Friday, July 8, 2011

noodle station

kembali bersiaran utk hari ini, jumaat penghulu segala hari. moga kalian sahabat² ku yang dikasihi sentiasa diberkati dan dirahmati oleh Allah swt. alhamdulillah, syukur padaNya kerna masih diberi kesempatan bernafas, meneruskan perjuangan dalam kehidupan.

lupa nak cakap, saya suker julai sebab saya lahir pada bulan julai. beberapa hari lagi saya akan sambut ulangtahun kelahiran. rasa mcm nak buat GA utk menghargai follower niezzareena memory. tapi   lom tau lagi apekah bentuk GA tersebut. nnt difikirkan..

ok, berbalik kepada tajuk di atas, smlm balik dari keje, kami ke platinum walk cari barang opis hubby. ingat nak singgah makan kat flaming steamboat, tapi parking plak takde area situ, ramai betul dalam flaming steamboat tu.. mesti sedap, harus try nnt. so kami pusing balik dan singgah NS ni terus.

 wajib amek gambar buku menu

dalam tu tak le besar mana. masa kami sampai ni ada satu keluarga je yang kat meja hujung tu. anak kecik dia hensem la..

halal katanya

hubby yang keletihan sebab banyak nau keje utk pendaftaran ahad ni

 ini air ai yg punya. nama dia i love you lemonade, RM 3.90
kalu korang nak minum air ni, korang kena kacau betul² kalu tidak air dia takde rasa, mcm minum air kosong

hubby kehausan, so kena order air amerika... pak mertua mu tgk ni, marah dia...

mari bezakan botol air ai punye ngan gelas air amerika hubby. hahaha... hubby kata botol susu bambam pun besar lagi.. 

ladna kway teow with chicken delight roll, RM 7.90.  kenyang giler ai makan ni

fries yang sangat sedap RM 3.90

hubby menu dia tak lain tak bukan nasi goreng lah. dia mana bleh tak sumbat nasi satu hari. fried rice bbq chicken, RM 7.90

pencuci mulut yang hampir nak kering sebab kami asyik gelak je sepanjang makan tu sebab dok teringat kesah² lama yang mengelikan hati. sampai meja sebelah tgk je kebahagian kami. hahaha.... banana split ni RM 7.90. lagi bertambah kami gelak bila sampainya banana split ni.. ada kenangan disitu. ai gelak sampai tepuk meja... tak tahan giler ngan lawak hubby. aduhai.. sori la utk loving kapel meja sebelah ai tu sbb asyik dok perhatikan kami aje. hahahaha... sebab ape ai cakap loving kapel? sebab depa duduk terlalu rapat, sampai nak makan pun susah. mmm lahai... seksa ai tengok.

ok la makan kat sini. lain kali leh cuba menu yg lain plak.





tq bujal sbb pilih saya utk botol air tu... *__"

69 dok ngomen:

eB ezrin said...Reply To This Comment

i love you lemonade tuh nmpk best ar... musti cuber nih ;p

Adyla said...Reply To This Comment

wau...sedapnye kak..hg pun xla mahal sgt kan..ok la..

ajumohit said...Reply To This Comment

wooo marbeles la niezzaaa

ratusiput said...Reply To This Comment

nama air yg unik.igt besar tp kecik upanya...

bujal X said...Reply To This Comment

saya sekali je amsuk situ~pastu sampai sekarang da tak jejak da~~haha~~

mama maman said...Reply To This Comment

pagi2 dah kecur lidah nih... hish..hish..^_^

Rinna said...Reply To This Comment

Sedapnya tgk banana split tuh.. :)

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

terus laparrrrrrrrrrr :)

Teratak Hami said...Reply To This Comment

Apa yang korang gelakkan tu? Share le dgn kami :-)

ieda said...Reply To This Comment

aah best makan kat sini .. banyak pilihan mee .... tapi nasi grg dia not bad .. tekak hubby adik lebih kurang sama dgn tekak hubby akak .. x leh x jamah nasi :))

misya said...Reply To This Comment

tengok gambar dah gulp,gulp

Chik Att said...Reply To This Comment

aii ... tak tahan tgk menu ..... nangesss....

chinta... said...Reply To This Comment

uissshhh...sedapnya...

ejaMaria said...Reply To This Comment

nko pun lahir bulan 7... eh... sama la kita dan en. matcham-matcham juga kan... jom kita buat beday party sesama... ;p

kakcik said...Reply To This Comment

Tumpang bahagia dengan kebahagianmu. :)

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

kak nieza.. cuba akak rasa mee tomyam dia.. sejibik rasa megi punya tomyam..huhuhuhu..

tp air dia tuh sedap kann! dulu gelas besar mcm jug..tp skang makin mengecik lak..ape lar..huhuhu

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

ladna kuey teow tu nampak sedap.. walaupun bukan peminat kuey teow... tapi mmg nampak sedap

~ yus ~ said...Reply To This Comment

Teringin nak rasa i love u lemonade tu...:)

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

alamak sis..yg banana split tu xleh tahan..hw i wish hartamas square stil exiz..

Nk ajk En S.u.a.m.i berdating esk nk g mkn² tp jln byk tutup lak..tension!!!

wajib try ni!!

ikatankasihku said...Reply To This Comment

AIR AMERICA ..tetap ada....hehehe

NM02 said...Reply To This Comment

bambam,

ye ke dik, nasib baik tak order smlm. mmg mcm nak order dah...

Fieza79 said...Reply To This Comment

teringin tgk banana split tuu...

mesti couple tu ingat korang gelak kan dorang tak..hehee

Zura said...Reply To This Comment

kite pun suke bln 7 sbb kite lahir bulan nie jugak..hehe..

NM02 said...Reply To This Comment

zura,

baper hb?

NM02 said...Reply To This Comment

fieza,

entah... lantak la.. hahaha

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

ahh..menu yg last tuu mmg melazatkannn..auwww~

AzMask said...Reply To This Comment

kat noodle stn ni saya suka mi tomyam..

MeMHaliD said...Reply To This Comment

sis....nak join..nak join GA U....awal2 bgtau hahaha

sha a.s said...Reply To This Comment

sedap ni..cume x penah try...platinum walk ade eyh...cargass!

atty's said...Reply To This Comment

sedapnya banana split tuh..nak ckit

@cu SaYaNg said...Reply To This Comment

acu penah oder air apa ntah nama nye...sekali dtg mak datuk..di isi nye dalam gelas yg besar nye ala2 jug...aduih..mmg le x abis minum

AI said...Reply To This Comment

- bekas lemonade tu...botol recycle kan kan...hehe

chichi said...Reply To This Comment

kecur air liur aku..masam ke air tu kak ina..

suri solehah said...Reply To This Comment

tengok bananasplit.tiba2 rasa sejuk kerongkong ni...harus akak mencarinya ni...

lieyalatif said...Reply To This Comment

aduhai...bikin kecur laaaa.....dah le gambar cun2...mmg bisa menaikan napsu mkn kikikiki...lieya penah gak mkn sekali kat sini....kat alamanda...air die sedap...tapi menu yg lieya order aritu ade kureng sikit......

Maya Mayana said...Reply To This Comment

loving kapel tu mesti jeles dgn loving kapel sebenar yg ini kan? hehe...nice la decoration dia n yg pntg halalan toiyibban :)

Maya Mayana said...Reply To This Comment

yana dh lama follow NMO diam2...hehe

Huda said...Reply To This Comment

sedapnye..fries tu nampak sgt sedap :)

Noriz said...Reply To This Comment

cam best jek...sya tak sampai lgi ke sana...huhu, teringin lak bila tgok gambo best awk ni :)

aDieyZa said...Reply To This Comment

zana dah lama x gie NS.. bila akk buat entry ni terus rasa nak gie sana.. hihihi..

kenangan apalh yg sampai gelak je tu? kenangan masa bercintun?

HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

akak...

ila suka minom air tu : i love you lemonade;-)

lapor kentang lak neh...hehe

aizamia3 said...Reply To This Comment

menu macam best je.. boleh try ni.. ;)

qemaishak said...Reply To This Comment

makan sambil bergurau senda ye..bagus2 hihi

banana split tu mengancam je nengoknya :)

NM02 said...Reply To This Comment

chichi,

masam2 skit je... tapi menyegarkan

NM02 said...Reply To This Comment

maya,

oh ye ke... tak pasan plak ai.. hahahaha

NM02 said...Reply To This Comment

noriz,

alahai, terima kasih le atas pujian itu.. ahakssss

Truely Aimie Diyanna Benignant said...Reply To This Comment

wahh sedapnye :)

boleh aimie mntak tlg untuk komen entry ni? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan your Free Comment :) Thx a lot

Oasis said...Reply To This Comment

Aduh, dah la perut ngah lapar ni tak mkn tengahari lagi. Huhhuhuuhu

mamasuri said...Reply To This Comment

aku ni dah 3 4 hari dok terliur nak makan kueh tiaw lakna tu..tetiba tgk kt blog ko ni...tertelan2 air liur aku..uhuk2..apa2 pun memang nampak sedap jer sume tu...nyum2...wei..thanks..dah dpt dah fm tu...muah...

mamasuri said...Reply To This Comment

aku ni dah 3 4 hari dok terliur nak makan kueh tiaw lakna tu..tetiba tgk kt blog ko ni...tertelan2 air liur aku..uhuk2..apa2 pun memang nampak sedap jer sume tu...nyum2...wei..thanks..dah dpt dah fm tu...muah...

ana said...Reply To This Comment

suka mkn sup2 kat sana..pastu letak ikan bilis hancur yg pedas tu.yummmyyyy....

azieazah said...Reply To This Comment

Makan sambil gurau senda, tak sedar order lagi dan lagi. Tahu tahu 3 pinggan. hahahaha > contoh....


Makan tu punya sedap, tak sampai RM50? Murah tuuuu...


Bila Sunyi, AA BERSIHkan Rumah...

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

air i love you tu nmpak cntiklah...xpernah cube mkn di NS ni..nnti nk cubelah...

eLLy said...Reply To This Comment

nok dahaga la mintak air cikit ....

Ann Huda (Ate) said...Reply To This Comment

Lama betol Ate tak makan di Noodle station sejak di tutup di JJ Setiawangsa. Air2 dia yang terbaek..

Kakzakie said...Reply To This Comment

Nieza makan tak rapat pun happy sakan hingga tepuk meja kan. Duduk rapat hingga susah nak makan tu buat apa menyusahkan je....:)

syahira ariff said...Reply To This Comment

eh samala kita akak,
sy 13 julai
perhhh bgn2 tgk mknn sedap,,naik selera sy hri ni
nk kena blanja jgk
=)

kasihredha said...Reply To This Comment

i love u lemonade nampak special yek....kena cuba gak lah...tak tahan melihatnya :))

zee said...Reply To This Comment

NM02, i love July too..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...Reply To This Comment

sy tgk air lemonade tu menitik saliva..mcm sedap je..sbb tgh haus ni..

tahniah juga ya sbb terpilih dpt botol bujal tu hehe

eyndayusoff said...Reply To This Comment

Minuman kat situ macam menggoda ai la pulak hehe...

Zurae said...Reply To This Comment

huh sebut noodle station terbayang2 terus mee tomyamnya...erm mabeles...

xmau yang lain dah...my feberet =)

wahida said...Reply To This Comment

aku suka smoothie kat sini...awat tak try?

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

betoi la tngk gelas ayaq u tu mcm tak cukup kan...

Bila Ku Kata Cinta... said...Reply To This Comment

dah g....ok..jugak

saLLy sWeeT said...Reply To This Comment

kitew dak baru.... kitew ske n3 gambo makanan.... slurppppp... yummy

Anum said...Reply To This Comment

lazatnya

NM02 said...Reply To This Comment

sally,

hahahaha... akhirnya kau join gak aku kan... welkam bebeh

@xiM said...Reply To This Comment

nasi goreng kat noodle station sedap.saya sukerrrrrrrrrrrrrr..