Tuesday, May 10, 2011

Mummysyafie GiveAway

hari ini dimulakan dengan giveaway yg telah ditag oleh ratu siput. makaceh RS sebab sudi tag ai. xceli, mummy syafie ni mmg geng blogger ai pun. masa dia wat n3 pasal GA ni, mmg nak join tapi memandangkan tarikh tutup minggu depan, ai mcm lengah² skit lah. tapi bila dah RS tinggal komen pasal GA ni, ai terus buatlah. nak baca syarat, sila ke blog mummy syafie.

 

dengan ini ai nak tag  ejamaria, ainnoraini dan afazilzura. ha.. silalah buat dengan penuh kasih sayang ye. hehehe... jgn malas, ini GA aje bukan contest pun. sambil tutup sebelah mata pun leh buat. wah, mentang² dah buat. hahaha... hadiahnya adalah ini. pesanan di akhir syarat tuan penaja berbunyi begini "Akhir sekali jangan lupa tinggalkan perkataan "saya nak GA ini" berserta url 'contest' peserta di ruangan komen."  selamat mencuba nasib kepada tiga peserta yg ditag juga utk diri sendiri. baibai!

12 dok ngomen:

ratusiput said...Reply To This Comment

ha dh buat pun...ehehe...sape lah yg bertuah dpat purse guess tu ye...fuh kiri fuh kanan...fuh depan dan jugak blakang.

kakcik said...Reply To This Comment

Semoga berjaya mendapat hadiah. :)

sha a.s said...Reply To This Comment

gudluck!

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

good luck darling! :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

selamat berjaya...

munna said...Reply To This Comment

good luck ye...

sW33tdARLiNG said...Reply To This Comment

gud luck!!

ainnoraini said...Reply To This Comment

ade name kite laa...
tq...

cikpuanhady said...Reply To This Comment

menarik nih..nak join jugak..good luck..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

good luck dik, mana tahu ada rezeki, menang gitu.

fazilzura said...Reply To This Comment

ayokk ado TAG lew...
nnt zr wat dgn penuh kasih syg & manje2 yek ..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...Reply To This Comment

rezeki terpijak ni kot