Tuesday, May 10, 2011

terima kasih kepada dia dan dia

bungkusan ini selamat sampai pada jumaat lepas lewat petang dah. nasib baik masa tu ai tak balik lagi. 

FM dari kota london ni ai kirim dari ana suzana yang bercuti bersama keluarga ke paris. pergghh... telan air liur je la tgk n3 dia masa kat sana. semua tempat yang dorang pegi best² belaka. eh, ingat tak ana ni sapa. ala... yg ai menang tudung pearl haya dia tu. hehehe... semenjak itu kami terus berhubung sehinggalah ke sms dan sekali tu dia call ai. suara dia ala...............hai.. sangatlah comel. mcm suara anak² kecil yg manja. tgk la tuannya jugak. kecik molek je. tabing spring la kat dia sebab walaupun tubuhnya kecil molek, tapi pegerakkan dia bersama anak² cukup pantas. nak citer banyak pun tak  guna, silalah ke blog beliau kalu nak tau lebih lanjut. so ana, terima kasih sesangat sebab sudi layan pesanan dari ahkak mu ini. jgn serik yooo..fm ni dah selamat dilekat bersama kekawan dia yang lain kat fridge umh ahkak kau ni. *___*

satu lagi ai kirim kat kawan opis ai nama dia shazana. oh... yg ini bukan dia yang ke dubai, akan tetapi en. suami dia yang kesana atas urusan kerja. hehehe... muka tak malu sungguh aku ni kan. hei... ai  nak kirim duit tau, tapi dia yang tak mau. ai nak cakap ape kan... rezeki jgn ditolak. sebagai balasan, nnt ai belikan dia fm dari australia, eh gedebushhh.. perasan la nak sampai ke sana. hahaha... fm dalam mesia jo yang den mampu. buleh yo sha? ekau tak kesah kan.. yg ini pun den dah lekat sebelah ngan fm dari ana tu. ha.. dok la bekawan korang kat situ yo. tq sha [ucapan sambil angkat tangan tinggi]

ada lagi pemberian dari kawan² yg lain. gambar dalam xternal tak bawak. nnt sambung lagi ucapan terima kasih ni pada mereka² yg lain plaks.

oh ya, fridge kat umh tu dah hampir penuh dengan fm. bila nak amek gambar tempek kat sini pun tak tau. tunggu lah nnt.... bai bai!

41 dok ngomen:

LiErOSe~QiEmi said...Reply To This Comment

wahh.. ni betul2 suka fm ni, siap kirim dengan hubby kawan tuk belikan.. comel je hihih...

Ati Masrif said...Reply To This Comment

seronoknya..

kak ati pun FM collector
takat ni london dah ada tp
dubai lum lagi :)

ratusiput said...Reply To This Comment

kite pun dah setat kumpul fm wak...tp tak byk lg...

~ yus ~ said...Reply To This Comment

wah seronok tu dapat fm dari jauh.

fridge akak pun dah hampir penuh dengan fm, mana nak tepek lagi entah..huhu

wida said...Reply To This Comment

london tu..best.
kalau sis pergi sana..sy kirim ek

ibu qaleesya said...Reply To This Comment

untung la die ye dapat free

ejaMaria said...Reply To This Comment

emmm... saya bukan pengumpul fm... :(

suke kumpul rm... ok gitu... hihihiii

cheqna said...Reply To This Comment

beshnya dapat makan angin...

NM02 said...Reply To This Comment

wida,

pegi mana? london? dubai?

dalam mimpi je la wida...

hahahaha

NM02 said...Reply To This Comment

eja,

kelas kau nok... pinjam rm mu skit..

(0__0)

munna said...Reply To This Comment

cantiknya FM...munna pun baru je berminat dgn FM ni sejak 2 menjak ni...yg ada pun dlm malaysia je..plg jauh dari Bandung je

wahida said...Reply To This Comment

jah, jom gi Paris!!

sha a.s said...Reply To This Comment

wahh...ade n3 utk kite la...ehehe...sama² kasih yer...len kali kite travel mana², mesti x lupe la kt awak yg comel ni...

kt umah kite pn da penuh kt fridge....

kite nk p jakarta-bandung ni, insyaAllah kite beli utk awak k.....

NM02 said...Reply To This Comment

jah,

PARIS????? jom....

NM02 said...Reply To This Comment

sha,

jakarta lain, bandung lain tau. hahahahaha

cik zilla said...Reply To This Comment

sy jelesssss...

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

seronot nyer :)

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

waaa syoikkkknyeee...kalo kak iena g melancong jgn lpe pia tau..kne double sbb baby nk jugek..hihi

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

hohohohooh...bestnya....

ajumohit said...Reply To This Comment

wah bestnya

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...Reply To This Comment

FM london kite dah ade..yg dubai je lom ado..hurmmm

Encik Suami said...Reply To This Comment

WAH..BESTNYE DPT CENDERAHATI DARI LUAR NEGARA.
KER MENANG GA NIE?

NM02 said...Reply To This Comment

ES,

tak lah... ini kiriman manja je. hehehe

Encik Suami said...Reply To This Comment

Tadi saya terjah blog ana suzana..
bila saya terjah...
Jeng3x..setelah saya amati betul2,
suami dia merupakan kawan baik saya masa kat kolej dulu.
Keciknye dunia nie kan NM?

NM02 said...Reply To This Comment

ES,

la.... ye ke.... keciknya donia... dah bagi tau ana ker?

Encik Suami said...Reply To This Comment

Haah.Mmg confirm suami dia tue kawan saya.saya dh tinggalkan komen kat entry dia yg pasal tido sepanjang perjalanan n tinggalkan jejak kat shoutbox dia.

sha a.s said...Reply To This Comment

yer lerr..nnt i belikan jakarta lain, bandung lain okayyy???

doakanla kite jd jmpe kt kuantan...ehehe..dpt jmpe kak ieda n kak izan :)

anything jumaat kite cnfirm balik k dear?

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

santeklah... suke kumpul ye..?

Cik Pah said...Reply To This Comment

oh ..nak pergi australia ker ? haha..itu doa kan.. mana tau satu hari insyaallah makbul..

HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

bestnya..

ini la sangat sangat sangat kejelesan...hehe...nak jugak..haha

Yan said...Reply To This Comment

Nieza,

yelahh..

bapak kakcik meninggal sudah..

kalau tak ada masalah, teringin nak ziarah kakcik.

cikpuanhady said...Reply To This Comment

waahh..comellah fm tu..

p/s : ha, nak dak fm swiss? ingat nak gi beli hujung minggu ni..pilihler nak yg mana satu kat blogshop ai tu..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Softtouch [Hanim] said...Reply To This Comment

nya dpt fm..sy pun skrg br nk kumpul fm nie..siap kirim kat kwn lagi..tp bila kita bg duit dia xnak...

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

Amboi meriah ngan FM, brblog ni best gak kan. akak pun pengumpul FM, yang anak akak pulak pembuang FM.baguskan, penat je akak tepek kat fridge . Mesti fridge ko dah penuh ngan FM

norhidana said...Reply To This Comment

waaaa bestnyer dpt fm jauh2 gitu... dana pun suke gk kumpul fm nih, tp baru berjinak lah kak... tp yg bnyak dlm mesia je... paling jauh obersea nyer dr HK ngn spore je hehehe

Ciklinn said...Reply To This Comment

i pun colecctor juga.... tapi masih sikit jer baru.... i pun sama suka pesan kat org hahahhaha

LaDy DrEaM's... said...Reply To This Comment

Warghhhhh besh nyer dapat souvenir dari kawan2... Jealous u...

eB ezrin said...Reply To This Comment

wah murah rezki u :)

chekna @ mama ziyad said...Reply To This Comment

wah.. bestnya... fm london & dubai tu...

Adyla said...Reply To This Comment

wah.....bestnyeeee...

-oP_ida- said...Reply To This Comment

wooooo beshnyaa.....rezeki neh