Wednesday, June 1, 2011

rawatan muker

ni nak tya, suami yu ollss mcm suami ai tak? wah... dah mcm cik kiah dok sembang ngan kak jah depan tangga umh dok citer hal suami memasing... hehehehe...


tak, ai cuma nak tya, suami yu ollss selalu tak pegi wat rawatan muker mcm suami ai ni? suami ai kena sebulan sekali pegi sebab dia jenis muker bermasalah. bukan masalah berat pun, cume dia mmg jenis orang yang suker jaga keterampilan. jgn kan kata muker, satu badan dia kena perfect. ai pun jarang wat facial sebab dia cakap muka dah cantek.. tak payah nak membazir duit. auchhh!! terkangkang rasanya dia ckp muka ai dah cantek. hahaha... ai jenis tak kesah, pakai ape saje jenama cuci muker, semua ok. kadang lepas sabun satu badan, ai sabun muker sekali...

korang pernah tak lepas sabun badan, sabun muker sekali? (0__0)   itu je kesah hari ini.

38 dok ngomen:

Ayuraza said...Reply To This Comment

saya la paling jakun sebab tak penah buat facial..ekekeke

♥Mrs.Eady♥ said...Reply To This Comment

laki aku mmg jaga penampilan & muka tapi biase dia beli & pakai pencuci muka dia je la...tak penah lagi facial :)

Cik Ina Do do Cheng said...Reply To This Comment

cik ina suka bab facial ni, jangan dia picit jerawat udah, amboi kalau cik ina suruh suami mahu dia jegil biji mata. memang hampeh dia tak pernah lagi facial ni.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

masa tecik2 dulu selalu la lps sabun badan pastu sabun muka...

chichi said...Reply To This Comment

aikkk..sama lak topik kita hari ni kak ina....

sha a.s said...Reply To This Comment

Cik Suami kite hanya g salon bwt hair treatment,so everytime pegi salon,dia akan join sekaki la kn...bab muka,slalunye i yg buatkan facial utk beliau..sbb i slalu bwt facial sndiri kt rumah..lg puas hati..:-)

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

en. suami tak ke sallon.. tapi selalu mintak akak yang memfacialkan muka dia...

ratusiput said...Reply To This Comment

wakakakaka..siap terkangkang lg kena puji.cik kitol tak pernah g facial.to dia suke mandi minyak wangi :)

bujal X said...Reply To This Comment

alhamdulillah kulit muka saya spesel~~haha~~

ct shah said...Reply To This Comment

laki aku tak penah cuci muka kecuali kalau muka dia betul2 rasa melekit dan gatal2 baru terhegeh2 nak pi cuci ngn pencuci muka aku.kitorg share nyah.:-)

iduraz said...Reply To This Comment

suamiku tak kisah nak cuci2 muak sgt..katanya muka dia dh suci..buweekk..

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

phewiittt..nk ngorat la camni..dh facial ni mksti lgi encem..hihi..tgk wat facial trse lme lak x g spa..hihi..dlu slalu g ngn mum n dlm mse yg sme mum la sponsor..skrg pewut dh bulat memboyot ke dpn camne je nk rendam lam air susu..hihi..cam badak chumbu jew..hihi

So Shy Lady said...Reply To This Comment

hahaha zmn kcik2 dulu pnah la sabun badan muka n dgn rambut skali hahaha

laki akak t.pnh facial pon. klau mood rajin dia blasah cleanser akak je

munna said...Reply To This Comment

en abg munna kata dia pernah pegi facial sekali je..itupun sebab esoknya dia nak pergi menikah dgn munna... lepas tu cuma cuci muka sendiri je kat rumah...

eLLy said...Reply To This Comment

Nok im backk!!!!
ko tak rindu ake ker ;p

NM02 said...Reply To This Comment

elly,

mau tak rindu! mcm separuh giler dibuatnya... kau diam menyepi mcm aku kehilangan pasangan kembar je. hahahaha

cheqna said...Reply To This Comment

cheqna tak leh weh...lagipun i kan pakai shower..muahahahahaha

HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

akak...

kalau xdak suami cmna neh...heheh

nak kwain jugak la..huwawaw

~izan~ said...Reply To This Comment

rajinyer..bagus la..kalau asben izan hmm mimpi jela kot nak suruh g facial hehe..

nnt email izan tau details!~

aDieyZa said...Reply To This Comment

en.suami suka gie spa tp xde lah stp bulan..

muka zana sensitif, so kena pilih pencuci yg betul2 sesuai jer..

wahida said...Reply To This Comment

laki aku lagi tak heran buat facial ni jah..dia cuci muka pakai pencuci muka je kat umah...
aku pun tak nak dia hensem sgt jah...kang ramai lak org duk ngorat dia...ahaks!!

ieda said...Reply To This Comment

ooo yerlah dikkk yg penting kesihatan tuu kena jaga .. kalau hubby adik jenis wajah bermasalah kena jaga ... tapi tulah x ramai lelaki yg prihatin kan ..

adoii sabun bdan buat cuci muke alamatnya jahanam muke dikk wehhhh huhuhuhuh

ainnoraini said...Reply To This Comment

tak diherannye pasal muka nye tu...
kak ain jer yg selalu buat facial kat mukanye tu kat rmh...

pencuci muka pun kite yg belikan kalau tak mau diguna sabun mandi jer...hihihi

AzMask said...Reply To This Comment

kita kalau buat facial mesti berdengkur punya...

yatt said...Reply To This Comment

kalau muka jenis tak de prob.. ok je hentam je la pakai apa pun.. hehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...Reply To This Comment

somi sy..if ade urusan kat kedah, masuk thai sat..sana facial murah gilor....if tak, mmg takde la dia nak g facial bagai tuu huhuh

senah, den tak penah cuci muka ngan sabun sekali..tapi cuci muko ngan ubat gigi ado..ko ado? agagagaga

~Siti Hajar~ said...Reply To This Comment

hahaha...sy selalu sabun 1 badan sekali dgn muka..ekekekek...tp muka sy ttp maintain cun..perah santan..haha

LaDy DrEaM's... said...Reply To This Comment

buat masa nih belum pernah buat lagi... hihihi

Mr. Suami saya memang macam suami akak, tapi dia tak la buat kat luar... cuma minta saya tolong buatkan menggunakan product yang saya pakai ajer ler... huhuhu

erienz said...Reply To This Comment

baguznye, rajin tul buat facial...husben kite yg sll buat, sabun badan ngan sabun muka sekali...kite x lah...kena pakai produk...hehehe..

-oP_ida- said...Reply To This Comment

BAGUS nie........
kalo suami nida, jenuh paksa suh buat..hahah sebab muka dia banyak BULU..kikikiki

Dee said...Reply To This Comment

suami dee dulu tak jaga..pastu dee paksa dia pakai mustika ratu n siap ambil pil lagi..pastu ok dah sket muka dia..skrg dia x pakai apa2 dah..sabun biasa je..tp muka takde jerawat..hehehe...

NM02 said...Reply To This Comment

mek rose,

aku tabing spring la sbb kau lagi hebat pada aku... gosok gigi terus gomol kat muker sekali ubat gigi tu. hahahaha...

Gieyana said...Reply To This Comment

wahhh...mmg mjaga ketrampilan somi uols..tingin nk g facial gak nih..tp asyik kesuntukan ms n x da owg jg Nureen time weekend..

Fieza79 said...Reply To This Comment

asben fieza tk pnh berfacial2 ni...jnji tkde jerawat ok la...kalau tak mau di paksa dia jaga muka jgk2 hehee...

fieza yg kerap jg muka...nak pakai sabun murah jgn harap la nnti berduyun2 jerawat timbul ngeee...

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

kne bukak kamus ape maksud facial?? hehehehe

NM02 said...Reply To This Comment

sahrom,

hahahahaha.... nama manja la bro

bunga said...Reply To This Comment

jom kita facial..

ajumohit said...Reply To This Comment

wahh dh lama tak memanjakan diri ini