Thursday, June 23, 2011

tqvm # 2

jutaan terima kasih kepada mereka² yang sentiasa ingat pada saya walau ke mana mereka pergi dan di mana mereka berada. terharu sangat mereka ingat pada kita. sebab tu kalu ai pegi mana² ai cuba ingat pada mereka juga. itu balas jasa namanya. kalu pada mereka yang tak pernah bagi ape² pun pada ai, ai tetap ingat jugak. cuma tgk bajet jugak la. so.. jom tgk ape yg ai dapat dalam beberapa hari ni.

kek lapis dan FM dari sarawak ni pemberian dari pwinsez mata bulat. pia, nnt nak kirim kek ni lagik, hubby akak suker sangat. tak cukup katanya yang hari tu. nnt kalu nak balik, stime akak ye. akak kirim duit kat yu tau.

FM dari shanghai ni kiriman dari ATC cawangan saner. mmg tak sangka sangat dia leh kirim kat sorang staff yang baru balik dari sana atas urusan keje. camner dia leh ingat kat ai ek? ai tak pernah kirim pun kat dia. ke dia skodeng blog ai? mushkilllllll... ape pun... tq nina.

ini door gift dari pwinsez mata bulat lagik. baru² ni dia ada jemput utk majlis baby shower sempena kelahiran baby sulung dia dan hubby dia. tapi ai tak dapat nak pegi, mlm tu ada hal ngan family. esoknya dia datang jumpa ai dan bagi ini. tq pia dan zz. tak sabar nak tgk "little man" yu olsss... suker tgk muka pia skang ni. teserlah keayuan ibu mengandung.

ini pemberian dari orang jauh. nun dari kuantan sane. hahaha... jauh le sangat. tak sangka plak dia komen minta alamat. nak bagi hadiah misteri katanya. kami tak pernah jumpa. kononnya nak jumpa la masa pegi kuantan bulan lima tu, tak sempat plak. tq izan atas pemberian yang tak disangka ini. tanjat ai tau baca n3 yu tadi. ingat nak tutup terus blog tu.. ooo.. upenya hubby dia dah balik... ok, ai rela yu berundur buat sementara waktu.. tapi kalu ada masa, hapdet la ye...

ai suker ngan FM ni. hari tu kat langkawi tak tercapai nak beli FM gambar baju kebaya nyonya, masa tu nampak kat kedai deretan cable car, hubby cakap cuba tgk kat tempat lain mana tau lagi murah. sekali tempat lain takde.. sedih ai tau. tetiba, dapat plak FM yang lebih kurang.. suker ai tau. pemberian ini dari kawan opis juga rakan blogger iaitu shazana cumel. baru² ni dia ke melaka sambut ulangtahun perkahwinan yang pertama. sha, ai dah wish kat yu kan??? hehehe.

yang last ni dari kawan baik ai tak lain tak bukan kak jah "ape pun tak bleh".. jgn marah jah.. tu trademark kau kan skang ni. hehehe... pemberian ini sempena top 10 commentators. ai tempat pertama tau. nampak sangat aku tegar ngan blog kau kan jah.. sebagai penghargaan, dia bagi 3 barang dari langkawi. ala jah.. susah² jek.. aku malu la.. hahaha... bajet gedix plak aku nih. nnt balik kelate, aku beli kopok kat mu deh. ngan sos sekali. budu nak tak? 

kepada mereka² di atas, terima kasih banyak² atas pemberian dari korang tu semua. ai hargai sesangat. moga persahabatan kita semua akan terus kekal selamanya. pada follower² yg rajin komen, juga ai ucapkan terima kasih sesangat sebab korang rajin singgah kat blog yg tak seberapa femesnya ini. ai hargai tiap kali korang singgah dan tinggal komen. utk korang semua, meh ai nak jerit skit. korang bajet mcm ai jerit atas bukit dan terus bergema tau....


okeh.... nak sambung menikmati gcb beger ni... daaaaa

40 dok ngomen:

eB ezrin said...Reply To This Comment

perghh... murah rezki :)

sha a.s said...Reply To This Comment

sama² awak...psl awak pn slalu ingt kt kita..kak jah tu pn slalu ingt kt kite..u olss g mana² mesti beli smthing utk kite...so hnya tu yg dpt kite balas...

awak da wish kite la wak...dun worry :)

lately ni pn, kite byk dpt gift dr kwn²...seronok kn bile org ingt kite....alhamdulillah...rezeki namanye :)

sha a.s said...Reply To This Comment

ouhh lupe nk bgtau...kite nk g Jakarta - Bandung nnt, kite niat nk beli smthing utk awak n rakan² blogger yg lain..insyaAllah :)

kakcik said...Reply To This Comment

Nak cayang korang gak la.. ada adiah tak? :)

ajumohit said...Reply To This Comment

wah beshnya...menarik betul kek dan coklat2 tu

NM02 said...Reply To This Comment

sha,

aaaaaaaa..... nak kirim pisang salai cheese!!!!!!!!!!!!

NM02 said...Reply To This Comment

kakcik,

insyaAllah... utk kakcik pun akan ada nnt ye... hehehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

ALAMAK!!!!GCB BURGER?waaaaaaa....nak juga...

mcm tu la kwn2 kan....

♥Mrs.Eady♥ said...Reply To This Comment

bnyk nyer rezeki....tahniah beb!

fiza said...Reply To This Comment

Bestnyaaaaa...banyak dpt barang ☺☺

wahida said...Reply To This Comment

aku tak nak kopok!!!!!!!!!!

fazilzura said...Reply To This Comment

wahhhhhhhh besh nye, xdak ke sapo2 sudi kasi daku FM huhuhuhu

wida said...Reply To This Comment

murah rezeki sis..mcm2 jenis fm dapat, bestnya..

zee said...Reply To This Comment

Bertuahnyer..tak rugi ramai kawan kan?

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

murah rezeki tu..

btl kata zee, tak rugi ramai kawan..hehe

~ yus ~ said...Reply To This Comment

alhamdulillah murah rezeki niezza...

untung ada ramai kawan kan, termasuklah kawan blog..:)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...Reply To This Comment

ater...manenye ole2 langkawi..bak la mai seketui..agagaggaa

nila bes berblog. dpt mcm2. kwn dapat. adiah pon dpt..:-)

ejaMaria said...Reply To This Comment

baby shower tu majlis ape ek?
aku budak kampung... tak tau tu majlis ape... tak pernah pun dpt jemputan majlis camtu :(

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

waaa terharunyeee..ade n3 chumel tuk kite la..org baik ngn kita blsnye lgi baik..slalu bsyukur dgn ape yg ade..nnti pia blk pia blikn lgi kek lapis ye..23 july ni pia blk swak den 24 tu zz blk Kl nnti pia bg kt zz suh dia bg kt akak ye..akak g mne² pon xpenah lpe kite..

doakn littleman kami sihat & selamat ye..lps ni turn kak ina plak..msti makin berseri muka tu..hihi..

FM pia dh penuh peti besi..hihi..tp xpenah jemu nk mengumpul lgi lgi & lgi..

: baby shower tu ape??lebih kurang mcm kesyukuran sblm menyambut kehadiran baby..

munna said...Reply To This Comment

bestnya dpt banyak hadiah...yg gambar last sekali tu yg best....

misya said...Reply To This Comment

bnyak nyer hadiah,

Dee said...Reply To This Comment

itu untungnya baik ngan orang kan..hehehe..

ct shah said...Reply To This Comment

kak ena ada nak bagi sayer???ngeeee...:p

cheqna said...Reply To This Comment

makan gcb beger memang aiii jeles uuu

miloais said...Reply To This Comment

alhamdulillah... murah rezeki uols...
peminat pun ramai kekdahnya...

AzMask said...Reply To This Comment

banyaknyer adiah..

ieda said...Reply To This Comment

alorrrrrrrrrrr nak cayunk jugak !
syok kan bila diri ini selalu diingati :)

syariza09 said...Reply To This Comment

salam akak,

nk tanya ni, kalo kita pakai pas gomen utk masuk underwaterworld, kita dapat diskaun brp hinggit?

NM02 said...Reply To This Comment

syariza,

harga sebenar RM28 dewasa, kanak2 RM18

dpt diskaun RM22 dewasa, knk2 RM11. dlm website underwaterworld pun ada kasi tau. cer skodeng....

ZZnoor said...Reply To This Comment

sy suke entry ni,mcm terharu jgkla kan...ukhwah dan persahabatan ni, klu dijaga dgn baik, baiklah jadinya. trs semaikan kasih sayang dan keikhlasan, nescaya berkekalan hingga akhir hayat...insyaAllah kan sis...

ratusiput said...Reply To This Comment

nak jugakkkk...banyaaaknyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

Ya ALya said...Reply To This Comment

bestnyer kan....salaing ingat mengingati kan....

Cik Ina Do do Cheng said...Reply To This Comment

banyak hadiah ni mesti banyak orang sayang.

HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

wah...nak adiah jugak..hehe

sayang akak...ngeh3...;-)

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

bestnya...betul bila kita selalu igt kat org, org pun selalu igt kat kita...murah rzeki awk...

syg awk juga.....

maya amir said...Reply To This Comment

bertuah badan ramai kawan murah rezeki;))

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

sedapnyeeee..kite dah makan GCB jugerrr.. :D

mummysyafie said...Reply To This Comment

alhamdulilah..rezeki tu dear. sayang dia org kat awak

-oP_ida- said...Reply To This Comment

shukurnyaa siss....
rezeki dapat..melimpah ruah
palin tak tahan kek sawarak tuh..mesti sdap!!

fm nyonya tuh chantikkkkk

tiefazatie said...Reply To This Comment

wah..bestnya sis..murah rezeki sis nie...nmpk sgt sis nie baek ngn org kan..peramah gitu..hee..=)

psst..cantik ah FM kebaya nyonya tue!mana kawan sis beli ek?kt melaka ktne?nak gak cari..hahaha