...Reply To This Comment

esok cheqna dapat tukar duit raya..hehehehe rezeki budak2... ko tak yah mintak k kak =)

bujal X said...Reply To This Comment

tahun ni bebudak yang nak beraya rumah saya dapat telur rebus je~keh keh~~

saLLy sWeeT said...Reply To This Comment

sama laaa sherry.... sempottt jugaaaakkkkk.....

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

wow... banyaknye tukar... dah tukar jugak.. tapi taklah banyak sangat.. anak2 buah semua dah meningkat besar dan bekerjaya...

tgu anak buah pulak bagi duit rasa.. hehehe

Daddy Ziyyad said...Reply To This Comment

budak budak datang beraya mesti berharap stack note RM10 yang banyak, bukan RM1 .....haha

qemaishak said...Reply To This Comment

Baru je tukar note singgit, bila list bajet, mau tak semput kak weh macam2 masuk senarai, duit keluar mcm air huhu

ayu said...Reply To This Comment

sama la..malas nak pi kerja gak..tapi kena gak dtg..tak kan nak ambik cuti awal plak kut kan..hehe

duit raya suruh suami tukarkan dulu guna duit dia dulu...ehhh...boleh kan ?? haha

ct shah said...Reply To This Comment

haaaaa...semputttttt lagiiiiii...:p

AI said...Reply To This Comment

- huaaaaaaaaaaa...blom tukau duit raye...duit yg nak ditukau pon xde....camne....huaaaaaaaaaaaaaaaa

kakcik said...Reply To This Comment

Kakcik baru nak tuko ari ni - tak banyak pun. Tuko tu pun, niatnya senang nak bagi duit belanja sekolah anak2. ;-)

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

kami pun tukor huhuhhhhh

@e_da said...Reply To This Comment

wahhh duit raya.. tang ni mmg semput la poket kita... i follow u back!

AzMask said...Reply To This Comment

Kita awal puasa dah tukor duit raya.. sampul angpau pun dapat sebeban. Tinggal nak agih2 dlm sampul jek.. Anak sedara ramai u...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

ingat hari ni br nak p bg duit kat akak ipar suh tukar duit....adakah masih sempat?

ajumohit said...Reply To This Comment

byknya tukar duit, ktorg dh siap masuk sampul dah niezzaa...umah nieza ktner? nak dtg raya hahhahaa

Dee said...Reply To This Comment

saya pun dh tukar duit raya..sikit je..dh tak semangat keje eh..dpt bonus pun tak semangat eh..dee ni tak gaji takde bonus..masih semangat lagi keje..hahaha..pujuk hati sebenarnya..

Cik Bambam said...Reply To This Comment

baju raya pon x abes beli lg..
duit raya pon x tukar lagi..
kelengkapan raya smua pon x ready lagi..mood raya hilang mana tah.. -.-'

NM02 said...Reply To This Comment

aju,

umh kat tmn setapak indah aje

dekat ngan yu kannn??

sri gombak kan??

Diana @ bilakukatacinta said...Reply To This Comment

saya p affin tadi..mak ai..ramai tol staff nga tukar duit..jap lg nak turun bawah....number saya lagi 50 org..sabar jelah

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...Reply To This Comment

ai dtg nk beraya ni...ngeeeee
duwet raya tuan tanah ngeeee

~ yus ~ said...Reply To This Comment

belum tukar duit raya lagi, n persiapan rumah pun lom settle.

Ann Huda (Ate) said...Reply To This Comment

Banyak nya duit raya..:) Abis ke tukar banyak tu?

Fieza79 said...Reply To This Comment

ha'ah semangat keje dah terbang melayang...nak raya!

Mommy Fara said...Reply To This Comment

Whoaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Jiwa sy pun dah terbang entah ke mana!

jedi said...Reply To This Comment

saya nye duit raya ade x??ekeekkeke

NM02 said...Reply To This Comment

jedi,

dah sunat lom? kalu dah kirim salam ye... hehehehe

dhiera said...Reply To This Comment

wah..banyak~ saya pun dah tukar. tapi tukar sikit je..
bajet ciput~

Run Away said...Reply To This Comment

nak wit raya wana merah tu leh kan...;d

ikatankasihku said...Reply To This Comment

ahhhhh mmg semput pun kau jah...
i pun...megah pk pk kan bajet raya nih....

Nazri Razra said...Reply To This Comment

Adooiiii... aku tak tukar lagi duit raya neh... camnorr??

NM02 said...Reply To This Comment

nazri,

tak dapek nak nolong

Ema said...Reply To This Comment

pakai duit lama jer lah.. hhehehehe

mamaNoriz said...Reply To This Comment

ingat semua NM punye, baru nak paw...hehehe

sdap kan bau duit baru...huhu


nak kuar yg ketar lutut sket...hihi

erienz said...Reply To This Comment

eh samalah kite...rasa dh malas...x sabar nk tunggu mak ayah datang JB....huhuhu

eLLy said...Reply To This Comment

Haaaaaa.... aku pong sempotttt

aizamia3 said...Reply To This Comment

anak2 paling tak sabar nak raya.. ;)

kasihredha said...Reply To This Comment

akak nak duit yg kaler merah tu..hihi

NM02 said...Reply To This Comment

kasih,

buleh... dtg umh lu

Huda said...Reply To This Comment

pos sikit duit raya tu utk husna n lukman :) nk p beraya x tau umah :)

Ena said...Reply To This Comment

asben baru je tukar tadik.. nasib baik ada lagi.. hehe

yatt said...Reply To This Comment

fuhh igt tu semua duit raya u.. bnyk gakk.. i dah tukar sikit jer.. huhu

Eya Eybizz said...Reply To This Comment

sy nye duit da tuko,tp lom dpt lg..

~izan~ said...Reply To This Comment

nak duit raya jugak!~

mummysyafie said...Reply To This Comment

dah tukar dah ke? nor tukar sikit je..nanti kat kch tukar lagi

NM02 said...Reply To This Comment

lepas bali bln 10 ni, harus ke bandung pulak..

Ibu Lala said...Reply To This Comment

amboi..banyak nye duit raya. Nak sikitt...