Monday, April 25, 2011

liatnyaaaaaaa

hi yu ollsss... i'm back!!! windu kat ai tak? hehehe... ai windu gilers kat yu olsss tau. tak sempat nak singgah umh korang lagi ni. 2 hari mc banyak nau email nak kena belek. lepas ngadap email, ngadap plak gosip artis. ahaksss.. nakal tak ai.. tapi kerja jalan okeh. 

4 hari berehat dengan tenang dirumah, hari ni masuk keje liat bebeno. mula² pagi ni terjaga jam 5.30. ingat nak baring lagi seminit dua, sekali telajak kau. hamek, mula tgk jam dinding baru jam 6. bangun nak tutup ekon, capai remote atas meja, ternampak jam hubby, sekali terbeliak biji mata, sudah 6.30 woooo... sudah lambat woooo...

ape lagi, do re mi la jawabnya.. hahaha... tapi do re mi ai pun, ai mandi betul tau. bukan celup² mata je. hehehe.. bila kejut hubby, wah... dia punyer mengeliat mcm baru jam 6 pagi. hei... jam tu bateri kong le cayang.. terus zasssss... mencanak bangun tegak.

gambar di atas adalah pinjaman dari pakcik gugel semata. walaupun yang hijau tu seperti liat sedikit, tapi sedap dimakan. tanpa yang hijau tu, tak bermakna kuih seri muka ni. yang hijau tu la memaniskan kuih ini. cuba telan pulut tu je, ah... kosong rasanya. begitulah antara ai dan blog ni. ada blog tanpa ada cerita terkini, tak bermakna rasanya. hehehe... sekian cerita mengarut saya hari ini. kalu paham, baguslah. kalu tak paham.. sudi² la pahamkan jugak. *__"

suker hazama dan fina dapat masuk af. tetiba...

33 dok ngomen:

~izan~ said...Reply To This Comment

tetap ada gmbr makanan hehe...

sedap tu kuih seri muka...siap jd perumpamaan blog dah hehe

NM02 said...Reply To This Comment

haah la izan, mcm ai dan makanan tak dapat dipisahkan.. ahaksss

IDAZS said...Reply To This Comment

suka mkn kuih ni, tp sy mkn pulut je, yang ijau tak suka. hikhihkihkih

cik dah ganu kiter said...Reply To This Comment

dah sehat ker?

sedapnyer kuih..kat sini panggil tok aji serbang...

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

yess..i pun buat-buat paham jek :)

wida said...Reply To This Comment

sis ni asyik tepek gmbr makanan jer..tergugat perut sy tau!
tiba2 rasa nak makan seri muka:)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

wah sudah ada ye arini....rindu la jg sikit2 tu....

kakcik said...Reply To This Comment

Kakcik kalau makan kuih tu, kakcik makan yang hijau je! :)

HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

nyum3...

kueh tu ila makan yg ijau jer..

hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...Reply To This Comment

dah lama tak mkn kueh ni sbb pulut tu takleh nak makan..angin satu badan..huhu

Ina said...Reply To This Comment

liat ke??..kalau pandai buat..tak kot..sedappppp

ejaMaria said...Reply To This Comment

dah la letak gambar makanan... siap ada perumpamaan plak tu... hadoiii... tetiba teragak nak cari kuih seri muka tu... :(

norhidana said...Reply To This Comment

hehehe ingtkan nk bgtau yg kuih tu liat bebeno... rupenyr akak yg liat yek...
biasalah kak time2 ari isnin nih mmg liat bebeno nk keje kn...

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

pagi ni mmg liat sikit nak bangun.. kuih hijau tu memang sedap.. ada air kopi mmg masuklah

ratusiput said...Reply To This Comment

welcome back my dear :)

Rinna said...Reply To This Comment

owwh dah sihat yer.. bagus laa..tuh rajin2 koje yer.. hmm..sedap..kuih serimuka tuh.. :)

ieda said...Reply To This Comment

dah .. dah lepas winduu dah ekkeke

bujal X said...Reply To This Comment

eh mata suda ok???

fazilzura said...Reply To This Comment

hhuhuhu betui2..
zr pun dh a week kt umh , psl domam ..suspek denggi .. ni 1st day keje , buhsannnnnn lew...

aDieyZa said...Reply To This Comment

zana pun suka fina masuk af.. tetiba jugak la.. hihihi

siap ibaratkan blog dgn kuih seri muka.. sgt berfalsafah yer.. hihihi

Ati Masrif said...Reply To This Comment

salam,

rasa mcm tak faham..??

awatnya :)

Yan said...Reply To This Comment

weeiiii...jangan liat2 nanti terus bantat..hee...

syariza09 said...Reply To This Comment

ingatkan citer pasal kuih tu..hehe

cik cakcibo said...Reply To This Comment

hahaha...rindu rindu..welcome backkk.. kembali bersiaran ya!!!

chekna @ mama ziyad said...Reply To This Comment

mmg bila dah lama cuti, nak start keje balik rasa lemau je kan... pe pun, kuih tu mmg sedap.. suke..suke..suke..

eB ezrin said...Reply To This Comment

ha ha ha... walopn xphm... kueh tuh nmpk sgt sedap... aku ngap dolo... ;p

ct shah said...Reply To This Comment

vote for fina & hazama!caiyok!caiyok!

Dee said...Reply To This Comment

seri muka mmg my favourite..tp kalo arwah mak buat..yg hijau tu ada tambah rempah ratus tau..sedap..

mamasuri said...Reply To This Comment

ahh..sedap pulak kuih seri muka tu...pagi esok kena cari ni..

Queen said...Reply To This Comment

faveret ni..kalau org pandai buat...pulut die mesti lemak asin sikit....makan saje pun sodapp..hehehe

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

come back tetap ngan gambar makanan. sedapny seri muka dipetang hari.

sha a.s said...Reply To This Comment

sempoi....

absolutely emy said...Reply To This Comment

rasa macam paham.. walaupun buat2 paham.. (-_-)y