Thursday, April 21, 2011

award utk korang semua!!

ai terpaksa redha dengan penyakit yang ai tanggung sekang ni. atas nasihat kawan baik yang best itu, demi tidak mementingkan diri sendiri, ai terpaksa akur dengan mc 2 hari tu.  kesian kat dia.. dia pun cam dah kena tempias jek. sori la kak jah. harap itu bukan hasil jangkitan dari aku. sangat sori okeh. sebelum ai bersendirian di rumah, ai nak kasik award utk 400 follower ai setakat ini. terimalah!!


kalu sudi tempek la award ini kat sidebar korang. 400 follower sejak blog kedua ini ditubuhkan pada 26 oktober 2010. terima kasih pada yu ollss semua kerna sudi singgah sini dan mengikuti perkembangan niezzareenamemory02. terus bersama kami dalam jalan² cuci mata. korang mmg best!

pada follower² yang saya masih lom follow balik, sila linkkan alamat blog yu ollss, senang ai nak serang balas. 

35 dok ngomen:

♥ Mrs.Eady ♥ said...Reply To This Comment

i dtg hamikkkkk :)

b a m b a m ' s said...Reply To This Comment

<--- dak nie pon kena hambek gak ek..ekkekeke.. :D

ZZnoor said...Reply To This Comment

tq kak ienaa!! sy amik award ni! skang!!

zee nazeri said...Reply To This Comment

Nak jugaakkk..tentiu..

Oasis said...Reply To This Comment

Saya Nak!!! Terima kasih...terima kasih

padlie said...Reply To This Comment

eh, kesan lipstik..
amik yer... :D

mummysyafie said...Reply To This Comment

ada award..tengkiu..

Beruang Madu said...Reply To This Comment

tanak lah Mek Na... ai nak blog ai macam keta baru belik... takder perhiasan.. kan blog ai tu ada bau bau kedai kan..??

Beruang Madu said...Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
sha a.s said...Reply To This Comment

tq awak...nnt kite tepek kt blog x cun kite tu...mesti terus nmpk cun! ahahha

Sue Zaman said...Reply To This Comment

sue pun nak amik jgk letak kat my blog :)

suka lipstik tue mmmuuaahh... :)

..::SangRatoo::.. said...Reply To This Comment

tq mama sherry..nanti kite tepek..lagi satu..baca kat entry sebelum ni pasal petua sembuhkan mata..kalau rasa² nak berkongsi susu dgn aaron..mehlaa amek..kite boleh bagi utk titiskan kat biji mata tu..syarat..kene panggey i mummy la..hahaha~

anis farhani said...Reply To This Comment

heeee! big kiss :)
ha!
nie link anis www.anisfarhoney.blogspot.com :)

ZSqueenbee said...Reply To This Comment

tenkiu sis..mengancam gitew..makin gorjez belog gitew..trskn memblog ye & trskn cte menarik anda..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...Reply To This Comment

wah2 terima kasih....kakD ambik ye...

ha ko ni N3 utk ko...hehehhehe...
http://makencikladyzul.blogspot.com/2011/04/dendamku-terbalas.html

~izan~ said...Reply To This Comment

nak nak nak2 hehe..nnt izan amik.ni dtg tgk dulu hehe...menghepikan diri tgk award.tak dpt grammy award,dpt ni pun ok sesangat dah =D mekacih!~

miloais said...Reply To This Comment

salam beb...

thanks... sudi gi blog iols
hanya iols jer.. yg malu2 nak masuk sini...
hiks

ieda said...Reply To This Comment

eh akak follower tak .. ekekekek tapi x ingat .. nak amik jugak .. tapiii akak nie jenis lupe ... huhuhu kang x letak lak uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Far8 budak baik said...Reply To This Comment

waaa..nak jugak award tu...
jels disini..haha..waaa..oktober..
baru je..wahhh..cayalhh akak =)

Ina said...Reply To This Comment

maceh...pegi la rehatkan mata tu, jgn tengok pc jer..radiation tuh...

LyNn HaMzAh said...Reply To This Comment

tq so much mek jah...suka2...

ummi_khalish said...Reply To This Comment

syakirin awi ye...terharu...sob sob...:-(hve a gud rest ya....jgn ngdp lappy lelama...

HonEyBuNNy said...Reply To This Comment

thanks akak...nanti ila amik...;-)

Cik Ina minat Do do Cheng said...Reply To This Comment

amboi merah mnyala award tu. you jaga diri elok-elok ye. makan ubat yang doc kasi, supaya cepat sembuh.

aDieyZa said...Reply To This Comment

thanks dear utk award ni!!! suka sgt!!!

azzey said...Reply To This Comment

award yg mengancam dgn bibir yg seksi..:)

azzey said...Reply To This Comment

hrp2 sakit mata dh beransur baik ye...

klik HB

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

TRIME KASIH..cumil la award nie :-)

dyea irdina said...Reply To This Comment

semoga cpt sihat...tq for the award....LIHAT LAH DONIA...hahahhah ala2 pemenang the best actress lak

eB ezrin said...Reply To This Comment

wahhhh... tq yer... nanti eB tepekkan... m mh uahhhhhhhh

Aida Awie said...Reply To This Comment

oh.. tq NM02.. saya tempek dah pun. sakit2 mata pon boleh bg award lagi ek.. get well soon,ok.

whitecappuccino said...Reply To This Comment

tahniah! dah bertambah2 ollower..nanti kita amik

Mutalib attholib said...Reply To This Comment

wah.. ada award :) TQ.. huhu

Ciklinn said...Reply To This Comment

wah seksi okeh... TQ2...

wahida said...Reply To This Comment

napa tak hapdet? ahaks...mcm duk jauh lak kita ni...