Monday, April 25, 2011

cuci mata jom

hahaha... gelak dulu bleh. baca komen pasal seri muka tadi, memasing balas walaupun ai liat, tapi tetap ada n3 pasal makan. ahaksss... nakal tau yu ollss.. 

utk lebih mengukuhkan blog ini mmg penuh ngan n3 pasal makan, jom jamu mata korang petang² ni dengan dominos pizza ni.. aterrrr... terliur tak?




tengok, bambam pun dah pandai makan sendiri. tapi dia tak makan pizza, dia makan roti je. 

kadang² roti boleh dijadikan henpon... "alo mummy, tolong belikan bambam cekelet ye"

hari² saya akan rindukan dia. skang dah pandai gelak mengilai... bakal mewarisi gelak mummy dia kot. hehehe... dia suker bila kita cakap ussseeeennn.... 


eh, lupa plak pasal pizza tadi. mula² beli atas permintaan en. ayah, pastu  selang dua hari, order lagi atas permintaan kak sue. perkara sedap mcm ni mana leh tangguh nak² kalu ada yg sudi belanja. tq mak dan kak sue atas benda² sedap mcm ni..

42 dok ngomen:

sha a.s said...Reply To This Comment

bersiaran dr jauh...huihh, lapa pulokk

wahida said...Reply To This Comment

BBQ chicken domino feveret kami sekeluarga!!

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

lapar!lapor!lapaapaaaRR!! :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

huihs...ko ni memang mengugat keiman mak je...

~izan~ said...Reply To This Comment

wah..nak pinjam henpon canggih tu..agak2 org yg di call tak angkat,bley telan je henpon tu hehe

Aidanisme said...Reply To This Comment

alahaaaiiiii sedapppppppp
macma nak jugak la balik nati.. hehehe

cik cakcibo said...Reply To This Comment

hahaha.. asal bam bam suka perkataan usseeennn tu .. dia teringat useennn wilcha ker?

pandai makan!!!! pegang roti kiri kanan lagi

ctiza said...Reply To This Comment

wah nmpk sgt menggoda iman walau baru lepas pekena pizzahut. nak try jugak!!

kakcik said...Reply To This Comment

Esok2 ajelah kita diet, ya Niez... hehehe... :)

Gieyana said...Reply To This Comment

perghh sedap giler tgknya..mmg nk suh hb belikan mlm nnt..kekeke

bujal X said...Reply To This Comment

bambam!!! nak sikit~~

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

ayam apa tu?nampak sedap. ko ni cam nak suruh akak beli piza domino je, dah lah baru bukak kat rumah semalam.

HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

petang ne ila baru nak beli pizza....setengah harga kan...nyum3...

NM02 said...Reply To This Comment

sha,

mu kat ner? jauh sangat ker 17 ngan 16? ke mu ngan seberang laut??

NM02 said...Reply To This Comment

izan,

hahaha... lawak la kau. itu kira bagus kan, tak boleh pakai ta[i boleh makan. ngap aje

NM02 said...Reply To This Comment

cik cakcibo,

dia suker gelek tangan mcm usen tu... dia pun layannnn

NM02 said...Reply To This Comment

kakcik,

hahahahahahahaha... perli la tu... *___*

NM02 said...Reply To This Comment

cik ina,

ha, ape lagi.. terus call la.. try mafin dia sekali.. cam best jek

NM02 said...Reply To This Comment

honey,

haah dear... skang tgh promosi

sha a.s said...Reply To This Comment

awak, kite x masuk office hr ni..MIL kite masuk hospital seremban...jauh la ni haa.....esok kite dekatla dgn awak balik :p

ajumohit said...Reply To This Comment

alamak sedapnya bambam mkn pizaa!!!

wida said...Reply To This Comment

Tu baru dapat makan roti dah eksaited jer rupernya..kalau dapat makanan lain cam ner lah yer, comel!

Mimie.Candy Cane said...Reply To This Comment

BBQ chicken domino terbaek dari ladang..tp syg kt kuantan takde domino's pizza..uwaaaa...

amboi dak demok sukanye dia mam rotiii...

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

memamng membunuh entry ni.. sampai tak leh berhenti telan air liur.. bila perut tengh lapar ni

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

huwarggghhhh...msk belog akak jek mesti air liur ngences..uhukkk~

absolutely emy said...Reply To This Comment

wei.. wei.. wei..! saya puasa ni awak..! hahaha.. sabar2 itu separuh daripada iman.. :)

ieda said...Reply To This Comment

huwaaaaaaaaa mencik2 .. dah lama nak try dominos nie .. tapi kat mana ada jual huhuhhu

NM02 said...Reply To This Comment

haah la kak ieda, kat kuantan takde kan... alahai, turun kl la kalu gitu

Cik Pah said...Reply To This Comment

hahah.boleh ek ? dijadikan handphone..

uishh..sedap dominos.. kene beli nnt ..

Queen said...Reply To This Comment

dem..sekarang betul2 lapar okeh..hukhuk

Yan said...Reply To This Comment

DOMINO'S pilihan kami sekeluarga...

Oasis said...Reply To This Comment

Balik offc nanti saya ingat nak gi serang dominos la...lapar nih.

norhidana said...Reply To This Comment

ohoooo berdosanyer dirimu kak...
mengterliurkan diriku ini...
sdpnyer piza tuh...
emmm sambil2 telan liur nih

Farihah said...Reply To This Comment

hi nieza...erkk..tgk komen awak..banyaknya...saya ni jenis segan nak bertegur sapa ngan org yg dah femes blognya. nway thanks sudi jengah blog saya yg tak seberapa tu. Awak suka FA??? saya pun FA gak...tp bukan fahrin la..but Farihah Ahmad...hehehe

eelobor said...Reply To This Comment

ini bukan cuci mata lagi, tp menyebabkan perut tak senang duduk. huhuhuhu

Fieza79 said...Reply To This Comment

betul la..bkn cuci mata dh ni..dah perut jadi pedih2 rasa nk makann...

sjk preggy tk dpt lg pizza...huhuu

MeMHaliD said...Reply To This Comment

sodap lak ai..mencabar seleraku sungguh..aummmmmmmmmmm

ratusiput said...Reply To This Comment

bersungguh muka bambam makan roti tu...penuh perasaan... :)

LaDy DrEaM's... said...Reply To This Comment

Arghhhhhhhh lapar belik perutku ini bila baca n3 u ni tau... Apa pun terima kasih ler buat saya lapor...

Mutalib attholib said...Reply To This Comment

Dominos piza memang menjadi pilihan kami suami isteri waktu santai2 dan takala malas nak keluar rumah..

Dan yang pasti, mesti pilih yg Chessy Double Decker! Pergghhhh.. huhu

mamasuri said...Reply To This Comment

terliur tgk pizza ko ni..nasib baik aku diet ok..

mummysyafie said...Reply To This Comment

camne nak diet ni..bila tengok entry ada gambar menyumbang lemak yang tinggi..hihihi...