Wednesday, June 1, 2011

menu petang

yu ollsss... meh nak selit jajan dikala petang pada waktu pejabat. biasanya pagi ai akan makan yang berat trus, waktu rehat ai akan tido atau bw atau ngadap pc skodeng mcm². bangun tido, solat dan ngadap pc balik. pastu perut mula lapar minta bantuan. ai tak suker sangat makan tengahari sbb balik dari keje ai dan suami akan singgah kedai pak aziz trus makan malam punyer. sementara nak tggu ptg lepas habis keje, ai akan turun koperasi bli ape² jajan utk kunyah². mulut mmg takkan reti dok diam.. hahaha. tapi tak le selalu.. kadang tu ai tahan je. tak mau ikut sangat kehendak perut yang memang selalu mengada minta bantuan.

ini salah satu yang ai suker beli. ada lagi yg lain, mcm² jajan tapi tak la semua ai nak snap gambarnya.. hehehe

selain dari jajan, ai suker beli chicken herb ni. tokei chicken herb ni terlebih peramah ngan ai. kadang tu tak terlayan ngan sikap mengada dia. rasa mcm nak picit urat tengkuk dia kasi diam sekejap. hahaha... korang perasan tak air yg selalu ai bli ni? skang ni ai ketagih plak ngan root beer klasik ni. lepas minum harus membuak² angin yang keluar. sangat best! tp tak boleh lawan ngan nescafe lah. kalu sehari tak pekena nes, boleh jadi sawan. sawan mcm tergilakan seth tan.. fahrin ahmad, sori..ai luperkan yu sekejap. hehehe

29 dok ngomen:

cheqna said...Reply To This Comment

kak..jangan sawan lebih2 ngat..
kang tak pasal2 tido luor kang
lalalalla

♥Mrs.Eady♥ said...Reply To This Comment

okey..aku pun sawan gak kalo 1 ari x kene nescafe!! :)

NM02 said...Reply To This Comment

cheqna,

takkan kena tido luar punyer... dia la rugi kalau halau aku tido luar. aku kan bantal dia. hahaha

Huda said...Reply To This Comment

jajan ni sedap makan time santai :)

wida said...Reply To This Comment

Alah..sy terliur kat aiskrem tu.

sha a.s said...Reply To This Comment

kenyang terus..kite x bape gemar jajan2 ni..hehe

zee said...Reply To This Comment

Waahh..manyak manis itu eskim ngan root bir..

yatt said...Reply To This Comment

sedapnyer makan petang cm ni.. hihi

fazilzura said...Reply To This Comment

wah , zr x leh plak skip lunch , kang ado yg kebuluq pehtu gastrik .. huhuhu ..

lalink7 said...Reply To This Comment

alamak..makanan dan air root beer tue adalah kesukaan saya..alahaii..husz suka sgt..

chichi said...Reply To This Comment

hamboii kak inaaa...hebakk mu..

ratusiput said...Reply To This Comment

huh kalau bulan pose tgk sme ni mau meleleh air mata :)

cik dah ganu kiter said...Reply To This Comment

menu ptg kami kat opis...msg2 dgn sebungkus kuaci,...

~@mOi ~~ said...Reply To This Comment

sya dah sawan kak tgok gambo2x makanan ni!!! adoi.... lapooooooooo

wahida said...Reply To This Comment

jah, sok pekena megi goreng kak ros nak?

aqishah said...Reply To This Comment

fuh sedap tu aiskrim... walaaaa

Mama AA's said...Reply To This Comment

mmm... cedap2

iduraz said...Reply To This Comment

tu dia...dah boleh berkelah dah kak..hehe..sedapnyer eskem tuh

~ yus ~ said...Reply To This Comment

haha..niezza sama dengan suami akak, hantu nescafe ya?...:)

ieda said...Reply To This Comment

huwaaaaaaaaaaaaaaaa mana nak cari chicken herb nie kat kontan ??
sila angkat tgn sape yg tahu !!!! :)

♥MAMASYAZA♥ said...Reply To This Comment

ice cream tu yang paling tak tahan, kegemaran akak tu

~izan~ said...Reply To This Comment

bab kudap2 ni mmg best layan..kdg2 tak perasan dh abis,nak2 kalau sibuk bergosip hihi...

padlie said...Reply To This Comment

wah.. semua best2.. tp dah lama x layan...


CsP nak bagi Hadiah!!!

Cik Ina Do do Cheng said...Reply To This Comment

you mintak sikit, cik ina lapar. ko picit tengkuk dia sukalah dia. ko hentak je tengkuk dia, mesti mulut dia diam.ekekek.

piNky LuCiA said...Reply To This Comment

Sory. Bz. Tak sempt nk blogwalking.. Huhu

maya amir said...Reply To This Comment

chicken herb tu nmpk sungguh2 menggiurkan:)

norhidana said...Reply To This Comment

alah2 sedapnye jajan2 gitu, lama tak mkn sambil2 nengok tv sejak peknen n ada drh tinggi nih... uhuhu

tp tgk akak nyer chicken herb tu bestnyer terliurrrrr....
best tul ofis akak siap ada koop yg senang nk beli itu ini...

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

byknyer jajan..sukeee...sy mmg gila kalau dpt jajan mcm ni, nak nak skrg opis dkt jusco, hrs beli hari2..haha

terliur tgk chicken herb tu...slrupppp...

mummysyafie said...Reply To This Comment

macam² ada..tetiba nak cari jajan kat pantry