Wednesday, July 20, 2011

wW # 5

wW
 .
.
.

tp nak ckp jugak skit
ini bambam testing baju raya utk hari kedua nnt

 naper rambut bambam mcm tu?
gelak separuh sewel mummy tgk bambam pakai baju kurung
bunga² lak tu  ^_^

" dah la mummy, sambung la gelak esok, bambam ngantuk ni "

bln depan bambam dah setahun
raya nnt insyaAllah dah bleh jalan tekedek kedek
bayangkan dia lasak dengan baju kurung
jenuh la nak kejar dia kat kg nnt


maceh utk jiran sebelah umh bambam yg sudi bagi baju kurung ni  sebagai hadiah beday bambam bln depan yg kebetulan dah nak sambut raya. bonda cakap dia pinjam bambam, ingatkan naper... upenya nak amek ukuran badan bambam. oh, sungguh terharu... eh, jiran dia tukang jahit baju kurung. hehehe...

61 dok ngomen:

misya said...Reply To This Comment

anak sapa tu comel ar,pkai baju kurung lg,tapi mama dia gelakkan dia.

ajumohit said...Reply To This Comment

comeynya bambam, so sweet kaler baju raya dia ni, nieza warna pink jugak ye?

NM02 said...Reply To This Comment

misya,

anak buah saya.. hehehe

:: Mrs.Eady :: said...Reply To This Comment

ALA HAIII..besor ke kocik tu??ekekekeke...

NM02 said...Reply To This Comment

aju,

tak.. raya pertama kami kaler ijo pucuk pisang.. ahaksss

Teratak Hami said...Reply To This Comment

Niza,
Color baju kita untuk raya pertama sama ler :-) Nanti kita ambil pics sama ye... macam le dekatkan??

Comellah bambam. Tu belum pakaikan tudung. Terkedek-kedek jalan dengan bontot tonggek membawa pampers.

Ati Masrif said...Reply To This Comment

dah ada baju cantik
kena beli sepit warna warni lak :)

~ yus ~ said...Reply To This Comment

ooo ijao pucuk pisang! Lawa..lawa.hehe

Comel bambam berbaju kurung, nnti raya kalau rambut dia panjang sikit mesti lagi sweet..:)

Kakzakie said...Reply To This Comment

Anak kakak dulu masa baru setahun-dua kalau buat baju kurung kakak lawankan dengan seluar panjang lebar, so tak bimbang jatuh. Duduk pun tak nampak yg didalam....:)

adarnadzmie said...Reply To This Comment

baju raya bambam dh siap laaa... huhu... acik nomi belum lagi... mcm ne ni??...

wah cumilnya bambam... nmpk ayu gitu...hehe

Cik Pah said...Reply To This Comment

amboi.. raya kedua masih pakai bj kurung.. ala ala wanita melayu terakhir gitu

@y@ng m@rin@ said...Reply To This Comment

Wah wah......ni sapa yang excited nk raya niyh...hik3...

aTy _faRed~ said...Reply To This Comment

comel.. huhu.... tapi macam kene pakse rela jer..hahaha... ;p

wahida said...Reply To This Comment

WW kah ini?

Ilhamny.com said...Reply To This Comment

tomel la bambam nih..

Ayuraza said...Reply To This Comment

aloooooo comeiiii je ek...
dah test baju raya ke2..pertama mana?? hehe

Mommy Fara said...Reply To This Comment

Alahai, comelnya die....dgn bju kurung tu...

kakcik said...Reply To This Comment

Ada bakat jadi model Bambam ni. :)

ratusiput said...Reply To This Comment

mesti cute kan tgk bam2 jalan kedek2 pakai bju kurung.kalau kebaya lg cun..tonggek je bumper bam2 nanti...rase nk cubit2 je..

cheqna said...Reply To This Comment

kata WW..
ko memang kak...
ehehehehe...cheqna tak leh berWW bagai sebab suka cakap kan...hahahaha
dah dapat bayang camana bambam ngan pakai baju kurung nanti....

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

wah! bambam dpt hadiah bday in advance, blh pakai raya lg..cantik colour sesuai dgn bambam..

*muka bambam nmpk rimas je pakai bj kurung, suka ke terharu tuh..??? haha

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

cantik baju ni...

ejaMaria said...Reply To This Comment

jangan raya nnt bambam asyik jatuh je dah la... iye la... dah la lasak... pastu pakai baju kurung... mau kain tersangkut kat kaki... ;p

Diana @ bilakukatacinta said...Reply To This Comment

sis: bkn men smangat lagi...hehe aura raye dtg menjelma sebulan sebelum ye??...hehehe..sy tak siap pepon..

Fieza79 said...Reply To This Comment

baik nya jiran bambam...
baju kurung pakai utk raya kedua..?hehe...bahang2 raya mula terasa ni...fieza tkde prepare utk raya lg pun...dlm pale ni pikir psl nak sambut baby je ngee...

AI said...Reply To This Comment

- WW tp byk ckp...huahaha

ct shah said...Reply To This Comment

sekejap jer bambam dah 1 tahun ek.time flies fast.anak saya pun nak masuk 2 tahun september ni.kak ena wat birthday dia kat ne?

ayanuts said...Reply To This Comment

he..he..bambam muka comel pkai bj bunga2

NM02 said...Reply To This Comment

ct shah,

mungkin kat mekdi kot.. tapi masa tu bulan pose... tgk keadaan dulu.

wardah @ fie shah said...Reply To This Comment

kak ena! wordless! wordless! ini dah berapa patah perkataan ni.

nak kena babab ni.

hahahaha..

Dee said...Reply To This Comment

comelnya..budak2 besar ni pakai baju kurung mmg cute..

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

hahaha comelnyee bambam pakek baju kurunggg....ada poket tak?buleh isi duett rayaaaa yuhuu~

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

alo2..cumelnya bambam ni...

eB ezrin said...Reply To This Comment

KALO JUMPER LA, Eb KISS2 SAMPAI LEBAM ;P

eT said...Reply To This Comment

haha...sume wat ww..tp xtahan nk cakap jugak...
bambam ni mmg sangat comel...baju kurung pon cantik...leh pinjam neh...hehe

aizamia3 said...Reply To This Comment

comelnyeeeeeeeeeeeee...

ikatankasihku said...Reply To This Comment

Hahaha, kiut bila anak dara rambut pendek, pakai baju kurung...nasib telinga dah tindik...nmpk keayuan kat situ..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...Reply To This Comment

den ingat kene dera tadi..eheheh bagusnye jiran mek jah

fazilzura said...Reply To This Comment

alahai comel nyeeee..

fiza said...Reply To This Comment

Tomeinyaaaa bambam pakai baju raya ☺☺☺

Cik Ina Do do Cheng said...Reply To This Comment

www ko ni banyak ayat ye. muka bambam tu kenapa excited dapat pakai baju baru ye.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...Reply To This Comment

kiut aje bila sikecik berbaju kurung.







*aku tak carik lagi baju utk raya..huhu..

dwaty said...Reply To This Comment

amboi3 bambam... kemain dia... macam baru bangun tido jer muka tu...

bestnya ada yang bermurah hati bagi hadiah baju kurung... nak jahit baju budak ni mahal...

eMMe said...Reply To This Comment

bam bam! pinjam baju kurung, cantik auntie eMMe tgk, bekenan plak...

ieda said...Reply To This Comment

alorrrrrrrrrrrrrrrrr geram nyeee akak tgk wehhhh !! .. eiiii

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

cantikla..boleh bawak ronda utk buat collection nnti hehehehhee

sW33tdARLiNG said...Reply To This Comment

wahhh bestnya ada jiran tukang jahitttt! i loikeeee

Anum said...Reply To This Comment

anak sape nie...
cutenya dia
geram anum tgk dia

Yan said...Reply To This Comment

cutenya bambam...

aDieyZa said...Reply To This Comment

comelnyer.. terserlah keayuannya.. cute!!

Wattie said...Reply To This Comment

Salam,
Awainya dah dapat baju raya, jangan lupa belajar posa ya.....

akak dah follow ya

miloais said...Reply To This Comment

kiut-miut gambo yg no 2 tu....!

Rinna said...Reply To This Comment

Comey bambam ngan baju kurung yer.. :)

Eye_nee said...Reply To This Comment

gamba kesatu tu nmpak muka bambam cam tensi jer kene pakai baju kurung

qemaishak said...Reply To This Comment

jatuh hati tgk bambam gelak camtu tu..gerammmmm

ILA HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

wahh..

bambam dapat baju raya gitu...comeil2...;-)

[sutera kasih] said...Reply To This Comment

comelnya bambam :)

~izan~ said...Reply To This Comment

sini pun ada ww ni hehe...

bdk2 kecik mmg comel pakai baju kurung tp anak2 izan biasanya sekerat ari je,lps tu mintak bukak,rimas agaknya nk lari2 pakai kain hehe

IDAZS said...Reply To This Comment

comel bambam berbaju kurung :)

cikbedahlaser said...Reply To This Comment

ya allah budak ni... comel nye.. get ready la mummy... ghayo ni ai nk lari2 anak d sekitar umh n sekitar nye... hehehehehehehe

@xiM said...Reply To This Comment

adusss comelnyaa..nak gak ada anak sendiri..