Wednesday, July 20, 2011

jwpn kpd beberapa soklan

 pulut kuning tu hubby aku sponser utk jamuan kat opis dia jumaat lepas. maknanya... biarlah rahsia! ^_^


ai memang tak suker dan tak pernah tunjuk kat maner ai keje, ape nama opis ai.. tak tahu lak naper. cuma kalu ai menang ape² GA/kontes, baru ai kasi alamat opis dan nama sebenar ai sebab kalu kat umh mmg takde sape nak terima hadiah tu. nnt dpt kad celah pagar, kena amek kat pejabat pos plak. yg mcm tu cukup ai malas... hehehe... kalu kat opis, kalu ai takde pun opis mel ai leh terima. hahaha.. mcm diva plaksss.. *_*


 kau kan num, takkan tak tahu yg bambam tu anak buah aku.. ahaiii... 


 maya, soklan anda ai dah utarakan kepada tuan empunya kek tu..
jwpn beliau seperti di bawah

m
ada jugak beberapa kawan yg tya soklan yang sama. so, ai hidangkan dengan jawapan lorat nogori sombilan oleh brother rambut kenteng tu.. hehehe



sekian, tu je n3 ptg ni  
>_<

29 dok ngomen:

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

wahhh..penerangan incik rambut kerinting amat terang dan jelass..baiklah!

sha a.s said...Reply To This Comment

da mcm artist dah awak duk kena explain...hehehe

cheqna said...Reply To This Comment

amboi ko kak..
hehehe

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

akak dah order ciskek tu kek mr. curly.. memang kena sediak kurier sendiri.. harap esok ciskek tu selamat sampai.

ajumohit said...Reply To This Comment

wahhh bagusnya info ini, aritu nk tya jugak, sib bek dh dpt jwpn hehehe

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

nak komen ape ni?????ehehehehe...

Rinna said...Reply To This Comment

Wahh curlast laa jawapan :)

misya said...Reply To This Comment

macam kaunter pertanyaan plak

ADAN + LINA said...Reply To This Comment

TANYA BUKAN KENA BAYAR PUN.....!!!

bujal X said...Reply To This Comment

tapi saya tau akak kerja kat mana~tettttt!!!!haha~~

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

ini sudah baik...ko menjalankan kewajipan itu dgn berkesan sekali...hehehhehehe...

Eye_nee said...Reply To This Comment

Bujal Sokmo dia tauuuu..
terjawab sudah dari Mr Kerl pasal Cheese kek yg mengancam tu...

fiza said...Reply To This Comment

Terjawab sudah segala persoalan ☺☺☺

Yan said...Reply To This Comment

kalau dah biarlah rahsia maksudnya soalan tetap tak ada jawapan tu..hee

NM02 said...Reply To This Comment

bujal,

ssyyhhhhh!!!! jgn ckp org lain tahu!

Mommy Fara said...Reply To This Comment

sy bt GA pastu hadiah terus bg kat awak...hahahaha! boleh? takyah cari pemenang lain dah....baru ley tahu alamat tmpt keje awak kan? hehehehe!

ieda said...Reply To This Comment

amboi2 ... artis sorang nie .. ermmmm errrrrrrrrr ape nak tanye erkkkk
x perlah simpan esok ! ekekeke :))

qemaishak said...Reply To This Comment

bagus kak, buat entri jawab soklan ni, xyah duk reply satu-satu dah kan, kumpul lam satu entri je senang hikhik

ILA HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

hehe...

jawap jangan xjawap kan...ngeh3...

[sutera kasih] said...Reply To This Comment

sy pun cmtu jgk kak..kalo menang GA/contest or beli brg online je sy bgtau nama sbnr & alamat hihi

merahitujambu said...Reply To This Comment

sy tak kisah beri tahu nama..=)

Bui Junaidi said...Reply To This Comment

ciskek mr keli tu mmg nampak sedap..nk order,jauh pulak nk pos sampai ke kuching..caj pos mesti mahal..hanya mampu menelan air liur jer la..huhu

ieja amieja said...Reply To This Comment

salam kenal ye,
hahaha mmg dah lama tak blogging. bz yg melampau..
nie bru nak start berblog. hehe, tak tau nak komen apa.. anyway, cute lah ank buah tu, rasa nk cubit2 je..
actually, i dah followed u.. lama dah, hehe..

mr.curly said...Reply To This Comment

alamak! den dh mcm kak sri siantan la pulak..hikhik

~izan~ said...Reply To This Comment

ada sesi soal jawab plak sini yer...manisnya kurma ini hehehe...

kelakar la mekchu tu,kak sri siantan.mcm penah dgr tp kat majalan apa ek..hmm

wida said...Reply To This Comment

hiks..bagus sis buat n3 cam ni.
kdg2 kalau kita balas kat komen..org x baca balik

Cik Ina Do do Cheng said...Reply To This Comment

satu soalan, rambut ketak tu anak pelakon yang mana?

FIFIEY LYCHEE MARATION said...Reply To This Comment

hehe, banyak soalan dan jwpn nih:) best baca.

absolutely emy said...Reply To This Comment

wahhh.. ai suka juga makan ikan sardin ni...