Tuesday, April 5, 2011

11 malam kami kelaparan

smlm balik dari keje, tak terasa lapar. terus balik umh, layan tv.. mandi.. ke pasar malam sri gombak. pusing² tak beli ape pun, cuma beli ais blended aje. jumpa adik ipar.. sembang² pastu balik umh. kol 11 mlm kami mula kelaparan dan terus cari kedai mkn. ingat nak makan kat kedai biasa area umh kami, entah camner... tersinggah plak kat kedai makan baru area umh kami jugak. jom layan menu...

tertera tokei kedai disitu... glakmer yu!

ingat nak bedal steak, tapi terasa lapar nasi plaksss. so ai order nasi ayam RM4

menarik kan... 

hubby plak dengan chicken chopnye.. RM12

tembikai yang menyegarkan malam itu.. RM3. balik umh, layan project A, a'aaaa... jgn ke laut... project A tu citer jackie chan kat tv3 ok... tapi setengah jalan, ai dah dibuai mimpi.. pagi tadi bangun jam 5 pagi, goreng scallop dan nuget, bancuh nes panas utk sahur puasa hari ini. puasa utk hari ke 3. lepas sahur  layan channel afc 703 sampailah bersiap utk pegi keje. kuar awal sebab hubby ada kursus kat hq. skang masih segar dan ceria.  mula memikirkan juadah utk berbuka. kejam tak? hahaha

37 dok ngomen:

atty's said...Reply To This Comment

nasi ayam + air tembikai tu nampak sedap sungguh ..

Chik Att said...Reply To This Comment

mesti dah tesenarai menu berbuka petang ni....

Ema said...Reply To This Comment

Ayam tu mcm sedap..cantik plate dia...

wida said...Reply To This Comment

murah lah nasi ayam rm4 yer..tgk pon cam sedap.

bestnya air tembikai..lama tak minum.

kakcik said...Reply To This Comment

mak aih... awalnya fikir fasal juadah berbuka! :)

sahromnasrudin said...Reply To This Comment

perghhhhhh..nasi ayam dia..terliur tgk..mesti mantop kan huhuhuhhh

bujal X said...Reply To This Comment

nanti bila saya ada restoran saya nak letak muka saya kat pinggan!

NM02 said...Reply To This Comment

kak atty,

kerna tembikai lah saya seakan semput hari ni... hahaha... padan muker saya kan

NM02 said...Reply To This Comment

bujal,

hang buat den gelak besar... hang letak muker hang gambar sedang kembangkan hidung tau. sure kastemer hang loyer tekak. hahahaha

Mama Gee said...Reply To This Comment

letaklah gambo apapun..mesti nampak sodappp

~ yus ~ said...Reply To This Comment

air tembikai....sedap tu.

ct shah said...Reply To This Comment

kak ena,scallop yg sodap tu ada jual kat carrefour jer ker?sbb saya cari kat tesco takde jual.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...Reply To This Comment

bestnyer cikencop.. terliur beb!!!

NM02 said...Reply To This Comment

ct shah,

eh ada la... kak ena pernah beli la kat tesco. kau kena cari betul2

fyna said...Reply To This Comment

lapa lak tgk pic tue.






jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

ratusiput said...Reply To This Comment

pukul 11 malam lapar...igt 11 malam berlapar...gila lapar tu.ehehe..

wahida said...Reply To This Comment

mlm tadi pun aku melantak nasi ayam jah...pasar malam punya tapi sodap!!

sha a.s said...Reply To This Comment

L A P A R.....sekian....maceh

Ina said...Reply To This Comment

kita pun belum habis ganti lagi ni..ish..nampak sedap je menu..harga pun boleh tahan ek

rATu kEBaYA said...Reply To This Comment

aduhai.. walaupun dah membedal meehon tapi bila tgk sini.. terasa lapar balik pulak..

hyna.. said...Reply To This Comment

rajinnye hapdet blog..hehee

ct shah said...Reply To This Comment

kak ena,cup..cup..
boleh bagi lagi sekali tak jenama scallop tu?pastu ngn nuget sekali.senang saya nak ingat.sbb beli yg ayamas punya brand cam tak bape kick.

p/s: maceh k.ena.

Amy Syaquena said...Reply To This Comment

sodap2nya ha..terliur pulak den kat sini huhuhu~

Mutalib attholib said...Reply To This Comment

Cam menarik je kedai Papa Z tu.. hehe

scallop buat sahur? bukan ke scallop tu sejenis kerang-kerangan?

Apa-apa pun, makanan berbuka nanti upload kat sini ya.. huhuhu

LaDy DrEaM's... said...Reply To This Comment

terjeliur lak tgk chiken rice tuh... tak nak nasi nak ayam jerk boleh x???
laparrrrrrrrrrrrr..........

ieda said...Reply To This Comment

walawehhhh kul 11 mlm lapar dikk huhuh kalau akak dah dengkur dahh .. x sempat nak lapaq ekekek

uikk rm 4 nasi ayam ok lah tu .. nampak menarik kan :) sure sedap kan dik ..

ermmmmm chic chop .. huhuh dah lama x makan .. bila nak makan nie ?? :))

eLLy said...Reply To This Comment

Posa ganti nok.. good good ;p
berbuka nanti pi la jumpa Aminah wahab .. wakakakakkaa aduuuhaiii aminah wahab

NM02 said...Reply To This Comment

elly,

kau perli aku kan... ngadu ngan kak jah!!!!!!!!

NM02 said...Reply To This Comment

kak ieda,

akak.... kami mmg tido lmbt.. kadang, kalu tgh malam lapar pun, sanggup goreng aper2... tgk le body kami... hahaha

azzey said...Reply To This Comment

Yelah Project 'A' mlm tadi sempat tgk awal2nya je...:)

eMMe said...Reply To This Comment

wow! jamu mata pun dah kenyang, hehehehe...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...Reply To This Comment

lorr..dahla ngah lapar ni..sedapnyeee

Rinna said...Reply To This Comment

Aduhaii..sedapnyaa niez.. makanan tuh.. tgk air tembikai tuh.. rasa haus plak nie.. :)

Mimie.Candy Cane said...Reply To This Comment

perghh..merembes air liur ni kak..dah la belom lunch lagi ni..

sW33tdARLiNG said...Reply To This Comment

marbelesssssssssss

erienz said...Reply To This Comment

bestnye tgk mknn....sekarang ni bersaha utk puasa isnin dan khamis...

ZZnoor said...Reply To This Comment

mmg terror la kak iena ni cr tmpat mkn!! sumenye best2 ni! eden mau torai cari la lopeh ni..hihi